Puutarhaohjelmat


Kirjoittaja
Viesti
Klaara
Klaara
Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 274, Käynnit: 1,3K
Hyötyvinkkejä jaat VaVar.Smile Kiittää tää ja varmaan myös moni muu!Itse (häpeän tunnustaa) vanhakantaisesti kammoan kaikkea lataamista ja rekisteröitymistä ... mutta tuossahan tuli myös ohjelmille nimiä, ja jopa minä löydän noita youtubesta ( jota sentään joinkin tohdin käyttää).Ainoa miinus on tekstityksen puute, mutta kyllähän tuo Monty Don ääntää ääriselkeästi, että kaukaisemmallakin kouluenglannilla pääsee hyvin jutuista jyvälle.

Seinäjoki, IV

J524587910
J524587910
Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)Uusi jäsen (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 2, Käynnit: 0

Vinkki Vinkki… .Unohtakaa nyt jo viimein Suomen kanavien iänikuiset uusintaohjelmat ja katsokaa puutarhaohjelmia suoraan esim. BBC:ltä j/tai nauhoittakaa ne!!- ladatkaa seuraava ohjelma tabletille tms.  FilmOn Free Live TV

- kirjautukaa sinne

- voitte katsoa livenä ohjelmia vaikka miltä maailman tv-kanavilta

- menette ohjelmaoppaaseen, painatte punaista ympyrää, ohjelma menee Recordins listalle

- kerrallaan voi nauhoittaa yhden tunnin ilman maksullista lisäaikaa (ainakin toistaiseksi on voinut), tai sitten ostakaa lisätilaa. Itse olen vielä pärjännyt ”ilmaisella” tunnilla, lisätila on kylläkin vakavassa harkinnassa… UK LIVE TV / BBC Two:- UUSI KAUSI Gardener´s Wordia on jo alkanut muutamia viikkoja sitten Monty Donin juontamana  (IHAN SUPERHUIPPUA !)Sunnuntaisin tulee muitakin puutarhaohjelmia putkeen:

- Great British Garden Revival

- The Beechgrove GardenNäissä ohjelmissa ei ole pakkosponsorointimainoksia, ei tuijien istutusta, ei teennäistä soopaa, ei mitään höpöhöpöä mitä suomalaisissa Eedeneissä ja Huusseissa on, ne ovat PUUTARHAohjelmia…  ja ohjelmia uusitaan läpi viikon.Suosittelen todella lämpimästi. Työmatkani bussissa kestää tunnin, nykyään katson pari kertaa viikossa aamulla brittipuutarhaohjelmia tabletilta bluetoothkuulokkeiden kautta ja juon samalla höyryävää aamukahvia matkamukista…. voi sitä SUURTA ONNEA…. Smile)minnas
minnas
Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)Puutarhatohtori (2,8K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 1,3K, Käynnit: 4,9K

Olen Klaaran kanssa täysin samaa mieltä.Eripari
Eripari
Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)Puutarhatohtori (2,6K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 836, Käynnit: 24,0K

Klaara, en todellakaan ampuisi. Oot niin samaa mieltä kun mie. Kelaan aina ne sosiaalipornokohdat pikakelauksella, viimeksi tullutta kautta en katsonut ollenkaan.
Kouvola, vyöhyke II
Klaara
Klaara
Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)Kotipuutarhuri (562 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 274, Käynnit: 1,3K
Hyväntekeväisyys on tietenkin hieno asia.

Mutta itse kyllä nauttisin puutarhaohjelmat mieluiten sellaisenaan; ilman sydäntäsärkeviä nyyhkystooreja, tekoyllättyneitä monttu auki OMG -ilmeitä, kertaamisen kertaamisia sun muita höysteitä. Ärsyttää nämä formaatit.Alan Titchmarshia todella mielelläni kuuntelen ja katselen. Mutta paljon enemmänkin hänellä olisi annettavanaan.

On muuten muistaakseni aiemminkin opastanut tuon istutettavan puun tuennan lyhyellä tolpalla. Muita vastaavia oppeja itse lisää janoaisin, mutta nykyään näemmä kaikki halutaan hukuttaa tähän, tähän ... en edes keksi ilmaisua tuolle teennäiselle soopalle. (Ampukaa mut!)

Seinäjoki, IV

Satu-71
Satu-71
Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)Puutarha-guru (6,7K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,6K, Käynnit: 2,7K
Mulla meni tuo Alanin ohjelma eilisillalta täysin ohi kun unohdin sen laittaa nauhoitukseen ja meillä oli neiti 7v. balettiesitykset ja oltiin siellä katsomassa esitystä. Täytyy katsoa se areenasta tänään.

Raasepori vyöhyke 1b
Genesee
Genesee
Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)Puutarha-guru (4,5K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,2K, Käynnit: 29,0K
Mulla jäi osa ohjelmasta vähemmälle huomiolle, kun puhuin samaan aikaan puhelimessa äidin kanssa. Semmosen huomion tein, että siellä ei laiettu kaikkia istuinpaikkoja täyteen tyynyjä ja kaikille pöydille kynttilöitä, niinkuin Edenissä, vaikka ohjelman luonne oli samanlainen pihan tuunaus. Tuossa tuunattiin se piha enemmän omistajiensa käyttöön, kuin noissa täällä tehdyissä ohjelmissa.

viljelykset vyöhykkeillä III ja V

Misuliini
Misuliini
Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)Puutarhatohtori (2,1K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 438, Käynnit: 6,1K
Mua jäin vaivaamaan toi puun uudempi tuentamalli mikä tossa Alanin ohjelmassa oli, en nimittäin tollaiseen aikaisemmin törmännyt missään.. Pitäsköhän lie vaihtaa muutamalle tuulisella paikalla olevalle purppuratuomelle tollaset kepakot? Smile

Miksi tehdä asiat helposti, kun ne voi tehdä mielenkiintoisesti? Tongue                             Hollola II-III

Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)Ylipuutarhuri (63,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 28,0K, Käynnit: 116,0K
Vähän oli kyllä näytösluonteista. Alan oli vaan nimenä paikalla.

Odotin varmaan vähän liikaa.

Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
PikkuPioni
PikkuPioni
Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)Mestaripuutarhuri (1,2K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,2K, Käynnit: 2,8K
Minä en ollut kotona tuohon aikaan, mutta muistakaa, että tuo Alanin ohjelma on katsottavissa areenassa! Huomenna nautiskelen 😊
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku