Edellisen kesän sääolosuhteet näkyvät seuraavana vuonna


Kirjoittaja
Viesti
anttipa
anttipa
Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 717, Käynnit: 1

Metsässä (mikseipä pihassakin) olevalla yksittäisellä puulla voi olla hyvinkin pinnallinen juuristo, joka on esim. kiven päällä. Normaalikesänä se pärjää, mutta kärsii kovasti jopa kuolee viime kesän helteissä. Tästä johtuu, että keskeltä metsääkin voi löytää kuivuuteen kuolleen puun.


Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: [0]
Viestiä: 0, Käynnit: 0
Siis onko tuo pihlaja? Pelkään pahoin, että sitä vaivaa jokin muukin kuin kuivuus.
arporaattori
arporaattori
Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 208, Käynnit: 0

Kirjoitin viime syksynä jotain ennustusta kuivuudesta että vasta keväällä tiedetään enemmän.


Kuivilla paikoilla pihlajien lehdet ruskistuivat, kun syksyllä  tuli paljon vettä ja oli vielä lämmintä tuli latvoihin ja yläoksiin vihreitä lehtiä. Arvelin että tämä vastasi tavallaan kevättä, mahla nousee ensin latvoihin ja yläoksiin ja alaoksia voi kuolla. Näin kävikin, naapurin tontti kärsi eniten kuiivuudesta ,he eivät kyllä välitä eivätkä hoida tonttiaan mitenkään. Kuolleita puita on ja myös joitain mäntyjä ja kuusia.TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku