Pensaan pistokaslisäys


Kirjoittaja
Viesti
vuokkis
vuokkis
Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)Aloittelija (66 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,4K, Käynnit: 0

Nyt meni sitten kokeiluun pistokas-juttukin. En ole ennen sitäkään tehnyt. Mustaviinimarja, tuhkapensas, jasmikkeet Sakralta ja omaa. Ranskalaista rakunaa. Syreeniä. Katsotaan kuis käy.


Temskukka
Temskukka
Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)Uusi jäsen (33 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,9K, Käynnit: 0

Minulle on taas käynyt niin nolosti että olen laittanut jonkun pistokkaan Paulastiinan värimintturuukkuun ja siinä se kasvaa enkä tiedä sitten yhtään että mikä kasvaa. Keskittyneen muistelun jälkeen veikkaan lähinnä kahta ehdokasta; se on joko runkosyreenin rungosta irtileikkaamani verso tai sitten se on, jos hyvin sattuu, äidin never ending summer-hortensiasta.


Odotan, että lehdet avautuvat kokonaan ennenkuin menen sanomaan mitään. On tämä kanssa yhtä.niin


Ja oikeasti siinä ruukussa oli kaksi pistokasta mutta toinen katosi siinä hässäkässä kun kannoimme poikien kanssa ruukkuja kasvihuoneeseen, ja tämä yksityiskohta varmasti valaisee paljon.


Sand
Sand
Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,6K, Käynnit: 0

Pensaiden lisääminen pistokkaista tarvinnee oman otsikkonsa?


Itse olen lisännyt jasmikkeita maahan painetuilla, juuri leikatuilla oksilla, pensashanhikkeja pitämällä niitä kesän vesiämpärissä.


Vanhan Pentin puolella taisi olla lajilistojakin, mutta perustetaan tänne uudelle puolelle uusia listoja
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku