Oletko keräilijä? Mitä keräät?


Kirjoittaja
Viesti
kastehelminen
kastehelminen
Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,4K, Käynnit: 9,9K
Tarkoitatko kukkaistätsy että keräät alpakka tai rosterimuslia? Niitä on joka kirppareilla vaikka toiset pyytää niistä yhtä paljon kuin hopeisista. Nyt vasta tajusin kun otit puheeksi että meillä on tusinan setit joka sorttia ja kauhat ja muut vempaimet hopeisina 20-30 luvulta. Eikä ele kertaakaan käytetty kun missä sellaisia voisi edes käyttää! Jihapullia muslilla? Makkarasoppaa muslilla?Työhuoneen ja kaikkien kaappien täyteasteesta on jotain tullut kerättyä. Kukahan kirjoittaisi oppaan miten ei huomaamattaan ajautisi keräilijäksi?
kukkaistätsy
kukkaistätsy
Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)Uusi jäsen (23 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,8K, Käynnit: 41
En kerää mitään ..paitsi sorsakosken musla aterimia. Ei niitä ole kukaan vielä ovelle tuonut, joten pieni on kokoelma Smile

Ainiin! Olenhan keräillyt omat vaatekaapit täyteen 80 -luvun lautapelejä ja vanhempiakin! Odottelen että mukulat vielä kasvaa niin pääsen taas pelaamaan! BigGrin
Pihanlaittaja
Pihanlaittaja
Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)Uusi jäsen (17 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 874, Käynnit: 295
Keräilen useita artikkeleita, mutta mitään niistä minulla ei ole paljon eikä keräily ole systemaattista (niin, täyttääkö se sitten keräilyn tunnuspiirteetkään...) Kierrän kirppareita ja vanhojen tavaroiden liikkeitä ja ostan, jos löytyy kohtuuhinnalla kauniita peltipurkkeja, pieniä koristerasioita, Arabian astioita, lasten leluja, koristekissoja, kukkopillejä, lasipurkkeja, pieniä nukkeja, siis erilaisia vanhoja, kauniita tavaroita, roinaa, sanoisi jokuBigGrin Kirjojen keräilyn olen lopettanut, niitä on jo tarpeeksi.
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)Ylipuutarhuri (64,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 118,0K
Kiitos nicolae, nythän miun kenkämäärä ei ole mitäänWink

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
Tähdikki
Tähdikki
Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)Uusi jäsen (6 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 6,9K, Käynnit: 0
Kerään vanhoja kirjoja. Viimeksi löysin kaksi vanhaa virsikirjaa, mutta jätin ne vielä ostamatta. Ei tainnut olla silloin rahaa mukana. 

Ekan aapiseni olen löytänyt ja Ingmannin ja siukosen laulukirjan. Pekkatöpöhännän, muita en muista nimeltä. Ostan niitä kaikenlaisia lukeakseni, mutta paljon on lukemattakin vielä. 
huitukka
huitukka
Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)Puutarhatohtori  (1,6K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,6K, Käynnit: 6,2K
en tiennyt olevani keräilijä, ennen kuin huomasin, että meillä 11 kiikkutuolia. Kaikki olivat käytössä, mutta nyt muutama annettu hoitoon ystäville. Mutta sohvaa meillä ei sitten olekaan...
nicolae
nicolae
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 321, Käynnit: 3
Kurppa: kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa, minullakaan ei ole kuin n. 200 paria. Kun en ole Imelda Marcos, en ole kenkähankintoja koskaan pitänyt keräilynä. Ainkin minulla ne ovat ihan käyttöä varten.
Mutta kerään minä collie- ja saksanpaimenkoira-aiheisia sormustimia.
Ja seinälle ripustettavia kipsienkeleitä joilla on joku soitin, kaikilla täytyy olla erilainen. Ja on sekaan eksynyt pari poskisolistiakin. Mutta kaikki kelpaavat enkeliorkesteriin, kunhan ovat "samaa sarjaa" ja keskenään erinäköisiä.
kitikat
kitikat
Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)Kunniapuutarhuri (10,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 4,1K, Käynnit: 17,0K
Voi pyhä sylvi sentään...minä en kerää mitään, kengätkin kulutan puhki ennenkuin saan uudet. Tytär kerää noita muumimukeja, viime kuussakin ostin kun oli synttärit.

Keski-Pohjanmaa IV-V vyöhyke

sukkasuu
sukkasuu
Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)Uusi jäsen (4 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 251, Käynnit: 16
Marmori-/lasikuulia. En myönnä kerääväni, mutta tuhansissa niitä jo lasketaan...
välke
välke
Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,8K, Käynnit: 22,0K
Varmaankin se, että tekee kodin tavara/huonekaluhankinnat kirppiksiltä, huutokaupoista yms. tekee minun sisustamisesta keräilyä. Yksi sieltä toinen täältä, pikkuhiljaa keräten.
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku