Pitahaya (lohikäärmehedelmä), Hylocereus, Selenicereus


Kirjoittaja
Viesti
Jadetsu
Jadetsu
Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 13,0K, Käynnit: 36,0K
Minusta ne kannattee puhdistaa ja kuivattaa mut korjatkoon joku jos oon väärässä

Rovaniemi- vyöhyke VI

a--a----e
a--a----e
Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)Viherpeukalo (232 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 232, Käynnit: 0
Miten mokomasta hedelmästä voi ottaa niitä siemeniä? Tarvitseeko niitä puhdistaa hedelmälihasta vai miten? Kuivatanko? ^^
bluedreams
bluedreams
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,7K, Käynnit: 3
http://www.gardeningtipsnideas.com/2007/02/growing_dragon_fruit.html

ja http://en.wikipedia.org/wiki/Pitahaya sisältää vähän lisätietoa
jgronman
jgronman
Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 4, Käynnit: 0

Hei, minulla on suurin piirtein samanikäinen pitaija. Se kasvaa mielestäni hyvin, ja pisimmät varret ovat noin puoli metriä pitkiä. Eteläikkunalla ympäri vuoden, kesällä reipas kastelu ja lannoitus, talvella vähemmän. Saa hiukan kuivahtaa välillä. Jos haluat kukkia ja hedelmiä, vähennä typpilannoitusta mutta jatka kaliumin ja fosforin antamista. Tämä viimeinen ohje on netistä, sillä ei minun pitaijani vielä ole lähelläkään hedelmäkokoa. Pitaijan varret ovat rentoja ja alkavat kasvaessaan roikkua. Vasta kun kasvi on riittävän muhkea, jotkut varret (versot) ehkä pysyvät pystyasennossa, koska saavat tukea muista versoista.


hymy


Eeva-vaan
Eeva-vaan
Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 19, Käynnit: 0

tarvisin neuvoa pitaijan kasvatukseen, 1,5-vuotias alku on "löysä" ja muutenkin vähän onneton.. eli minkälainen alusta? hiekkainen? kuiva? kasvanut keittiön eteläikkunalla eli aurinkoa on piisannut. ei raaskis poiskaan heittää pientä, kun on noinkin pitkään kitkutellut..


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku