Valmisruuan laatu , valmistuksessa käytetyt aineet


Kirjoittaja
Viesti
kastehelminen
kastehelminen
Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)Puutarha-guru (5,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,4K, Käynnit: 9,9K
Moneen vuoteen ei meilläkään ole ostettu maustettuja jugurtteja kuin hoitolapsen tarpeisiin, mutta sitäkin on ohennettu ravattomalla laktoosittomalla maustamattomalla rahkalla, se on hyvää ja täyteläisempää. Meille vanhoille ostan maustamatonta jugurttia ja tavallista piimaa, sekoitan ja laitan joukkoon pakkasesta marjoja ilman sokeria. Alkuun tuntui happamalta mutta nyt syö jo vastarannankiiski puolisokin.
Nobile1
Nobile1
Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)Multasormi (148 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 148, Käynnit: 0
Mikä siinä onkin, että ruuassa -kuten nyt vaikka tuo jogurtti- sokeri maistuu ihan äklöttävälle, mutta karkkia (esim tummaa suklaata tai salmiakkia) saatan hyvin syödä päivittäinkin eikä sokerit tunnu missään... MInussa on varmaan jotain vikaa, vikaa, vikaa...

Nobile
Kaisaliisa
Kaisaliisa
Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)Puutarhatohtori (3,3K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 4,5K, Käynnit: 3,0K
Ai-van samaa mieltä edellisten kanssa!
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 116,0K
En ole varmaan kymmeneen vuoteen ostanut maustettuja jogurtteja. Hotelliaamiaisella tulee joskus otettua, mutta pakko lisätä maustamatonta joukkoon, sen makeuden takia.

Nyt kun ei ole sokeria missään oikein syönyt tuntuu pienikin makeus melkein liialta.

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
Tuulia-tuu
Tuulia-tuu
Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)Uusi jäsen (32 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,9K, Käynnit: 11
Mä olen jo aikoja sitten antanut palautetta jogurttien makeudesta ("mutta kun suomalaiset haluavat niiden olevan makeita"...)
Teen kanssa yleensä jogurttiseokset itse, joko sekoittamalla maustettuun jogurttiin puolet maustamatonta tai kokonaan maustamattomalle pohjalle tilkalla mehukeittoa, marjoja ym. Ja tietty siemeniä ym.
Arla-Ingmanin Ihana uuniomena on vähän vähemmän makea ja muistaakseni osa hedelmäsokeria.
Pahinta ruokahuijausta on mielestäni tämä "ei lisättyä sokeria". Joka siis tarkoittaa, että makeutettu keinomakeutusaineilla. En ymmärrä, miten viranomaiset sallivat noin täydellisen harhaanjohtavan lauseen. Olen kyllä siitäkin antanut kritiikkiä, mutta eipä kuulunut vastausta.
Kreeta-Eulaalia
Kreeta-Eulaalia
Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,0K, Käynnit: 5,5K
Soittakaa nyt jo joku muukin maitofirmoille, että vähentäisivät makeutta, kun eivät mua yksin ole uskoneet.

Satakunta, vyöhyke II
belgi
belgi
Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)Aloittelija (65 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 29
Kaupan jugurtteja syön minäkin aniharvoin juuri niiden liiallisen makeuden vuoksi. Tottahan minä syön kaikenlaista makeaa ja rasvaista monissakin asioissa, mutta jugurteissa makeutta on minun makuuni liikaa.


Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 116,0K
Eilisessä ruokaremontti ohjelmassa jossa parannetaan amerikkalaisten lasten kouluruokaa oli kohta jota ajattelen meilläkin käytettävän.

Lisätään lasten maitovalmisteisiin kaliumia ja vitamiinia ja niitä sitten myydään makeuden ja keinomakujen (ja lahjusten) voimalla lapsille. Mainoslauseita: Yksi vastaa kuutta lasillista maitoa ja muuta vastaavaa. Mainoksissa käytetään entisiä huippu-urheilijoita joten eihän ne voi olla muuta kun terveellisiä?

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
MoonRiver
MoonRiver
Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)Multasormi (131 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,1K, Käynnit: 211
Ja tuo ristiriita; otetaan pois sokeri, suola ja rasva, mutta maku on yhtä hyvä? Niitä kaupan jugurtteja en minäkään enää pysty syömään, ovat liian makeita.
mumimyy
mumimyy
Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)Uusi jäsen (10 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,1K, Käynnit: 0
Kyllä pitää monet menee siihen langaan että kun lukee että on terveelistä vähä rasvaista eikä sisällä esim. sokeria niin se on täysin terveys tuote.

Minä pidän esim. jugurtteja ällöttävän makeina oli se sitten sokekerilla tai jollain muulla makeutettu. Monet äitit tuppaa näitä yli makeitta mömmöjä lapsen suuhun jo alle 1v silloin annetaan jo hyvät maku tottumukset lapselle
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku