Kivipöly (-jauho)


Kirjoittaja
Viesti
Kassikäpp
Kassikäpp
Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)Uusi jäsen (34 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 4,5K, Käynnit: 213
Kivijauho on lähinnä oikea termi. Kerta-annoksena kasvimaalle esim. 5 l neliölle, varovasti, koska kyseessä tosiaan on oikea pommi liikaa käytettynä.
tunavik
tunavik
Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)Uusi jäsen (1 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 0

Miten olette käyttäneet kivipölyä lannoitukseen tai maaparannukseen? Tavaraa tuli muutama kuutio maalämpöreiän porauksesta. Porari sanoi että hyvää lannoitukseen muttei osannut kertoa sen enempää, enkä viitsisi analyysiäkään teettää, kun sisältää tarkalleen kallioperän ainesosat, 150 m alaspäin.


Kutsuisin tuota kivipölyksi (0/0), mutta mikä lienee oikea nimi ? Ei ole siis ns. kivituhkaa mikä puolestaan kivien tai pintakallion murskauksen ja seulonnan tuote ja jaoltaa esim 0/ 8 mm.


 


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku