Katteet, erilaisten katteiden käyttö


Kirjoittaja
Viesti
Romjasa
Romjasa
Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)Puutarha-guru (6,3K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,1K, Käynnit: 22,0K
Onko kukaan testannut biokangasta? Tällainen tuote-esittely
"Biokangas on 100 % biohajoava katekangas rikkakasvien torjuntaan puutarhassa. Noin 50 g/m². Biokangas on valmistettu kasvipohjaisesta PLA:sta (polylaktidi). Käyttö maisemointikankaan tapaan. Helppo leikata rispaantumatta. Läpäisee hyvin kasteluveden ja ravinteet, hengittävä. Biokangas voidaan peittää kuorikatteella, koristekivillä tms. näkymättömiin. Kestävä: vaikutus kestää 3-5 vuotta, jonka jälkeen hajoaa täysin."
Mulla olis tuolla tienlaidassa helkutin komea suolaheinäkasvusto, josta täytyis päästä eroon. Ajattelin, että jos kynisin sen lyhkäseks, lisäisin kalkkia enemän kuin laki sallii, peittelisin tuolla kankaalla ja kävisin säkittämässä iskän purukasan ja peittäisin koko komeuden sillä. Siellähän muhis muutaman vuoden. Mielenkiintoiseltahan se saattaisi näyttää, mutta milloin se täydellinen murha kovin kaunista katsottavaaa on. Sanomalehdethän tietty ajais saman asian, mutta kun niitä ei tilaa, niin niitä ei o. Eikä lehdenkeräyspisteestä pysty helpolla pöllimään, kun on mallia "vain tyhjennys koloset reunassa".
Onkohan mun pähkäilyssä mitään järkeä?


Sarg   Vyöhyke V

blaablaa
blaablaa
Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)Aloittelija (50 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 72, Käynnit: 158

Kannan korteni tähänki kekoon. Laitoin sahanpurua (joka ei ihan sellasta höttööpuruu, piekmminki lastua) mustaviinimarjojen alle ja tuosta on nyt vissiinki 3v ja alue näyttää yhä samanlaiselta ku laitettaessa=O. Pensaat eivät oo kärsiny ja lehtokotilot välttää aluetta tai sitten eivät vaivaudu tuonne kun muualla pihassa riittää mutusteltavaa. Tuolla aiempana ketjussa kun joku kysyi justii tuosta sahanpurusta nii silläpä aattelin kirjuutella.Bumble
Bumble
Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)Uusi jäsen (45 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,2K, Käynnit: 239

Kuvissa mun viime kesänä märillä sanomalehdillä ja hakkeella tasoittamaa "metsäpuutarhaa", osa sanomalehdistä jäi peittämättä hakkeella kun tuli se hirveä kuumuus, eikä niitä juuri huomaa ellei osaa katsoa, mutta peitän ne silti kunhan kerkiän. Oli semmoisia kunnon nilkannyrjäytysmonttuja tuossa kivien välissä, aika helposti tuli ihan hyvää polkua.kuvakuvaRosmariini&Timjami
Rosmariini&Timjami
Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,6K, Käynnit: 3
Zibuli, tuota en tullut ajatelleeksi.
Zibuli
Zibuli
Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)Viherpeukalo (281 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,7K, Käynnit: 195
Koiratalouksiin ei kannata kaakaokuorikatetta hankkia. Jos koira syö sitä (ja tuoksu on ilmeisen houkutteleva), se aiheuttaa koirille samanlaisia myrkytysoireita kuin tavallinen suklaa. Siis vähintään ripulin ja pahempaakin.
Rosmariini&Timjami
Rosmariini&Timjami
Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,6K, Käynnit: 3
Oulunseutu, minä haaveilen tuosta kaakaonkuoresta-vieläkin. En löytänyt mistään hintaa kun esim. viimevuonna etsin. Googlaa huviksesi, löydät viestini aiheesta-ja taisit olla silloin sinäkin samassa ketjussaWink
Oulunseudulta
Oulunseudulta
Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)Uusi jäsen (47 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,0K, Käynnit: 122
Käyttääkö kukaan kaakaokuorihaketta? Mistä sitä saa?
ohrana
ohrana
Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 169, Käynnit: 19
Minä käytän silitysraudan sijasta juotoskolvia. Sillä saa leikattua paloja, aukkoja ja ristiaukkoja taimille. Löytynee lähes joka talosta sieltä miesten puolelta.
valtsu
valtsu
Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)Ylipuutarhuri (40,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 15,0K, Käynnit: 42,0K
Kiitän ja kumarran. Antaisivatkohan ne niksipirkasta kahvipaketin?

-leivinpaperi kaksinkerroin ja mansikkakangas sen väliin, saumapuoli silittäjään päin. Koko kangas siis silitysraudan.takapuolessa  Kannattaa laskea esi 1 2 3 4 5 6 ja painaa sitä yhtä ja samaa kohtaa, että reuna ehtii sulaa. Ja voi myös kuljettaa yhtä suikaletta vasemmalle vetäen, siitä nykimällä voi kokeilla, josko homma pitää. Käytäväkatteen leveys on kottikärryllä kuljettavan levyinen??
-jon on vanhoja kevytpressuja niistä leikkaamalla saa myös käytäväkatetta. Yksikin reikä venepressussa estää sen käytön veneen talvitakkina, eli joillekin meille tuppaa kertymään 4x6 m pressuja vapaasti puutarhuroitaviksi erilaisiin kokeiluihin.

  


Kaisaliisa
Kaisaliisa
Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)Puutarhatohtori  (3,3K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 4,5K, Käynnit: 3,0K
Onpa valtsulla hyvä idea!
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku