Puutarha.net Keskustelut

Kastelukannu

https://keskustelut.puutarha.net/keskustelut/Topic2501836.aspx

By Kellokukka - 1.4.2008

Onko kukaan löytänyt Suomesta samanlaista kastelukannua kun ABC puutarhaohjelman Allanilla on?. Näyttää tosi käytännölliseltä ja on vielä kauniskin. Siinä vesi tulee ylöspäin olevan ovaalinmuotoisen suppilon päältä. Kastelee kauniisti ja tasaisesti ja pysyy "kasassa".


Olen kurkkuani myöten täynnä meillä myytäviin muovisiin kastelukannuihin, joista suppilon irtokansi luiskahtaa pois ja kasveille lorahtaa ämpärillinen vettä. Jo sekin auttaisi, että suppilo olisi yhdestä kappaleesta valmistettu ja pysyisi paikallaan.


Jos kukaan tietää täällä meillä myymälää josta Allanin kannun saan, niin kertokoon heti, ettei tarvitse Lontooseen lähteä!!. Toinen vaihtoehto olis se 10l vetoinen versio jossa suppilo on kunnollinen.

By A.i.k.a - 2.4.2008

Viime keväänä sitä etsimällä etsin, mutta en löytänyt Sad
By lumi - 2.4.2008


Tälläistäkö tarkoitit


tai kirjoita googleen hakusanaksi watering can.....jo alkaa löytymään


Jos ostas vaan pään.


Spout & Sprayhead Set

For Practican

Picture of the Spout & Rose Set for the Practican in green finish


This set consists of a replacement Oval Brass Face Sprayhead and Downspout for the plastic Practican. Available in green finish only.


GREEN FINISH Product Code: RS66
rrp £3.41Haws products are available from garden centres worldwide – click here to find your nearest stockist


By Kellokukka - 3.4.2008

Oikein hyvä linkki Lumi. Jonkin noidsa isoimmista kannuista vielä päädun hankkimaan varmaan menko pian. Jos ei sitten satu löytymään vastaavia vielä parempia ja edullisenpia lenkkejä.
By Fellow - 3.4.2008

Tuota kannua ja sen suutinta olen minäkin kaihoten katsellut Alanilla! Pitäiskös jonkun kielitaitoisemman kysyä toimittavatko noita Suomeen ja millä hinnalla? Tehtäisiin kimppatilaus =) Punainen olis upea...
By intopii - 3.4.2008

Ai kun hienoja kannuja linkissä! Näitähän voisi vingahdella Suomeen tilattavaksi keväisillä puutarhamessuilla, kun sopivanoloinen kotimainen myyjä sattuu messukäytävillä kohdalle. Kimpparuinaus käyntiin!
By jahoolii - 3.4.2008

Kuukkeloikaapa Lilla Fiskaregatans Trägårdsbutik, Ruotsissa. Löytyisi ainakin minulle monta kivaa tavaraa, työkalua Smile
By nanikka - 3.4.2008

Hinta on ainakin mulle kompastuskivi. Käytän ensi kesänäkin ihka tavallista vihreetä muovikannua, jossa on keltainen sihti. Käännän sihdin ylöspäin ja teippaan kiinni, jos meinaa pudota.

By kastelukannu - 21.11.2008

Ketju on vanhahko mutta ajankohtainen taas ensi keväänä.


Täältä ostelen kaikkea kivaa...kastelukannujakin löytyy!
hhp://www.classicum.se/By kastelukannu - 21.11.2008

Uusi yritys kun tuo ed. linkki ei näyttäkkään toimivan..
http://www.classicum.se/

By merlin - 4.3.2009

Täällähän on jo aiemmin etsitty Alanin kannua ja löydettykin. Nyt firmalla on myös nettikauppavaihtoehto:


http://www.gardengiftsdirect.co.uk/haws-watering-cans/vs_c0_1__.html


 

By Ahdekaunokki - 4.3.2009

Merlin, sinähän olet oikea taikuri löytämään puutarha-aarteita!!!

Nyt rupeen säästämään ja tilaan kaksi 8 litran kannua ja yhden huonekasvikannun... (Mainio äitienpäivälahja minulle!!) Kiva! Toimituskulutkaan eivät näytä olevan ihan mahdottomia...
By Tilistantti - 4.3.2009

Noita Alanin kastelukannuja saa kyllä ostaa Maarianhaminasta, ainaski parissa kukkakaupassa olen heihin törmännyt, mutta hinta oli kyllä aika huimaava ja kun olin junalla liikenteessä, saivat kannut jäädä sinne, niin hienoja kuin olivatkin.
By Fellow - 4.3.2009

Ahdekaunokki, pääseekö samaan tilaukseen jakamaan kulut? Tilaisin itselleni tuollaisen kasilitraisen ja vihreän. Sellainen on PAKKO saada... Hitsin vitsi, Merlin, minkä teit!
By Ahdekaunokki - 4.3.2009

Fellow, jos maltat odottaa tuonne huhti-toukokuun vaihteeseen. (Iso investointi - tarttee säästää ensin...)
By Fellow - 4.3.2009

Pakko malttaa, kun itselläkin vähän säätämistä rahojen suhteen. Ollaan säästäväisiä ja tarkkoja niin saadaan sitten ihanat kastelukannut, hyvä syy säästää =)
By intopii - 6.3.2009

Eilen tuli Kotipuutarha, ja siitä huomasin, että nyt niitä "Alanin kastelukannuja" saa Suomesta. Villi Niitty -näyttää myyvän kolmea eri väriä. Vaan ihanasta (?) täytyy maksaa... ei olleet halpoja, ei.


(Toim. huom.: Itselläni ei siis ole osaa eikä arpaa ao. liikkeen toimintaan, eli en mainosta omaan pussiini. Sekuhäntä kerroin, kun silmään osui.)

By Fellow - 6.3.2009

Saman huomasin minäkin, mutta halvemmaksi tulee ainakin tämän hetken kurssilla tilata tuolta nettikaupasta, varsinkin jos päästään Ahdekaunokin kanssa toimituskulut jakamaan.
By intopii - 6.3.2009

Kas, niinpä tosiaan on. En huomannutkaan tuota Merlinin viestiä, vaan tohkeissani tuuppasin omani eetteriin. Inhoja kiusauksia kaupassa!
By Ahdekaunokki - 6.3.2009

Minä tuota isoa puutarhakäyttöön tarkoitettua himoitsen. Noista pienemmistä en niin piittaa.
By Fellow - 6.3.2009

Juu, iso se pitää olla että ohikulkijatkin näkee kun se kädessä kuljen pitkin pihaa kastelemassa =)
By Tomsku - 6.3.2009

Kannattanee sitten yöksi piilottaa johonkin lukittavaa tilaan ettei OHIKULKIJAT käy yökylässä naurua.

By Fellow - 6.3.2009

Kastelukannu mallia "Alanilla on samanlainen" yöpyy aina minun vieressäni. Vieraat saa siihen koskea jos kysyvät luvan ja sellaisen saavat.
By lumi - 6.3.2009

pomppivaa nauruapomppivaa nauruapomppivaa naurua 

By Tomsku - 9.3.2009

Ällös tartuta siihen noroviirusta naurua....

By Pullapuu - 12.5.2009

Halusin vain mainostaa etta ostin vuosi tain kaksi sitten sellaisen aiemmin mainitun vihrean + messinkisen kastelukannunvaihtopaan, joka kay tavanomaisiin muovikannuihin. Sita Alanin kannua on kylla kuolattu, mutta toimii tama vaihtopaa myos. Ostin siis ulkomaantuliaisena itselleni. Vaikka olivat halpoja, en viitsinyt ostaa koko kokoarsenaalia, silla halusin kokeilla ensin talla suurimmalla koolla joka sopi olemassaolevaan muovikannuun. Suuri koko sopii hyvin uusille isommille taimi-istutuksille, silla mullat eivat valu kastellessa. Pienemmat kannunpaat ovat ihanteellisia sitten vaikka siementaimille.Vietin kerran Isle of Whightin puutarhamyymalassa Busy Bee:ssa luojaties kuinka kauan. Totesin etta amppelikastelujarjestelmat ovat myos kehittyneemmat, eli valikoimaa on enemman ja kekseliasta sellaista.