Käsityöt, osa 1, Suljettu


Kirjoittaja
Viesti
Morsinko
Morsinko
Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,2K, Käynnit: 10
Olipas täällä ihania käsitöitä, laidasta laitaan. Kätevää väkeäSmile

Korpikellon villapaidoissa on sointuvat värit ja mikä työ, ei oo ihan nopeita valmistaa kirjo- tai kuvioneuleet.Esittelijäkin sointuu väreihinSmile


¤¤kissa¤¤
¤¤kissa¤¤
Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)Multasormi (145 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 150, Käynnit: 1,7K

Onpa tosi mielenkiintoista nähdä mitä käsitöitä täällä esitellään!! Ja korpikellon tekemät villapaidat... huh,huh.. naurua Miten tosiaan väritkin sointuvat hyvin yhteen!Kempele, vyöhyke V

caracal
caracal
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 333, Käynnit: 0
EMO: Hep! jos vielä ennätin? Ja kaunis kiitos kehuista Smile

Korpikellon villapaidat ihania, varsinkin se karhuaiheinen -heti voisin pistää päälleni, vaikken neuleihminen olekaan, (ja esittelijä viimeisteli ihanuudet).


Tuilu
Tuilu
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 461, Käynnit: 0
Hieno on Myskimalvan taitoluistelupuku. Aiotko vielä paljetteja tms. siihen värkätä?
Emo
Emo
Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)Puutarhuri (734 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 8,6K, Käynnit: 7,8K
Vielä tuosta mun kankaasta, se on polyesteriä, silkkimäistä, hieman kiiltävää.
Myskimalva
Myskimalva
Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)Multasormi (105 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,5K, Käynnit: 0

Caracalilla on samoja harrastuksia kuin minulla. Noita barbien ja bratzien pukuja on yllättävän mukava tehdä, vaikka ovatkin pientä piiperrystä. Menee vähän kangasta ja koristeita voi lisäillä mielen mukaan.


Viimeisin väkerrykseni on kyllä sitten isompaa kuin nuo barbie vaatteet. Ensimmäinen kokeilu taitoluistelupuvusta omalle tytölle. Menettelee, sanon. Omaa työtään tulee kritisoitua aika rankalla kädellä. No, toiseen pukuun on kangas jo leikattu, lanka puuttui. Sekä kaksi pukua on vielä ihan suunnitteluasteella.


Kotikoneella ompelu pitkästä aikaa tuntuu aika kökköiseltä köröttelyltä.Tanya
Tanya
Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)Multasormi (175 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 115, Käynnit: 501

Upeita neuleita!! Mäkin olen pitkästä aikaa ottanut kutimet esiin ja tehnyt tytölle pari villatakkia ja itselleni hihakkeita, boleroiksin niitä kai kutsutaan. Yleensä puhti loppuu, kun toinen hiha on tekemättä, mutta nyt viihdyn paksujen lankojen ja puikkojen parissa ja valmista tulee.


Ompeluunkin täytyy otta tuntumaa, kun makkariin löytyi lopulta oikean värinen kangas. Postimyynnistä tilasin tuon ylimmän kankaan, sopii hyvin sini-harmaasävyiseen makkariimme.


välke
välke
Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,8K, Käynnit: 19,0K
Oi että nuita Korpikellon neuleita, upeita! Tuon neulomisen taidon haluaisin osata. Minulta ei synny puikoilla kuin yksinkertainenvillasukka, enkä siihenkään osaa tehdä oikeaoppista kantapäätä.Viikko sitten löysin kierrätyskeskuksesta käyttämättömän näköisen palmikkoneulevillatakin joka oli ihan minun kokoa ja hyvästä villalangasta hyvin neulottu. Purin pikkuisen helmaa ja neuloin entisen suoran tilalle joustinneuleresorin. Tuli tosi hyvä ja hinta oli vain 1,5 euroa.
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 117,0K
Vai on Korpikello vielä noin taitava käsitöissäkin. Kerrassaan upeita neuleita!

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
memuli
memuli
Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)Uusi jäsen (11 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,5K, Käynnit: 0

Caracalilla on upea nukke ja hienosti tehdyt vaatteet. Pitäähän nukkienkin saada uusia vaatteita.
Jos pitäisi valita yksi noista Korpikellon neuleista, olisi se äärettömän vaikeaa. Niissä on niin hyvät väritkin ja hienot kuviot. Nam.
Minulla on ompelukone rikki, ja tuntuu ihan kuin toinen käsi puuttuisi. En ole saanut aikaiseksi viedä sitä huoltoon, pah. Kävin jo siskon luona ompelemassa pari joulutöttöröä. On se kumma, jos en nyt saa sitä rakkinetta vietyä korjaamolle korjaamolle..


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku