murkkuja kompostorissa


Kirjoittaja
Viesti
nanikka
nanikka
Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,3K, Käynnit: 0

Vesikin käy murkkujen karkotukseen kompostorista. Puutarhajäte on tosi kuivaa, ja on aivan uskomattomia määriä vettä/nestettä mitä sinne saa kaataa. Minulla on semmoinen harvarakenteinen viritelmä, jossa on vanha lakana "peitteenä" päällä. Jos on semmoinen umpiseinäinen muovikippo, niin sitten se vesi ei haihdu niin nopiaan sieltä kompostista.


anttipa
anttipa
Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 717, Käynnit: 1

Muurahaisten pesiytyminen kompostiin osoittaa, että komposti on aivan liian kuiva. Muurahaiset katoavat kyllä, kun komposti pelmahtaa oikein käymään. Käypä heittelemässä vaikka kaikki pissit sinne. Sen ihmeempää herätettä ei tarvita.
Torjunta-aineiden kaataminen kompostiin on harkitsematonta. Kompostissa mylläävät eliöt kärsivät torjunta-aineesta siinä kuin muurahaisetkin.


versokas
versokas
Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)Uusi jäsen (5 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 5, Käynnit: 0

ensimmäinen kompostoriviritelmäni alkaa masentavissa tunnelmissa.
puutarhajätteelle perustettu kompostori ei ole osoittanut heräämisen merkkejä, luullakseni oikeaoppisesta pohjustuksesta.
Tänään sitten menin tonkimaan pömpelin sisältöä ja kappas! siellähän onkin hiivatinmoinen vipinä,
nimittäin muurahaisilla! pinna paloi ja latasin bayerin murkkumyrkkyä aimo laakin pesäviritelmään.

Johtuuko murkkuyhdyskunnan esiinmarssi kompostorin toimimattomuudesta ja voinko pelastaa pelin hankkimalla es. heräte-eliksiiriä kompostorin aktivoimiseksi?


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku