Ruokaa ei haaskata


Kirjoittaja
Viesti
Kreeta-Eulaalia
Kreeta-Eulaalia
Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,0K, Käynnit: 5,5K

Tehtiin kuivat pullat noin usein lapsena, kun isä osti mikroaaltouunin ensimmäisten joukossa Smile Vähänkö omat lapset oli järkyttyneitä, kun yhtenä päivänä muistin tuon pullaohjeen BigGrin Siitä on kyllä nyt sen verran aikaa, etteivät varmaan muista, joten voisi kokeilla uudelleen. Tykkäävät kyllä köyhistä ritareista.
Satakunta, vyöhyke II
mummi
mummi
Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)Puutarhatohtori (2,9K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,2K, Käynnit: 46,0K

Pullamössön ja leipäressun aika on nyt. Kuivuneita pullapalasia laitoin lautaseelle ja maitoa päälle. Mikross akuumaksi ja siihen päälle pakkasesta marjoja maun mukaan. Sopiva jälkiruoka tai välipala. Leipäressu. Kuumaa maitoa lautaselle ja siihen leipäpaloja hiukan suolaa ja reilu voi nokare. Sopii vaikka aamupalaksi. Älkää heittäkö ruokaa pois.TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku