Leivonnaisia


Kirjoittaja
Viesti
Tanu
Tanu
Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 906, Käynnit: 28
Karjalassa minunkin juuret. Sortavalan liepeiltä oleva isäni tekee sikahyvää lanttukukkoa. Pohjalainen mieheni ei ollut moisesta kuullutkaan kun ruvettiin seurustelemaan. Soitti minulle töihin, että "tuota... miten tätä syödään??" Smile

Ja pikkutyttönä tykkäsin älyttömästi mummon (äidin äiti, Viipurin liepeiltä) riisipiirakasta. Pullataikinakuoressa riisipuurotäyte. Se syötiin kylmänä, voita päällä.


aronja
aronja
Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)Aloittelija (57 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 830, Käynnit: 74
Eipä nuo mitään kevytevästä ole mutta ei niitä joka päivä syödäkään -eikä kyllä montaa kerralla... Anoppi noita kukkosia aina tekee -minulta on jäänyt se taito opettelematta. Piirakat sentään joskus pyöräytän.
Piivi
Piivi
Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 7,1K
Mummo teki vaan piirakoita, mutta Vieno-siskonsa aina pyörösiä. Yleensä mannapuurosta. Voi, voi sitä voin määrää!

Kukkii ne perunanvarretkin! Jkl, III- ylälaita
belgi
belgi
Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 29
Meillä on noita aina syöty penskana kotona, mutta sukunihan onkin Pohjois-Karjalasta, samalta Suomen kolkalta, jossa näyttää leijakin elelevän Smile))
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)Ylipuutarhuri (62,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 114,0K
Ihan outoja miulle.

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
Tanu
Tanu
Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)Uusi jäsen (8 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 906, Käynnit: 28
Ai, noita en olekaan muistanut aikoihin. Meillä tehdään mannapuurosta. Ovat poikien herkkua.Kasuariina
Kasuariina
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,5K, Käynnit: 9
Näyttävät tosi herkullisilta ja myös ruokaisilta. Oi, kylmän maidon kera....
leija
leija
Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,1K, Käynnit: 6

Tein meille iltapalaksi riisipyörösiä, tunnetaan myös kukkosina.
Sämpylätaikina pohjaksi ja riisipuuroa syvennykseen. Voidellaan voisulalla.
Nam.
Pirkkis
Pirkkis
Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)Multasormi (187 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,4K, Käynnit: 8

No, hyvä että onnistui. Jo ajattelinkin että mitenkähän sinun käy tuossa kokeilussasi. Voipahan tässä itsekkin sitä tekoa ajatella, pojat kun niin tykkäävät niistä, mummo aikoinaan osti pojille ja tuli itsekkin syötyä niitä silloin ¨ennen vanhaan¨.


kurtturuusu
kurtturuusu
Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)Uusi jäsen (28 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 28, Käynnit: 0

Ette arvaa kuinka ollaan mahat pullollaan nyt! Kokeilin ekalla kerralla valmistaikinan kanssa ja tein sen valkuais-tomusokerikuorrutteen johon laitoin vain pari kukkuraa lusikallista vaaleanpunaista mansikanmakuista sokeria ja annoin niiden kovettua. Ihan oli kuin joskus Elannosta ostetut. Tämä ei ole mainos kun koko kauppaa ei enää olesilmän isku Eipä voi leipominen enää helpompaa ollanaurua. Ai pahus, meinasi unohtua, muotti oli soikeasta spagettipurkin kannnesta, ja sen voi tehdä mistä vaan kun ei ole ihan pieni.


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku