Eläimet pois kukkapenkeistä ja pihoilta


Kirjoittaja
Viesti
Kreeta-Eulaalia
Kreeta-Eulaalia
Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)Puutarhatohtori  (2,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,0K, Käynnit: 5,5K

Meillä naapuri sanoo meidän koiralle, että mee kottiis siittä, hushus Smile Ja koira tottelee. Tosin se käy naapurissa enää harvoin, kun kaveri on pois, eikä sinne edes pääse suoraan ympäri vuoden.Omassa pihassa se käy lannoittamassa joitakin kukkapenkkejä, eikä siitä ole ollut yleensä mitään haittaa, mutta nyt sillä on yhdessä polku ja lepopaikka, enkä jostain syystä ole koskaan paikalla saamassa sitä kiinni aikomuksistaan. Miksi ihmeessä pitää välttämättä maata mullassa, eikä nurmikolla, soralla tai betonilla? Siinä kukkapenkissä on kyllä hyvät ilmastolliset olot, joten jos keksisi jonkun yhtä miellyttävän makuumateriaalin siihen penkin viereen? Helpompi taitaa olla vaan tikuttaa koko penkki niin, ettei mukavaa paikkaa enää löydy.
Satakunta, vyöhyke II
Jässikkä
Jässikkä
Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)Aloittelija (82 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,4K, Käynnit: 0
Helposti koira oppii missä saa kulkea ja missä ei.Muutama vuosi sitten meillä oli vielä viisi koiraa ja hyvin oppivat ettei kasvimailla kuljeta.
Kesänlapsi
Kesänlapsi
Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)Kunniapuutarhuri (7,6K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,7K, Käynnit: 10,0K

Ihania Elliumin kuvat! Alkaa väkisinkin hymyilyttämään, kun kuvia kattellessa kuulee mielessä kotkotuksen. devil
Pohjois-Pohjanmaa, Ylikiiminki V-vyöhyke
Miranda
Miranda
Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)Aloittelija (71 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 244, Käynnit: 1,1K
Minä yritän keksiä keinoa, jolla saisin naapurin koiran pysymään poissa pihaltani (erityisesti kukkapenkeistäni). Naapurit siis antavat koiran olla vapaana pihallaan vartioimatta, joten kun olen itse pihalla, niin koira ilmestyy sinne heti. Koira on kiltti ja seurallinen, mutta ei se ymmärrä, että mistä saa kulkea ja mistä ei. Nyt jo suren kukkapenkkejäni, joita olen kovalla vaivalla tehnyt.


Ellium
Ellium
Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)Kotipuutarhuri (554 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 388, Käynnit: 1,9K

Heh, kun nyt huomasin tämän palstan, niin pakko lisätä pari kuvaa itse aiheutetusta ongelmasta.Meillä nimittäin on kanoja, jotka on kesällä paljon vapaana. Niillä on aivan oma käsitys näkösällä olevasta vapaasta mullan pinnasta - se on tietenkin ystävällisesti valmistettu heitä varten a) matotarjottimeksi ja b) kylpypaikaksi. Molemmat harrastukset on pikkutaimien kannalta melko tuhoisia.Niinpä uutta penkkiä kääntäessä saa hätistellä herrasväkeä lapion päältä seisomastakuvaValmiiden uusien penkkien suojaksi täytyy viritellä tilapäisiä suojia, jotka sopisivat myös osastoon 'Näitä kuvia en näyttäisi pihastani'. Voisihan ne toki tehdä sievemmiksikin, mutta kuka viitsii, kun ne on kuitenkin tilapäisiä...kuvaVaihtoehtoisesti pikkutaimet voi tikuttaa niin että niiden päällä ei voi kävellä, kylpeä tai kaivella.kuvaEttä näin meillä  Naapurin kissa välillä vierailee, mutta se kävelee kohteliaasti poluilla. (Tulipas kuvat aika isoina, mutta en nyt jaksa ruveta niitä uudelleen pienentämään).
***
Multa on kultaa.

valtsu
valtsu
Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)Ylipuutarhuri (38,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 14,0K, Käynnit: 42,0K
Jadetsu
Jadetsu
Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)Ylipuutarhuri (21,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 13,0K, Käynnit: 36,0K

Näin ja näin
Rovaniemi- vyöhyke VI

ainotar
ainotar
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 2, Käynnit: 0

Kiitos kaikille keskustelijoille kissankarkoitus asiassa. Täytynee kokeilla noita karkoitusaineita ja jatkaa karkotuskasvin etsintää. Ymmärrän kyllä kissaakin, onhan pihani hiekkaa ja siihen on varmasti niin mukava päästelläsilmän isku


nanikka
nanikka
Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)Uusi jäsen (19 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,3K, Käynnit: 0
Teilläpäin on outoja kissoja, jos ne katkoo kukkapenkissä varsia. Meidän kissa on laiska (ja myös naapureiden kissat): ne kulkee polkuja pitkin.Meillä kukkapenkin tuhot aiheuttaa iloinen 40-50-kiloinen hännänheiluttaja. Se kun astuu pehmeään kukkapenkin multaan, niin joka käpälästä jää semmoinen kämmenenkokoinen 10 senttiä syvä jälki. Ja jos joku rehu nyt sattui olemaan siinä, niin... Noh, arvaahan sen kuinka sille käy.Mutta kulkekoon koira. Sitä on kiva rapsutella, eikä se nyt ihan hillitöntä tuhoa kumminkaan aiheuta. Joudan minä sen kukkasen siitä sitten nostamaan myöhemmin, jos ei kukka itse tajua.
Piivi
Piivi
Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)Puutarha-guru (5,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 7,1K
Kani on niin söpö, ettei ainokaistaan osaa kai nykyisin ruokana pitää, vaan lemmikkinä. Taas laumasta on vaikeampaa erotella yksilöitä. Ennen muinoin tuollaiseen hellämielisyyteen ei olisi ollut varaakaan, kun ajattelee mikä osuus tuloista meni pelkästään niukkaan ruokaan. Nykyihmisen taas pitäisi saada ruoka ilmaiseksi, että olisi varaa kaikkeen, mitä mieleen tulee. Esimerkiksi toisten nurkkiin paskoviin lemmikkilaumoihin. Ensimmäiset puukotterot tälle talvelle haisee täälläkin kissan kuselle!

Kukkii ne perunanvarretkin! Jkl, III- ylälaita
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku