Puutarha.net Keskustelut

Juhlitteko töissä syntymäpäiviä ja miten juhlitte?

https://keskustelut.puutarha.net/keskustelut/Topic2758646.aspx

By Sinipsu - 11.1.2013

Ensi viikolla on syntymäpäiväni ja taas pitää pohtia, miten juhlistan asiaa töissä. Työkavereista aika monella on kesällä synttärit ja perinteisesti nautimme silloin mansikkatäytekakkua. Joskus on jotain suolaista piirakkaa. 
Ehkäpä vien ison kupin hedelmäsalaattia. 
Miten teillä juhlitaan, jos yleensä juhlitaan?
By Rapunzel - 11.1.2013

Meillä juhlitaan yleensä pienemmällä porukalla jos juhlitaan. Lähityöyhteisö on sellainen alle 10 henkeä ja esim. tänään käytiin porukalla lounaalla kun äitiyslomalle jäävä kollega oli viimeistä päivää töissä. Välttämättä jokaista synttäriä ei vietetä mitenkään, mutta toisaalta voidaan nauttia nimpparikakkukahvit. Joku leipoo itse, toinen tuo leipomosta, miten milloinkin - mitään samointoistuvaa rutiinia ei synttäreiden suhteen ole.Viiskymppiset on meillä ekat tasavuodet joissa työnantajakin jotenkin muistaa + osastotasolla (40 hlöä) juodaan yhdessä kahvit.
By Kreeta-Eulaalia - 11.1.2013

Sama ongelma ensiviikolla Smile Ajattelin olla huomioimatta, koska opiskelupaikalla rajan vetäminen olisi hankalaa.
Töissä on ollut eri kokoisia paikkoja, kaikilla vähän eri tapoja. Pienillä paikoilla oli joku aina leipomassa, vaikka vaan kokeillakseen reseptiä. Isommilla taas olisi hukuttu kakkuun, jos kaikki olisivat aina tuoneet jotakin. Siispä siellä huomioitiin suuremmillla leipomuksilla vain tasaluvut ja läksiäiset. Silti kahvihuoneen pöydällä oli aina jotain tarjolla, karkkia, pähkinöitä, suolakeksejä ja juustoja, kaupan pullaa yms vähän vaatimattomampaa, joka oli tarkoitettu kaikille. Pienemmissä porukoissa kahvittelevat saattoivat kuitenkin tarjota jotain pientä vain toisilleen.
By Sinipsu - 14.1.2013

Jos vien kermatäytekakun, niin siitä valitetaan kuinka lihottavaa. Jos vien alunperin suunnittelemaani hedelmäsalaattia, niin varmasti tulee kuittailua "ollaanko jo noin lihavia". Siispä kompromissina ostan raakapakastepullaa. Tuleepahan asia kuitattua. 
By petraaa - 14.1.2013

Meidän työpaikalla ei vietetä synttäreitä. Osa ihmisistä tarjoaa nimipäiväpullat, minäkin. Eikä meillä ole mitään paineita tarjoamisista.

Meitä on noin 20 - 3/4 miehiä. Yhtiö jä työkaverit muistavat 50 v ja 30 vv palvellut sun muut tasakymmenet, mutta siihenkin pyydetään sankarin suostumus.
By Sinipsu - 17.1.2013

Vein eilen aamulla omppupiirakkaa vaniljasoosin kera ja kinkku-sipulipiirakkaa. Yksi työkaveri lauloi ja lähes kaikki halasi ja lopuksi söivät piirakat pois. Suotta stressasin. Ainakin mulle jäi hyvä fiilis ja uskoisin että pönkitti meidän porukan yhteenkuuluvuutta.