Mango, Mangifera indica


Kirjoittaja
Viesti
Milena
Milena
Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)Uusi jäsen (12 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 12, Käynnit: 0

Yrtin kasvattaa joskus mangoa, se hurahti ensin noin 10 sentin pituiseksi, tyssähti siihen ja lopulta kuoli. En tiedä mistä tuo johtui, ehkä se ei saanut riittävästi valoa tai sitten kastelin sitä liian vähän.Nyt minulla on suunnitelmissa kokeilla mangon kasvattamista uudestaan, mutta ongelmana on etten ole saanut siemeniä itämään. Yhden kylvin multaan viime vuoden puolella huonolla menestyksellä, siitä ei koskaan tullut mitään. Pitääkö sille siemenelle siis tehdä jotakin etukäteen ja minkälaiseen multaan se kannattaisi kylvää? Laitoin äsken syömäni mangon siemenen veteen likoamaan, mutta kannattaisiko se vain tyrkätä heti multaan ja antaa rauhassa itää?


Toivottavasti Omppu2:n taimi pärjäilee hyvin, en osaa itse antaa mitään hoitoneuvoja sille.


Omppu2
Omppu2
Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)Aloittelija (55 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 55, Käynnit: 0

Laitoin n. 2 kuukautta sitten mangon kiven multaan...ja nyt siitä on noussut n. 5 cm pituinen taini jossa on jo 5-6 pientä lehteäkin Kuinka nopeasti mango kasvaa....eli pitääkö piankin varautua vaihtamaan isompi ruukku?


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku