Kotilo ja etana -> Suljettu, jatko: Tuholainen: Etana,kotilo


Kirjoittaja
Viesti
Nuu
Nuu
Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)Ylipuutarhuri (44,0K reputation)
Ryhmä: Valvojat
Viestiä: 20,0K, Käynnit: 74,0K
Samasta asiasta rinnakkain näyttää olevan kaksi ketjua, joten suljen tämän tästä uusilta viesteiltä ja ohjaan jatkokeskustelun  tänne : Tuholainen: Etana, kotilo 

Iitti / III                       
 Asioilla on  taipumus järjestyä                                            

Harratelijatarhuri
Harratelijatarhuri
Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 6, Käynnit: 0
En jaksanut lukea koko ketjua kun oli niin pitkä, mutta jos ei kukaan ole vielä kertonut, niin ostakaa rautakaupasta Ferramol -nimistä ainetta ja sirotelkaa sitä etana-alueille, esim kukkapenkkiin. Aineessa on siis runsaasti rautaa, mikä ei ole vahingollista muille, mutta etanat eivät kuulemma kestä sitä. Ryömivät syötyään koloihinsa ja kuolevat sinne. Siisti tapa päästä eroon!
Puunainen
Puunainen
Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,1K, Käynnit: 0
Tänään on eilisen sateen jäliltä viinimäkikotiloilla mennyt lujaa, tai ainakin niin lujaa kuin ryömimävauhdilla etenevällä otuksella voi. Joka paikassa saa katsoa jalkoihinsa ettei vahingossa osu yhteen jättiläiseen. Hakekasan päällä oli jopa kaksi ihan selvästi tosihommissa, eli suvun jatkuminen lienee turvattu.
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 117,0K
Niitähän ne. En löytänyt tähän hätään kuvaa, jossain se on.

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
kristina kolehmainen
kristina kolehmainen
Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,2K, Käynnit: 47

Ei kellään sattuisi olemaa kuvaa lehtokotilon munista? Että onko ne niitä pieniävaaleita ihan pyöreita n 2mm halkaisijaltaa, rikki rutistettaessa rapsahtaa rikkki ja nestettä valuu sisältä. Vai ketähän minä olen murhannut jos ne ole niitäallapäin


mumimyy
mumimyy
Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,1K, Käynnit: 0
Niiten munia et niin vaan löydä ne on piilossa ja niistä niitä uusia tulee vaikka kuinka
PikkuPioni
PikkuPioni
Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,2K, Käynnit: 2,8K
Hiljaista on kotilopalstalla näin joulun alla..mutta tulin kyselemään sellaista, että missä lämpötilassa nuo riivatun etanat heittävät veivinsä? Lähinnä ajattelin sitä, että jos tulisi kunnon pakkanen, joka karsisi tuota kantaa tms. Taitavat saada jäätyä ihan läpeensä ja vielä heräävät keväällä rouskuttamaan pirut! Viime kesänä oli aika runsaasti noita nilviäisiä kukkapenkeissä ja ruohikollakin kävellessä rutisi kotilot jalan alla kuin munan kuoret. Ajattelin tehdä tässä täsmäiskun ja kerätä kaikki paikat järjestelmällisesti mahdollisimman tyynni etanoista kun ei ole vielä lunta. Penkoisin kaikki lehdet ja heinikot ja noukkisin nuo nyt kun eivät kohmeisina pääse liikkumaan paikasta toiseen..kjäh kjäh. On tää raakaa peliä..
Sand
Sand
Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,6K, Käynnit: 0
Jestas, miten komeita :}
Raakki
Raakki
Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)Multasormi (143 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 6,2K, Käynnit: 26

Nyt perjantain sateen jälkeen on ukkoetanoitakin taas liikkeellä. Nämä leikkivät junaa saunan edustalla. Very Happyannujoki
annujoki
Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)Viherpeukalo (366 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,3K, Käynnit: 271
Minkähän takia ukkoetanat lipuvat iltaisin metsästä sorakäytävälle talon kivijalan viereen? Ovat komeita ja puutarhalleni vaarattomia kavereita, enkä haluaisi astua päälle. Ensin alkuun kuvittelin niiden eksyneen ja kiikuttelin takaisin metsään, mutta ei mitä, takaisin änkeevät! Oisko siinä sorassa jotain ravinnetta jota hakevat, on niin määrätietoista toimintaa että joku tarkoitus sillä on. Tämmöisiä mietteitä metsäpuutarhassa Smile
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku