Mikä maanpeitekasviksi hiekkamaahan?


Kirjoittaja
Viesti
Nuu
Nuu
Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)Ylipuutarhuri (45,0K reputation)
Ryhmä: Valvojat
Viestiä: 20,0K, Käynnit: 75,0K
Hei Raksavaimo, löydät viestisi nyt täältä. Laitoin sinulle tulemaan myös privaattiviestin, vilkaisepa postiasi Smile

Iitti / III                       
 Asioilla on  taipumus järjestyä                                            

Miikos
Miikos
Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)Viherpeukalo (230 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 6,2K, Käynnit: 456

Harkitse myös matalia havuja, esim. tuiviota Samanlaisessa paikassa meillä kasvaa ketoneilikkaa, kangasajuruohoa, noita tuivioita, seppelvarpua ja japaninruusukvitteni.


Raksavaimo
Raksavaimo
Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 3, Käynnit: 0

Olisiko kenelläkään ideaa millaista perennaa kannattaisi laittaa aurinkoiseen rinteeseen maanpeitekasviksi? Tällä hetkellä rinteessä on hiekkaa, mutta ajattelin sekoittaa joukkoon myös multaa. Perennan kukkimisajankohdalla ei ole kauheasti väliä, kunhan kukat eivät ole keltaisia! Ja tietenkin olisi iso plussa, jos lehdet säilyvät vihreinä myös talvella. Taitaa olla mahdoton toive, mutta jos jollakulla on ideoita, otetaan ilolla vastaan


puutarhatonttu
puutarhatonttu
Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 74, Käynnit: 0
Kiitos vinkeistä. Tuta maahumalaa meillä kasvaakin ihan joka puolella. En tiedä onko edelliset asukkaat tarkoittaneet istuttaa sen johonkin yksittäiseen paikkaan ja se on siitä levinnyt kaikkialle, vai onko tarkoitus ollutkin että sitä on siellä täällä. Muutamien puiden alla sitä ainakin on erityisen paljon. En tiedä miksi. Sitä on niin paljon, että siitä on mahdoton päästä eroon. Enkä toisaalta näe tarvettakaan, se on ihan kiva ja hyvän tuoksuinen. Eli sitähän voisin siirtää sinne pihan perälle myös.Samoin tuo ketohanhikki olis hyvä vaihtoehto. Katoin netistä että minkä näköinen kukka se on ja kappas: hoksasin, että mullahan on sitäkin ihan omasta takaa. Olen saanut rajattua sen kasvun tuonne kivikkoon.Mutta jos tekiskin sekoituksen että laittais näitä molempia ja vaikka jotain muutakin ja kattois miten lähtevät leviämään. Siinä saisivat sitten keskenään taistella elintilasta Smile
Nanna
Nanna
Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)Uusi jäsen (14 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 690, Käynnit: 0

Ei kestä. Ei se suoranaisesti kuole, mutta ruttaantuu ruman näköiseksi. Ja sehän on kukkiessaan hyvinkin parinkymmenen sentin korkuinen.


belgi
belgi
Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 29
Onkos kellään kokemusta kestääkö rentoakankaali tallomista? Se ainakin on oma suosikkini maanpeitekasvina.
sailasi
sailasi
Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,4K, Käynnit: 17
Ehdotus, joka myös kuuluu joidenkin inhokkeihin: maahumala.
LukinLilja
LukinLilja
Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)Uusi jäsen (16 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,1K, Käynnit: 0
Minä laitoin pihalle ketohanhikkia. Leviää mukavasti ja vieläpä kukkiikin, vaikka päältä kävellään.
Sand
Sand
Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)Uusi jäsen (42 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,6K, Käynnit: 0
Puutarhatonttu, ehdotan rönsyansikkaa sinulle. Olen oikein seisonut ihmettelemässä, miten tiivis kasvusto sillä on. Ei heinän heinää nouse seasta. Vain yksi puna-apila BigGrin
puutarhatonttu
puutarhatonttu
Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)Aloittelija (74 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 74, Käynnit: 0
Kiitos vinkistä. Taidan jättää kuitenkin rönsyleinikin istuttamatta. Samainen kukka on vallannut kasvimaani ja kuuluu suurimpien inhokkikasvieni joukkoon. Siinä mielessä kuitenkin hyvä ehdotus, että valtaisi taatusti kyseisen maakaistaleen hetkessä Smile Rönsyleinikistä tulikin mieleeni kysymys koskien kasvimaata, mutta laitampa sen tuonne oikean otsikon alle.
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku