Puutarha.net Keskustelut

Musiikkiohjelmat, musiikkiin liittyvät ohjelmat

https://keskustelut.puutarha.net/keskustelut/Topic2781191.aspx

By Nuu - 7.3.2016

Oliskohan se viimeinen Americal Idol nimeltään La'Porsha Renae. Kahden viimeisimmän jakson perusteella vois olla melko varma että kyllä ! Mitä äänen ilotulitusta ja kuinka huikeaa esiintymistä !!
By Pihanlaittaja - 7.3.2016

Veikkaan, että Dalton Rapattoni vie potin.
By Nuu - 7.3.2016

Popn'rollissa on nyt uusia jaksoja menossa. Ainakin 2 viimeisintä on jo uusia, toivottavasti ei oo ollut enempää etten ole missannut yhtään. Se on niin mukava hyväntuulenohjelma, hyvää viihdettä Smile
By kitikat - 8.3.2016

Minä en muista vielä noita AI:n laulajien nimiä, tykkään siitä intialaisen näköisestä tytöstä, tähän mennessä, vielä voi mieli muuttua!
By Nuu - 12.3.2016

 Energiset Antti Tuisku ja JVG avasivat upean Emma Gaalan. Katso loistava yhteisesiintyminen!Antti Tuisku on hengästyttävän hieno ammattilainen ja lisäksi vastustamattoman ihana persoona !!!


By Jalomarja - 12.3.2016

Antti Tuisku on kyllä aivan omaa luokkaansa. Samoin Sanni on tosi paljon edistynyt urallaan ja symppis artisti.
By Nuu - 13.3.2016

American Idolin Dalton Rapattoni on taatusti kärkikahinoissa niinkuin Pihanlaittajakin jo ennusti. Jos finaalissa on parina La'Porsha Renae ja Dalton Rapattoni niin voi käydä kummin vaan, sillä nuorten naisten äänestyspotentiaali on valtava. Mutta ei mennä tilanteen edelle, katellaan ja nautitaan näiden loistavien artistien esityksistä.Oletan siis ehdottomasti että huomisten duettojen jälkeisen pudotuksen jälkeenkin Dalton on edelleen kahinoissa mukana Smile
By kitikat - 13.3.2016

Pikkuhiljaa rupeaa se blondipoika oleen mun suosikki, mutta mun suosikit ei ole koskaan voittanu. Viime vuonna en katsonut finaalia kun otti niin päästä.
By välke - 13.3.2016

Ihan vaan sivukorvalla olen Idolsia seurannut. Eilen tuumasin tuosta Nuun suosikista puolisolle, että jotenkin ärsyttävän harkittu tuo "ulkoasu". Tukka on sen näköinen, että sitä on nypitty pari tuntia ja meikki ammattilaisen tekemä. Se on jotenkin sellainen mukamas rokkistara, ei ollenkaan aidon tuntuinen.Emmagaalassa "laulettiin" taas ne parit esitykset jotka sivusta seurasin nauhalta. Meikäläinen alkaa olemaan niin pihalla suomalaisesta musiikista, kun en voi ymmärtää miten joku jiiveegee palkitaan vuoden yhtyeenä? En kyllä jaksa asiasta kauheesti stressata, vaan pistä vinyylit soimaan ja kuuntelen oikeaa musiikkia :-D
By Nuu - 13.3.2016

Välke, mun suosikkini on ehdottomasti La'Porsha (se lyhyt pyöreä nainen jolla on hirmuhirmuiso tukkapehko, jolla on se pieni lapsi) mut ennustelin vaan että Dalton todennäköisesti on loppukahinoissa mukana koska hän erottuu artistina eli jää mieleen sekä musiikillaan että myös ulkonäöllään. Molemmat näistä myös tuntuvat ihmisinä sympaattisilta ja sillä myös on iso vaikutus äänestäjiin.
By välke - 13.3.2016

Nuu, koelauluja seurasin vähän enemmän ja tuo sinun suosikki oli kyllä tosi hyvä. Viime vuosina mulla on käynyt tuon AI:n kanssa niin, että katson koelaulut ja sitten kiinnostus lopahtaa. ehkä ne kilpailijat on jotenkin koelauluissa vielä persoonallisempia ja sitten kun niihin "päästään käsiksi" niin kaikki särmät hiotaan pois ja loppujen lopuksi kaikki laulaa samanlaista nyky R'n'B:tä?
By Nuu - 13.3.2016

Täähän on nyt viimeinen American Idolin kausi, sit se loppuu kokonaan. Taso on kyllä kova, ja mukana on minun mielestä enemmän persoonallisuuksia (äänen ja laulutavan mukaan) kuin aiemmin on ollut.Mulla on tapana kattoa nää aina, ja kun joku oikein hyvä esitys kohdalle sattuu niin mulla vaan kyyneleet valuu tai nauran ääneen ilosta. Kattelenkin näitä ohjelmia yksin Smile
By Jalomarja - 13.3.2016

Mitä mieltä olette Sannin uusimman biisin nimestä? Minun mielestäni se on ala-arvoinen nimi ja myös aihe, Että mitä v....a.


By Jadetsu - 13.3.2016

Sanni - Että Mitähän VittuaHyvä kappale ja ei nimessäkään vikaa oo


By minnas - 13.3.2016

Piti googlettaa että minkä niminen, mutta sinähän jo sen sanoitkin WinkTuota tuota, alkua sen verran kuuntelin että juu, ei kiitos. Olen ihan pihalla tän päivän uudesta musiikista kun lopetin radion kuuntelemisen monta vuotta sitten kun en jaksanut sitä hölötystä ja samojen biisien soittamista. Mutta varmaan paljon hyviäkin biisejä jää kuulematta...Laulaako tuo Sanni aina tolleen kimittäen?


By Jadetsu - 13.3.2016

Laulaa


By minnas - 13.3.2016

Korvissa vissiin vikaa kun en meinaa saada sanoista selvää...Mutta oon saman huomannu suomalaisissa näyttelijöissä. Esim. Pamela Tolan puhe on epäselvää.


By Jalomarja - 13.3.2016

Kappale on ihan jees mutta nimi aika vanha ja kulunut vitsi. Em tykkää missään nimessä.
By kitikat - 22.3.2016

Voi miten ihania kappaleita lauloivat AI:ssa kyyneleet virtas monella monta kertaa! Jännäksi menee, vieläkään en muista niitten nimiä, kolme suosikkia mulla on!
By hoyabella - 25.3.2016

..se ihan mieletön, ...se on ihan mieletön,... ihan mieletön..(ja kimeä ääni)

 


By Nuu - 25.3.2016

Mitä se hoyabella hehkuttaa ? Mitä ohjelmaa ja ketä siellä ?
By hoyabella - 25.3.2016

winkyhden tähtivalmentajan hehkutusta, kaikki on niin mieletöntä


By kitikat - 28.3.2016

Taas AI:ssa kaksi miestä pärjää joista en tykkää yhtään. Käy niinkuin viime vuonna että toinen niistä voittaa ja paras laulaja jää pitkästi kärjestä. Että ottaa päähän jos ei se Porsha voita ja Rapattoni tule toiseksi, mutta eihän niin varmaan käy.
By Jadetsu - 28.3.2016

Eikö sole ihan se ja sama kuka sen voittaa BigGrin
By välke - 28.3.2016

Joku kolumnisti luetteli Hesarissa pitkän listan nimiä, että tiedättekö ketä nämä henkilöt ovat. Kun luin niitä, tuntui, etten ollut koskaan kuullutkaan. Ne oli aikaisempien vuosien Voice of finlandin voittajia, jotka unohtuivat heti kun kisa oli ohi. Eli ainakin tuon kisan kohdalla on ihan sama kuka sen voittaa BigGrin
By Jadetsu - 28.3.2016

Kyllä son Idolinki kohalla BigGrin
By kitikat - 28.3.2016

Ei ole sama kuka voittaa,kun elän niin mukana. Olen AI:ta katsonut siitä lähtien kun sitä on ruvettu näyttämään Suomen TV:ssä ja muistan melkeen kaikki entisetkin laulajat. Paras musiikkiohjelma TV:ssä!
By Rapunzel - 28.3.2016

Monista AI -voittajista ja kakkosistakin on tullut tosi isoja tähtiä, vaikka heitä ei täällä Suomessa niin hyvin tunneta (Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert jne). Näistä meikäläisistä VOF-kisaajista ei voi puhua samana päivänäkään 😁Tykkään myös, että AI on se ainoa musiikkikilpailu mitä jaksaa katsoa. Mua ei niinkään se voitto kiinnosta, vaan ne älyttömän hienot esitykset. Plussaa vielä siitä, että vuosien varrella on mukaan tullut enemmän persoonallisia laulajia, eikä niin paljon niitä korkealta ja kovaa -tyyppejä.
By Jadetsu - 28.3.2016

Nykyään töllöstä ei muuta tulekaan ku musiikki- ja ruokaohojelemia :/ Ei vaan enää mielenkiinto riitä.
By Rapunzel - 28.3.2016

Mun mielestä telkkarista ei tule kuin kaikenmaailman realityä. Unelmävävyt, poikamiehet, satuhäät, miljonääriäidit, aupairit ja huutokaupat vilisee silmissä kun ohjelmatietoja selaa. Kuka niitä kattoo? Mitä enemmän kanavia, sitä enemmän halvalla tehyä roskaa.
By Jadetsu - 28.3.2016

ja nuita kans jos ei tule myöthän.Rapu, sä et muistanu Temptation Islandia BigGrinOn Jethroa lomalla ja vaikka helekatissa


By Kurppa. - 3.4.2016

Olipahan taas huippu esityksiä!
By hoyabella - 3.4.2016

K​yllä La Porcha veti No more Drama aivan upeasti, voittaa ihan varmasti koko AI. Toiseksi minusta voisi tulla Trent Harmon. Muistanko nimen oikein?? On se Rapattonikin hyvä, mutta kolmas :-))))).


By Nuu - 3.4.2016

Kohta alan herkuttelemaan ohjelmaa boxilta Smile
By Pihanlaittaja - 4.4.2016

La Porcha on kyllä upea tyyppi, mutta ei olisi eka kerta, kun taitava laulaja jää kakkoseksi. Trent Harmonilla on myös hienoja esityksiä, mutta ehkä häneltä puuttuu sitä jotain, mitä sitten taas Rapattonilla on, vaikkei jälkimmäinen ylläkään lauluteknisesti samalle tasolle. Ei voi mitään, mä olen niin pikkutyttö sisimmältäni, että Rapattoni vetoaa eniten minuun, tosin onhan sen esittämät biisitkin lähimpänä omaa musiikkimakuani.
By kitikat - 4.4.2016

Amerikan Idolsissa voittaa useimmiten joku ihme tyyppi, paras laulaja jää kolmanneksi tai neljänneksi. Adam Lambert on hyvä esimerkki.La Porcha ensimmäiseksi ja Rapattoni toiseksi, siinä mun suosikit. Jos ne kaks muuta pälliä on finaalissa niin jää koko ohjelma katsomatta, niin kävi viimekin vuonna.

Ihme äänestäjät siellä, vaikka sama se on suomessakin, kerrankin olis ollut hyviä kappaleita euroviisuihin niin sitten tuollainen sinne on menossa. Voihan pee!
By hoyabella - 17.4.2016

Kyllä oli hyviä esityksiä AI:ssa tänä iltana. Trent Harmon on kyllä paras.


By Nuu - 17.4.2016

Finaaliin menee LaPorsha ja Trent Harmon. Noista kahdesta mun oma suosikkini on Trent, ja se ihan vaan siksi koska hän saa mut kuuntelemaan itseään innokkaammin ja tarkemmin kuin LaPorsha. Molemmat ovat loistavia laulajia ja tulkitsijoita mutta noista kahdesta Trentin showta haluaisin päästä katsomaan ja kuuntelemaan, ja toivoisin että se olisi pitkä rupeama Smile

Adam Lambertin lyöjäksi ei kummastakaan kuitenkaan ole.
By mai-lee - 18.4.2016

noin paljon myöhässäkö ohjelma meillä esitetään?

verkko-hs:n kulttuuri kertoi lopputuloksen jo 8.4.2016 klo 9.38. :_)kerronko vai haluatteko säilyttää jännityksenne?

By Kurppa. - 18.4.2016

Yritäppäs:/
By kitikat - 18.4.2016

Kuka sitä nyt ennakkoon halua tulosta tietää, eihän sitä kannattais katsoa silloin koko ohjelmaa. Trent on parempi laulaja kuin Dalton, ei voi mitään, mutta Dalton on suloisempi! Voittajaksi haluaisin tietenkin LaPorshan mutta saapa nähdä miten käy? Voi miten kurjaa kun koko ohjelma loppuu, kovin jään sitä kaipaamaan. Minusta Idol on laulukilpailujen kuningas ei sitä voita mikään muu ohjelma.
By Nuu - 24.4.2016

American Idoliin meni sit ne mitä veikkasinkin menevän.

Näistä toinen on sellanen että tiedän että hän osaa laulaa loistavasti ja eläytyen. Kun hän esittää kappaleen niin kuuntelen joka solullani etukenossa vähän varpaillani ja elän mukana joka nuotissa. Niin nytkin tänä iltana.

Toinen on sellainen että tiedän että hän osaa laulaa loistavasti. Tänä iltana kun katsoin ohjelman äsken boxilta niin hänen viimeisen esityksensä kelasin nopeutettuna kun siinä ei olis ollut mitään ylättävää. Hyvää laulua kyllä tottakai.Minun mielestä voittaja on ehdottomasti Trent, häntä kuuntelen joka kerta herpaantumatta ja osin henkeä pidättäen.Kakapo, mitäpä mieltä sinä ?
By hoyabella - 24.4.2016

Trent Harmon on monipuolisempi ja parempi laulaja, samaa mieltä kuin Nuu, Trent voittaa. La Porsha laulaa kaikki laulut samalla tavalla, ei säväytä.


By Nuu - 24.4.2016

Kun on kyse näinkin lahjakkaista laulajista kun AI:n finaalissa on, niin silloin tulee kyseeseen juuri se että kumpi "säväyttää". Hoyabella käytti just oikeaa sanaa. No katotaan miten amerikkalaiset äänestää, on siellä ennenkin päädytty naapurintyttö- tai poikamaiseen ns. turvalliseen vaihtoehtoon ja jätetty kakkoseksi tai finaalin ulkopuolellekin just niitä jotka säväyttää kuulijaa kerta toisen jälkeen.
By Rapunzel - 24.4.2016

Olen pahoillani Daltonin putoamisesta, sillä hänessä on sellaista Adam Lambertin kaltaista karismaa, vaikka laulutaito ei olekaan finalistien kanssa samaa luokkaa. Tähti hänestäkin varmasti tulee, ei Lambertkaan voittanut 😊Trentissä on hienoa se kehityskaari. Aluksi en pitänyt häntä mitenkään kiinnostavana, saati sitten varteenotettavana voittajaehdokkaana, mutta kehitys on ollut ihan huimaa. La Porsha on ollut samanlainen alusta asti - siis tosi hyvä, mutta se kehittyminen on jäänyt näkemättä. Samaa mieltä siitä, että hän esittää kaikki kappaleet samalla tavalla, loistavasti mutta yllätyksettömästi.
By Kurppa. - 24.4.2016

Kerrankin parhaat ovat viimisinä. Jännä kisa.
By kitikat - 24.4.2016

Tänään sitten viimeisen kerran, kyllä tulee suru puseroon! En ole kyllä aikaisemmin nähnyt kenenkään kehittyvän lauluissa niin hienosti kuin Trent ja parhaat kerrankin viimeisenä minunkin mielestä!
By Kurppa. - 24.4.2016

Trentistä tulee kyllä supertähti ja paikkansa löytää kyllä muutkin parhaat.
By Kurppa. - 24.4.2016

Ihan käsittämättömän upea ohjelma kaiken kaikkiaan!

Onnea voittajalleSmile

By hoyabella - 24.4.2016

Voitto meni oikeaan osoiteeseen. Trent Harmon lauloi hienosti vielä lopuksi vaikka oli vahvan tunnekuohun vallassa. Upeaa!!!!


By Nuu - 24.4.2016

Voitto meni oikeaan paikkaan ! Hieno lopetus ohjelmalle.

Aivan mielettömän hieno show oli!

Ja Konstantine Maroulis oli siellä myös esiintymässä, ihana oli vielä päästä näkemään häntäkin. Hän ei ollut muuttunut ollenkaan, sama ihastuttava hurmuri edelleen. Hän on yksi niistä henkilöistä jotka on AI:sta jääneet mieleen pysyvästi.Vaikka AI tossa muodossa vissiin loppuikin nyt  niin jotainhan niillä on selvästi tilalle suunnitteilla. Mitä ja milloin, se jää nähtäväksi. Ryanin vikat sanat oli "hyvää yötä, toistaiseksi".


By kitikat - 25.4.2016

Ihanaa oli nähdä noin paljon entisiä laulaja, ihan nostalginen olo tuli! Menestystä Trentille, toivottavasti tänne asti kuuluu hänen laulunsa. Saa nähdä millainen uusi ohjelma mahdollisesti on ja toivon että näkyy sitten myös meillä.
By Jadetsu - 10.5.2016

Tänään tulee viisujen eka semifinaali. Suomi veisaa ekojen joukossa. Tuskin kattomalla katton, mut kuuntelen samalla ku touhotan muuta
By Jadetsu - 11.5.2016

No Suomia ei sit finaalissa nähä. Kyllähän soli jo tiiossa
By kitikat - 11.5.2016

Tuonhan nyt tiesi, harmittaa niin kun olis ollu ihan hyviäkin kappaleita ehdolla tänä vuonna!
By Jadetsu - 11.5.2016

Niinpä
By Nasty - 11.5.2016

Oli se hyvä ettei suomi mennyt finalliin...loppu se nolaaminen. Oli niiin huono biisi ja laulaja !
By Nuu - 11.5.2016

Oon hienosti välttynyt kaikesta viisuihin liittyvästä. En tiedä millaisia oli Suomen ehdokkaat enkä sitä millainen se viisuihin valittu. Eikä yhtään kiinnosta Smile

Telkkarista tuli yks päivä joku viisumaraton jossa kai näytettiin ja jollain kokoonpanolla myös arvosteltiin kaikki viisuihin tulossa olevat kappaleet. Sitä aloin kattomaan mielenkiinnosta alusta ja näin Venäjän viisun. Siinä kappaleessa oli aika hyvä tarttuva kertosäe ja oli muutenkin ihan kuunneltava.Veikkaan että se sijoittuu kärkikahinoihin. Vaikk
By kitikat - 11.5.2016

Kyllä on mahdollista että Venäjä voittaa vaikka liikaa matkii ruotsin viimevuotista!
By Jadetsu - 11.5.2016

Minen varmaan katto finaalia. Jotenki menny höpöksi nekki kisat
By Jadetsu - 13.5.2016

Pohjoismaista vain Ruotsi on mukana viisuissa, ja seki varmaan vain siks ku on isäntämaa


By Jadetsu - 15.5.2016

Ukraina se sit voitti. En ois ihan heti uskonu


By Nuu - 5.7.2016

YLE "Juice Pop-Up-kanava  Heinäkuu on Juicekuu"
By raya - 13.7.2016

Kyllä oli taas Skansenilla laulamassa paljon väkeä ja iloista porukkaa, aivan ihana tämän kesän piriste.
(ja Sannalla ihana mekko)
By Kurppa. - 10.9.2016

Hienoa että taas on kuunneltava tv:ssä. Hyvä aloitus X Factorissa.
By raya - 10.9.2016

Kurppa. - 9/10/2016
Hienoa että taas on kuunneltava tv:ssä. Hyvä aloitus X Factorissa.

Siis todella hyvä, huomis iltana on Saara Aalto, kuulemma Jatkoon.
By Nuu - 11.9.2016

Just lopetin täniltaisen X-factorin katsomisen. Olipas mukavaa, ja sai silmiäkin pyyhkiä useamman kerran Smile
By Kurppa. - 18.9.2016

XFactorissa on kyllä parasta tuomarien ilmeet;D Oli siinä kyllä taas hyviä laulajiakin!
By Kreeta-Eulaalia - 18.9.2016

Likka katsoo "musiikkiohjelmaa" eli Possea Katsomosta. Musta sellaiset ohjelmat pitää kieltää, missä jotkut laulaa niin pieleen kuin nyt laulutaidottomat nyt yleensä tai yllätetyt ja jännittäjät vaan voivat. Mä kärsin. Hassua kyllä en ollenkaan kärsi ollessani itse yhteislaulutilaisuuksissa, musta on ihan kiva, että kaikki laulaa mukana, vaikkei lainkaan osaisi. Muttei siitä ohjelmaa saa tehdä. Varsinkaan sellaista, missä viedään Katri-Helena joidenkin kotiin yllättäen vetämään yhteislaulua.
By Kurppa. - 14.10.2016

Vain elämää ohjelmassa on kyllä nähty huippu esityksiä ja esiintyjiä!
By hoyabella - 14.10.2016

Kurppa. - 10/14/2016
Vain elämää ohjelmassa on kyllä nähty huippu esityksiä ja esiintyjiä!

Ja tämä nuori Mikael on yllättänyt myönteisellä elämän vahvuudella. Kyllä on saanut mummoista fanittajia.
By Kurppa. - 14.10.2016

hoyabella - 10/14/2016
Kurppa. - 10/14/2016
Vain elämää ohjelmassa on kyllä nähty huippu esityksiä ja esiintyjiä!

Ja tämä nuori Mikael on yllättänyt myönteisellä elämän vahvuudella. Kyllä on saanut mummoista fanittajia.

Samoin tästä mummosta!
By kakapo - 24.10.2016

Pitkälle on päässyt Saara Aalto X Factorissa. Hyvä oli Simonin kommentti eilen pudotuskarsinnassa tuo marsu ja ravihevonen.
By Jadetsu - 24.10.2016

kakapo - 10/24/2016
Pitkälle on päässyt Saara Aalto X Factorissa. Hyvä oli Simonin kommentti eilen pudotuskarsinnassa tuo marsu ja ravihevonen.

Onko muut kilipailijat jo levyttäneet?
By kakapo - 14.11.2016

Oletko Nuu seurannut Saara Aallon X-Factor taivalta? Onko sinulla joku suosikki kisan tässä vaiheessa?
By Satu-71 - 14.11.2016

Saara on pärjännyt tosi hienosti kisassa Smile 
Mun suosikki on Matt Terry.
By Jadetsu - 14.11.2016

Mä en tajua miks se sielä on ku muut on mun käsityksen mukaan ihan pystömettästä ja se on levyttäny ja teheny jos mitä
By Nuu - 14.11.2016

kakapo - 11/14/2016
Oletko Nuu seurannut Saara Aallon X-Factor taivalta? Onko sinulla joku suosikki kisan tässä vaiheessa?

Tottakai oon seurannut Smile Tai lähinnä oon seurannut ohjelmaa mutta Saarahan tulee siinä mukana. Veikkaan että saattaa päästä kolmen parhaan joukkoon ja sitten pudotus  riippuu siitä ketä muita siellä on. Oon aikalailla varma ettei Saara voita, paristakin syystä. Kolmoskärjeksi veikkaan Matt, Saara ja  5AM (oliko se poikabändi sen niminen?), ja koska tytöt ovat innokkain äänestäjäkunta niin voiton vie joko poikabändi tai Matt.
Koska maailmassa voi kummiskin äänestystulokset olla välillä ihan uskomattomiakin niin kolmen kärjestä saattaa löytyä myös Honey G jos britit tekevät "jenkit". Toivottavasti britit kummiskin ovat jo kyllästymässä siihen yhdenkappaleen räpräp-tyyppiin ja loppupeleissä voitosta kisaavat laulajat.
Mitä Kakapo veikkaat itse ?
By kakapo - 14.11.2016

Nuu ihan naurattaa. Veikkaukseni on ihan sama, kuin sinulla. Jännä seurata miten siinä lopulta käy.
Honey G on mielestäni kamala, ja olisin luullut hänen kisansa loppuvan lyhyeen. Kannattajia on kuitenkin joka lähtöön kuten aina. Toivotaan parasta Saaran kohdalla.
By Nuu - 14.11.2016

kakapo - 11/14/2016
Nuu ihan naurattaa. Veikkaukseni on ihan sama, kuin sinulla. Jännä seurata miten siinä lopulta käy.
Honey G on mielestäni kamala, ja olisin luullut hänen kisansa loppuvan lyhyeen. Kannattajia on kuitenkin joka lähtöön kuten aina. Toivotaan parasta Saaran kohdalla.

Kakapo, pysythän juttusissa kisan loppuun - minusta on aina niin kiva sun kanssa näitä asioita ruotia kun kuunnellaan ja kuullaan niin samalla tavoin Kiss
Senverran vielä lisään tähän omaan kisan seuraamiseeni etten ole katsonut yhtään Saaran britti-ajantasaista esitystä vaikka ne olis katsottavissa. Seuraan kisoja sitä mukaa mitä Suomen telkkarissa näytetään eli pari viikkoa jäljessä. Toki oon perillä nettiuutisten kautta siitä miten Saaralle aina on käynyt mutta esityksiään en katso ennenkuin ne tulee telkkarista. Tää viimeisin disco-teeman esitys oli sellanen että meinasin jo kurkata etukäteen mutta jaksoin malttaa mieleni Smile

By raya - 14.11.2016

Nuu - 11/14/2016
kakapo - 11/14/2016
Nuu ihan naurattaa. Veikkaukseni on ihan sama, kuin sinulla. Jännä seurata miten siinä lopulta käy.
Honey G on mielestäni kamala, ja olisin luullut hänen kisansa loppuvan lyhyeen. Kannattajia on kuitenkin joka lähtöön kuten aina. Toivotaan parasta Saaran kohdalla.

Kakapo, pysythän juttusissa kisan loppuun - minusta on aina niin kiva sun kanssa näitä asioita ruotia kun kuunnellaan ja kuullaan niin samalla tavoin Kiss
Senverran vielä lisään tähän omaan kisan seuraamiseeni etten ole katsonut yhtään Saaran britti-ajantasaista esitystä vaikka ne olis katsottavissa. Seuraan kisoja sitä mukaa mitä Suomen telkkarissa näytetään eli pari viikkoa jäljessä. Toki oon perillä nettiuutisten kautta siitä miten Saaralle aina on käynyt mutta esityksiään en katso ennenkuin ne tulee telkkarista. Tää viimeisin disco-teeman esitys oli sellanen että meinasin jo kurkata etukäteen mutta jaksoin malttaa mieleni Smile


Ja mie katon TV-lähetyksetki aina alkuviikosta kun tulevat uusintana. Oikeestaan vähän ärsyttikin kun radiossahan mainitaan moneen kertaan viikonlopun jälkeen että mitä Saaralle nyt kuuluu ja kummiski Tv -jutut tulee parin viikon viiveellä.
mutta , onhan ne katottava jokatapauksessa.
By LeonM - 15.11.2016

Jos haluatte seurata Britannian X Factor -viihdeohjelmaa suorana ilman kahden viikon viivettä niin, se onnistuu tietokoneella tai ainakin iPadillä. Toiminee myös Android-laitteilla. Lauantai-illan suorat lähetykset alkavat klo 22  --> http://www.filmon.com/tv/itv1 
Tuloslähetys suorana sunnuntaina samaan aikaan. Lähetyksen jälkeen X Factor live -keskustelut, kommentit tuomareilta ja kisaajilta alkavat heti päälähetyksen jälkeen itv2-kanavalla --> http://www.filmon.com/tv/itv2

Lähetyksissä ei ole suomenkielistä tekstitystä. Joulumainokset alkoivat briteissä näkyä viime viikonloppuna. Onneksi ne eivät ole niin dumboja kuin meillä.


By raya - 20.11.2016

Tänään Teemalla klo 21 : Leonard Cohen, "Bird on a wire"
Intiimi kuvaus nuoresta ja palvotusta trubaduurista maailmankiertueella 1972. Ohjaaja Tony Palmer työsti kadonneeksi luullun, vuosien myötä legendaksi muodostuneen elokuvansa uudelleen kokoon vuonna 2010.
By PikkuPioni - 28.11.2016

Oli kyllä mahtava Saara Aallon esitys; The Winner Takes It All! Vähän pelkäsin että ääh taas joku klise-biisi laitettu sille, mutta veti kyllä niin mahtavasti että ohhoh. Tästä voi katsoa videon alkuinsertteineen ja tuomarikommentteineen päivineen. Jos ei jaksa katsoa inserttiä, niin lauluesitys alkaa 2min kohdalla.

https://m.youtube.com/watch?v=7xSIdXmRtiM
By mai-lee - 2.12.2016

olettehan huomanneet tämän jo aiemminkin kerrotun tiedon?
is - 2.12. klo 12.04 -"Tänä viikonloppuna lähetykset nähdään ensimmäistä kertaa suorana myös Suomen televisiossa Sub-kanavalla. Lauantaina X Factor tulee Suomen aikaa kello 22–23.30 ja sunnuntaina kello 22–23"
By Nuu - 2.12.2016

mai-lee - 12/2/2016
olettehan huomanneet tämän jo aiemminkin kerrotun tiedon?
is - 2.12. klo 12.04 -"Tänä viikonloppuna lähetykset nähdään ensimmäistä kertaa suorana myös Suomen televisiossa Sub-kanavalla. Lauantaina X Factor tulee Suomen aikaa kello 22–23.30 ja sunnuntaina kello 22–23"

Ollaan toki Smile

MTV3: Viikonloppuna X Factor -huuma valtaa Subin, kun suomalaiset tv-katsojat pääsevät seuraamaan supersuosittua laulukilpailua Iso-Britannian aikataulussa! Katsojat pääsevät esitystahtiin mukaan, kun Sub tarjoaa vielä Suomessa ennennäkemättömät jaksot putkeen lauantaina. Putken jälkeen kello 22 päästään suoran X Factor -semifinaalilähetyksen pariin.
X Factor on tällä hetkellä yksi maailman kiinnostavimmista ja puhuttavimmista viihdeohjelmista. Saara Aallon osallistuminen kovatasoiseen kykykilpailuun on herättänyt kotimaisen yleisön seuraamaan ohjelmaa hyvin tiiviisti. Sub ja MTV Katsomo haluavat tarjota katsojille mahdollisuuden päästä kokemaan suomalaisen laulajatähden upeimmat hetket X Factor -lavalla.  "Olemme todella iloisia ja innoissamme voidessamme kertoa, että onnistuimme sopimaan X Factor UK -ohjelman live-esitysoikeuksia hallinnoivan Fremantle Media Internationalin kanssa ohjelman semifinaali- ja finaalilähetysten esittämisestä Suomessa. Näin myös suomalaiset pääsevät seuraamaan ja kannustamaan Saaran spektaakkelimaisia live-esityksiä superkutkuttavien ratkaisevien ohjelmalähetysten hetkinä", Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa iloitsee.
Reaaliaikaisesta lähetysajasta johtuen X Factor UK -ohjelma nähdään ilman tekstejä.
Subin sosiaalisen median tilit on myös valjastettu sarjalle. Uusimmat uutiset ja käänteet näet osoitteesta mtv.fi/xfactor.

X Factor UK -ohjelman lähetysajat:
X Factor UK -ohjelmaputki (livelähetys 8, tuloslähetys 8) la 3.12. klo 19 alkaen Subilla
X Factor UK -livelähetys (9) la 3.12 klo 22 alkaen Subilla ja MTV Katsomossa
X Factor UK -tuloslähetys (9) su 4.12. klo 22 alkaen Subilla ja MTV Katsomossa
X Factor UK -livelähetys (finaali) la 10.12. klo 22 alkaen Subilla ja MTV Katsomossa
X Factor UK -tuloslähetys (finaali) su 11.12. klo 22 alkaen Subilla ja MTV Katsomossa
By PikkuPioni - 5.12.2016

Wuhuuu..Saara pääsi suoraan jatkoon! Ja kyllä niin kovasti ansaitusti...mutta silti jännitti kauheesti kattoa tuota tulosiltaa kun ei osaa oikein ennakoida brittien äänestyskäyttäytymistä. Saara sanoi lähetyksessä lähtevänsä huomenna Helsinkiin! Kuinkas se nyt tänne ehtii? Toivottavasti siellä on faneja vastassa, että saavat hyvän inserttipätkän ohjelmaan. 😊
By mai-lee - 5.12.2016

iltalenkin suuntako?
senaatintori klo 19oo
By Nuu - 10.12.2016

Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!
By Kurppa. - 10.12.2016

Pakkohan se on katsoa jos vaan jaksaa olla hereillä.
Suomi Love alkaa tänään. Se on ihanan positiivinen ohjelma. Uudet juontajat eivät kyllä kuulu suosikkeihin.
By Jadetsu - 10.12.2016

Nuu - 12/10/2016
Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!

Hyvä ku seki ohojelma sit loppuu. Ärsänny jo pitemmän aikaa ku iltiksessäkään ei juuri muusta puhuta ku Saarasta. Son muuten hippasen ylimielinen tyvär
By Kurppa. - 11.12.2016

Suomi Love ei pettänyt taaskaan odotuksia. Ei meinannut yksi nenäliina riittää.
Pikkanen ero X Factoriin, sen mahtipontisuuteen:/
By hoyabella - 11.12.2016

Jadetsu - 12/10/2016
Nuu - 12/10/2016
Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!

Hyvä ku seki ohojelma sit loppuu. Ärsänny jo pitemmän aikaa ku iltiksessäkään ei juuri muusta puhuta ku Saarasta. Son muuten hippasen ylimielinen tyvär

Saa vähän ollakin ylpeä itsestään. Hienosti tehty, taitava laulaja. Parempi englannin kielellä, kun siinä ei kuule niitä ässä suhina- ja ärlävikoja.
Mielenkiintoinen ilta tulee tänään, Matt veti upeati mentorinsa kanssa tai menttori veti upeasti. Kerää varmasti paljon ääniä sillä esityksellä.
By Jadetsu - 11.12.2016

hoyabella - 12/11/2016
Jadetsu - 12/10/2016
Nuu - 12/10/2016
Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!

Hyvä ku seki ohojelma sit loppuu. Ärsänny jo pitemmän aikaa ku iltiksessäkään ei juuri muusta puhuta ku Saarasta. Son muuten hippasen ylimielinen tyvär

Saa vähän ollakin ylpeä itsestään. Hienosti tehty, taitava laulaja. Parempi englannin kielellä, kun siinä ei kuule niitä ässä suhina- ja ärlävikoja.
Mielenkiintoinen ilta tulee tänään, Matt veti upeati mentorinsa kanssa tai menttori veti upeasti. Kerää varmasti paljon ääniä sillä esityksellä.

Mä en vaan tajua miks siitä pittää vouhkata, eikö se vähempiki riittäs. 
By raya - 11.12.2016

Jadetsu - 12/10/2016
Nuu - 12/10/2016
Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!

Hyvä ku seki ohojelma sit loppuu. Ärsänny jo pitemmän aikaa ku iltiksessäkään ei juuri muusta puhuta ku Saarasta. Son muuten hippasen ylimielinen tyvär

Miusta ylimielinen ja olla ylpeä itsestään ja saavutuksistaan on kaks ihan eri asiaa.
mutta kyllä Mattin ja Nicolen duetto oli super hyvä.
Suomi Lovea kattoessa piti sukankudin panna pois siinä vaiheessa kun Valtteri laulo Kyllikille, kyynelistä ei meinannu loppua tulla.
By Jadetsu - 11.12.2016

raya - 12/11/2016
Jadetsu - 12/10/2016
Nuu - 12/10/2016
Tänään X Factorin finaali. Jos pitää paikkansa se että Saara laulaa duettona Adam Lambertin kanssa Queeniä niin odotettavissa on esitys jota ei kannata missata !
On esitetty vähän spekulaatioita että Saaran olisi kannattanut ottaa joku suosittu brittiläinen laulaja duettoparikseen äänestystä ja äänien saamista ajatellen. Kuka sen tietää ja arvoitukseksi jää.  Nyt kummiskin kaksi todella hyvä-äänistä ja osaavaa, teatraalista laulajaa yhdessä esittämässä Queeniä - tuskin maltan odottaa iltaa !!!

Hyvä ku seki ohojelma sit loppuu. Ärsänny jo pitemmän aikaa ku iltiksessäkään ei juuri muusta puhuta ku Saarasta. Son muuten hippasen ylimielinen tyvär

Miusta ylimielinen ja olla ylpeä itsestään ja saavutuksistaan on kaks ihan eri asiaa.
mutta kyllä Mattin ja Nicolen duetto oli super hyvä.
Suomi Lovea kattoessa piti sukankudin panna pois siinä vaiheessa kun Valtteri laulo Kyllikille, kyynelistä ei meinannu loppua tulla.

Niinhän nonki
By Kurppa. - 11.12.2016

Viime aikoina tuo Saaran menestys on ollut melkein ainoita positiivisia uutisia ja mukavaa seurattavaa.
By Nuu - 11.12.2016

Tähän saakka oon sanonut että finaalissa on Mat,5AM ja Saara. Ja että näistä voittaa joko Mat tai 5AM.  Ne kaikki sinne pääsikin. Nyt on sit 2.finaali jossa on enää  kaksi jäljelläolevaa eli Mat ja Saara.  Vaikka kuinka aattelis että äänestäjät on naisvoittoista porukkaa ja ne äänestää söpöä poikaa niin sittenkin kyllä on pakko olla sitä mieltä että kaiken järjen mukaan Saara voittaa.
Mut tietysti brittiyleisö voi äänestää toisin, ja jos niin tekee  niin se on heidän häpeänsä.
By kitikat - 12.12.2016

Nuu - 12/11/2016
Tähän saakka oon sanonut että finaalissa on Mat,5AM ja Saara. Ja että näistä voittaa joko Mat tai 5AM.  Ne kaikki sinne pääsikin. Nyt on sit 2.finaali jossa on enää  kaksi jäljelläolevaa eli Mat ja Saara.  Vaikka kuinka aattelis että äänestäjät on naisvoittoista porukkaa ja ne äänestää söpöä poikaa niin sittenkin kyllä on pakko olla sitä mieltä että kaiken järjen mukaan Saara voittaa.
Mut tietysti brittiyleisö voi äänestää toisin, ja jos niin tekee  niin se on heidän häpeänsä.

Jos Saara olis laulannu enemmän tunteisiin vetoavia lauluja olis voittanut, Matt teki sen, sai ihmiset kyyneliin ja voitti. Oikein meni! Oli kyllä niin jännää viimeiseen hetkeen asti, toivottavasti Saara menestyy maailmalla!
By Nuu - 12.12.2016

Mulla on vielä katsomatta eilinen lähetys, otin boxille kun en viitsinyt valvoa sen takia. Aamulla tänään katoin netistä kumpi voitti, ja luin muutamia juttuja aiheesta. Tänään pikakelauksella vielä eiliset Saaran esitykset ja se on sit siinä.
By mummuh - 12.12.2016

Eipä ole tullut paljoa kateltua noita Saaran esityksiä mutta eilen satuin katsomaan joitain pätkiä sieltä täältä.Saara on minun pikkuserkun tyttö mutta telkkarista eka kerran näin Saaran isän ja Eeli-vaarinkin. Eipä ole suku yhteyksiä pitänyt eikä varmaan pidetä. 
By hoyabella - 19.12.2016

Oli kiva katsoa, kuunnella tänään 13.20-15.00  tullutta suomalaista elokuvaa Suuri sävelparaati, vuodelta 1959. Sain neulottua yhden parin huovutettavia tossuja vanhan musiikin tahdissa. Pikkutyttöaikaista musiikkia.
By raya - 19.12.2016

hoyabella - 12/19/2016
Oli kiva katsoa, kuunnella tänään 13.20-15.00  tullutta suomalaista elokuvaa Suuri sävelparaati, vuodelta 1959. Sain neulottua yhden parin huovutettavia tossuja vanhan musiikin tahdissa. Pikkutyttöaikaista musiikkia.

Veit sanat suustani, villahousuja minäkin musiikin tahdissa neuloin ja muistelin ääneen isännälle kun juurikin tuonlaista musiikkia meillä kotona hyvin usein kuunneltiin ja laulettiin ja isä tanssitti äidin lisäks meidät mukulatkin.
By Kurppa. - 12.2.2017

Harmi että SuomiLOVE ohjelma taas loppuu, se on kyllä ollut parasta lauantai-illan viihdettä.
Monia artisteja joista en ollut ennen kuullutkaan.
By Nuu - 12.2.2017

E ole yhtään tota SuomiLovea seurannut. Voice of Finlandin ääni ratkaisee-jaksot oon yhtä luuunottamatta katsonut kaikki. Tykkään siitä tunnelmasta joka siinä ohjelmassa on, tähtivalmentajien keskinäinen kemia  toimii ja he ovat kaikki yksittäinkin mukavia ihmisiä. Ohjelma kokonaisuudessaan saa katsojan hyvälle tuulelle.
By hoyabella - 12.2.2017

Samoin täällä. Ei yhtäkään Suomi.love ole katsottu. Voicea sen sijaan kaikki ohjelmat.
By raya - 12.2.2017

hoyabella - 2/12/2017
Samoin täällä. Ei yhtäkään Suomi.love ole katsottu. Voicea sen sijaan kaikki ohjelmat.

Ja miulla päinvastoin, SuomiLovet kattonu jokaikisen ja Voicea en ainuttakaan., ja todella harmi että loppuu, hyvä esitysaikakin muun myötäelämisen lisäks.
By kakapo - 12.2.2017

Tallennan kaikki Voice of Finlandin jaksot, ja katson myöhemmin. En välitä mainoksia seurata, joten ne sivuutan nopeutetulla. Ohjelma on hyvä, ja on taas mukava seurata pärjääkö omat suosikit.
SuomiLove ei jaksa kiinnostaa. Yhtä yritin seurata, mutta en jaksanut edes loppuun asti.
By Jadetsu - 12.2.2017

Se suomilove ihan täys nyyhky, ja semmosia ei jaksa kattoa, enkä mä kyllä katto voiceakaan. Sielä on tänä vuon tutuntuttu, mut en oo kattonu siltikään
By Kurppa. - 12.2.2017

Minusta SuomiLove on kun hyvä elokuva, saa itkeä ja kuitenkin jää positiivinen olo.
Tuossa ohjelmassa kiitetään ja ollaan monesta asiasta onnellisia.
Tässä synkkien uutisten ajassa se on tosi tärkeää. Pitäsi muistaa omassa arjessakin, kiittää mitä meillä on, esimerkiksi ystävistä.
By raya - 12.2.2017

Kurppa. - 2/12/2017
Minusta SuomiLove on kun hyvä elokuva, saa itkeä ja kuitenkin jää positiivinen olo.
Tuossa ohjelmassa kiitetään ja ollaan monesta asiasta onnellisia.
Tässä synkkien uutisten ajassa se on tosi tärkeää. Pitäsi muistaa omassa arjessakin, kiittää mitä meillä on, esimerkiksi ystävistä.

Juuri noin !
By Jadetsu - 12.2.2017

Mulla on kaks rakasta ystävää ( joo, ei montaa mut niillä pärijään BigGrin ) Niille mä koitan muistaa sanoa tai teoilla osoittaa kuinka tärkeitä non mulle Smile
By hoyabella - 13.2.2017

raya - 2/12/2017
hoyabella - 2/12/2017
Samoin täällä. Ei yhtäkään Suomi.love ole katsottu. Voicea sen sijaan kaikki ohjelmat.

Ja miulla päinvastoin, SuomiLovet kattonu jokaikisen ja Voicea en ainuttakaan., ja todella harmi että loppuu, hyvä esitysaikakin muun myötäelämisen lisäks.

Suomi love on sellainen nyyhku-juttu, sitä on ihan tarpeeksi omasta takaa, ja toista voi rakastaa voi ilman tv:kin.
By Jadetsu - 13.2.2017

Mikskään joillaki on niin kamalan vaikeeta sanoa toiselle kuinka tärkee ja rakas son. Niiton niin akoissa ku ukoissaki

Meni hippasen ohi ketjun aiheen
By hoyabella - 13.2.2017

Jadetsu - 2/13/2017
Mikskään joillaki on niin kamalan vaikeeta sanoa toiselle kuinka tärkee ja rakas son. Niiton niin akoissa ku ukoissaki

Meni hippasen ohi ketjun aiheen

Rakkauden tunnustaminen  kerran kansan edessä on mukamas suurempaa, hienompaa  ja kalliimpaa. Kyllä jokapäiväinen välittäminen on parempaa ja tärkeämpää, ei siihen aina tarvita edes sanoja.
By raya - 25.2.2017

Oijoijoi,,,,,,,Andrea Bocellia Teemalta puoltoista tuntia ihania vanhoja elokuva säveliä, en ees kattonu koko aikaa vaan kuuntelin, ei voi kun huokailla.
By Kurppa. - 25.2.2017

raya - 2/25/2017
Oijoijoi,,,,,,,Andrea Bocellia Teemalta puoltoista tuntia ihania vanhoja elokuva säveliä, en ees kattonu koko aikaa vaan kuuntelin, ei voi kun huokailla.

Juuri olin tulossa sanomaan samaa. Ei ihan ykkös suosikki, mutta toiseksi tuleeSmile
Pitää kuunnella vielä toiseen kertaan.
By kitikat - 27.2.2017

Tanssii Tähtien kanssa eräillä ei mennyt ihan niinkuin piti, nolo homma mutta huumorilla eteenpäin!
By hoyabella - 27.2.2017

Uusi ohjelma Anssi Kela ja isot biisit. Sanni tänään, ei minun makuun, ei sitten pätkääkään, kitisee kaikki laulut ja  vielä nenän kautta.
By Jadetsu - 28.2.2017

hoyabella - 2/27/2017
Uusi ohjelma Anssi Kela ja isot biisit. Sanni tänään, ei minun makuun, ei sitten pätkääkään, kitisee kaikki laulut ja  vielä nenän kautta.

Seki ohojelma tuli eilen yhätaikaa kolomelta kanavalta.
By Nasty - 28.2.2017

Minkähänlainen on uusi versio Bumtsi bumista? Eiks se nyt keväällä piätisi alkaa? 
By hoyabella - 28.2.2017

Jadetsu - 2/28/2017
hoyabella - 2/27/2017
Uusi ohjelma Anssi Kela ja isot biisit. Sanni tänään, ei minun makuun, ei sitten pätkääkään, kitisee kaikki laulut ja  vielä nenän kautta.

Seki ohojelma tuli eilen yhätaikaa kolomelta kanavalta.

No ne kanavat suljetaan pian.
By Nuu - 28.2.2017

Nasty - 2/28/2017
Minkähänlainen on uusi versio Bumtsi bumista? Eiks se nyt keväällä piätisi alkaa? 

Siitä on nyt tullut viime päivinä mainoksia telkkarista. Jotenkin pelonsekaisin tuntein suhtaudun tähän uusittuun ohjelmaan. Bumtsibum oli tosi hyvä ohjelma ja meidän perheelle sellanen yhdistävä tärkeä juttu, ja uskon /pelkään että mikään "sinnepäin" -versio ei riitä.
Tottakai aion katsoa millainen se on, mutta jo nyt tulee mietittyä että olisko ollut viisasta ettei ihan samalla ohjelmanimellä oltais lähdetty tekemään uutta versiota.
By Jadetsu - 28.2.2017

Uus kokkisotaki on ihan persiistä. Palijon parempi soli sillon vuona nakki
By hoyabella - 28.2.2017

Nuu - 2/28/2017
Nasty - 2/28/2017
Minkähänlainen on uusi versio Bumtsi bumista? Eiks se nyt keväällä piätisi alkaa? 

Siitä on nyt tullut viime päivinä mainoksia telkkarista. Jotenkin pelonsekaisin tuntein suhtaudun tähän uusittuun ohjelmaan. Bumtsibum oli tosi hyvä ohjelma ja meidän perheelle sellanen yhdistävä tärkeä juttu, ja uskon /pelkään että mikään "sinnepäin" -versio ei riitä.
Tottakai aion katsoa millainen se on, mutta jo nyt tulee mietittyä että olisko ollut viisasta ettei ihan samalla ohjelmanimellä oltais lähdetty tekemään uutta versiota.

Me ollaan katsottu aina myös Ruotsin Bumbsi bumin, Så ska de låta, tulee lauantaisin.
By Nuu - 28.2.2017

Jadetsu - 2/28/2017
Uus kokkisotaki on ihan persiistä. Palijon parempi soli sillon vuona nakki

Tää vanhojen ohjelmien uudelleen virittely on just sitä: vanhan konseptin mukaan uudelleen tekemistä. Kopioimista.

Kun ohjelmia tehdään ekaa kertaa, niin niitä nimenomaan tehtiin niin: luotiin uutta ohjelmaa ja kaikki siihen kuuluva tuli siihen sen tekemisen mukana. Siitä tulee ohjelmaan sen henki. Jos kaikki menee putkeen niin sekä tekijät että katsojat tykkäävät.

Kun vanha ohjelma kaivetaan naftaliinista ja aletaan tekemään siitä toista versiota tekemällä kopiota ensimmäisestä, on entisenlaisen hengen tavoittaminen tosi hankalaa - onnistumisen mahdollisuudet on pienet. Lähtisin jopa sanomaan niin että jos haluaa tehdä halvalla eikä laadulla oo kovin väliä niin tehdään entisestä ohjelmasta kopio. 
By hoyabella - 28.2.2017

Tämä formaatti taitaa olla niin kuin monet muutkin ohjelma-formaatit alkujaan jostain Englannista tai .....
By mai-lee - 28.2.2017

kopioimistahan se "alkuperäinen" bumstibumkin oli. the lyrics board-formaatin mukaan suomeen sovellettu...
ps - irlantilainen alkujaan
By Nuu - 28.2.2017

Kopioimista toki ulkomaisesta ohjemaformaatista. Mutta Suomessa ensimmäistä kertaa ja muotoutui tekijöidensä näköiseksi.
En viitsi tästä enempää kirjoitella eikä mulla ole aikaakaan. Jotkut ymmärsivät mitä tarkoitin, jotkut eivät.
By Kurppa. - 12.3.2017

Musta barbaari, voi luoja w00t
Tulisi edes uniinBigGrin
By Irsa - 12.3.2017

Kurppa. - 3/12/2017
Musta barbaari, voi luoja w00t
Tulisi edes uniinBigGrin

Sanos muuta  BigGrin
Siinä joku kommentoi että  ," Laita James paita päälle , äiti kuolaa BigGrinTongueBigGrin ! "
By Jadetsu - 12.3.2017

Kurppa. - 3/12/2017
Musta barbaari, voi luoja w00t
Tulisi edes uniinBigGrin

Kuhan ei vaan tulis BigGrin
By hoyabella - 17.3.2017

Kyllä olisi pitänyt Yohan jättää Michaelin joukkueeseen. En tykkää yhtään noista ulisevista naisista. Mielestäni ne laulaa kaikki samalla tavalla.
By Nuu - 18.3.2017

Se Ahvenanmaalainen mies (Johan?) oli minun mielestäni ihan selkeä koko kisan voittaja ! Olin ihan tyrmistynyt kun hän tippui pois Michaelin valintojen perusteella ! En ihan vieläkään pysty tajuamaan asiaa Sad
By Nuu - 18.3.2017

Tänään alkaa se uusi BumtsiBum (MTV3 klo. 20). Täytyy katsoa onko katsomisen arvoinen.
"Uusi kausi alkaa! Suomen suosituimmat artistit ottavat mittaa toisistaan virtuoosimaisten kapteeneiden johdolla. 1/12. Bumtsibum on musiikin juhlaa tämän päivän soundeista kansan rakastamiin klassikoihin. Tänään vieraina Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Elias Kaskinen ja Pete Parkkonen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen."
By Nuu - 18.3.2017

Meinaako kukaan muu bumtsibummailla 6 minuutin kuluttua ?
By Kurppa. - 18.3.2017

Nuu - 3/18/2017
Meinaako kukaan muu bumtsibummailla 6 minuutin kuluttua ?

Alku ei ainakaan minua vakuutaDoze
By kitikat - 19.3.2017

Ei ollut minun ohjelma, kummallinen oli minun mielestä, en katsonut aikoinaan vanhaakaan mutta kokeilin josko voisin tätä  uutta katsoa.
By Kurppa. - 19.3.2017

Taisi minultakin jäädä tuohon yhteen kertaan, en tykännyt.
By zJässikkä - 19.3.2017

Kurpan kanssa samaa mieltä. Kovin väkinäiseltä vaikutti minusta.
By Jadetsu - 19.3.2017

Minen etes yrittäny kattoa ku sen ties jo kattomatta että kökkö son
By Nuu - 19.3.2017

Se oli aikalailla sellanen kuin pelkäsinkin Sad   Sanoinkin ukolleni että se on sellanen ohjelma että katson jos ei muuta tekemistä oo, mutta ei yhtään harmita jos jää katsomatta.
Mitä en yhtään ymmärrä on se että juontajat huutaa !  Kyllä hyvä juontaja osaa välittää tunnetta ja fiilistä normaadesibeleilläkin, ei siihen tarvita huutamista ja meuhkaamista. Kyllä normaali ihminen osaa aistia tunnelman ilman että sitä korostetaan hänelle  . Ohjelman loppua kohti juontaja tosin kyllä minusta vähän rauhoittui, joten ehkä ajan mittaan oppii olemaan aliarvioimatta katsojia tuossa suhteessa.  Mutta saattaa olla etten ole sitä näkemässä.
By sofi - 19.3.2017

Sen takia jätän useimmat kotimaiset ns. viihdeohjelmat katsomatta kun juontajat aina HUUTAA. En voi ymmärtää miksi ei voi puhua kunnolla. Samoin en ymmärrä niitä ylipitkiä venytyksiä esim. kun luetellaan kuka putoaa ja kuka jää ohjelmaa jatkamaan. Ei se mitenkään mielenkiintoa ja jännitystä lisää. 
By hoyabella - 8.4.2017

Nyt tulee Bumtsibum, kova meteli koko ajan, kaikki huutaa, laulajatkin huutavat laulunsa.
By merkurius - 9.4.2017

Mä olen katellu Voice of Finlandia, mutta harmittaa kun monta mun mielestä parasta laulajaa on tippunut pois. Ei siinä selvästikään ääni ole kaikki mikä ratkasee.

Mä tykkään mm. AJ Keskisestä. Siinä on jotain hienoa kun iso partasuu köriläs laulaa korkealla tenoriäänellä herkkiä lauluja. Sillä on upea ääni.

By hoyabella - 21.4.2017

Vain elämää, mukana immeisiä joista en ole ikuna päivänä kuullutkaa ja lauluja joita en ole ikinä kuullutkaan, esin joutsenlaulu?????Whistling
By Mummeli - 21.4.2017

Joutsenlaulu on paras ihan alkuperäisenä -80 luvulta Smile
By Jadetsu - 22.4.2017

Ja mitä Robin tekkee koko ohojelmassa.
Rakkaus on lumivalkoinen oli kuulema laulettu. Son tosi kaunis kappale
By Nuu - 22.4.2017

Yön "Joutsenlaulu" on klassikko. Samaan kategoriaan menee "Rakkaus on lumivalkoinen". Niiden sanoittaja (säveltäjä myös ?) on henkilö(Jussi Hakulinen)  joka on ollut mukana Yö-yhtyeessä mutta jossain vaiheessa poistunut sitä kokoonpanosta.

Molemmat noista laulusta ovat kuitenkin Yön todella tunnettuja  lauluja, ja jos saan sanoa niin myös kaikinpuolin erittäin hienoja lauluja !
By kitikat - 22.4.2017

Nuu - 4/21/2017
Yön "Joutsenlaulu" on klassikko. Samaan kategoriaan menee "Rakkaus on lumivalkoinen". Niiden sanoittaja (säveltäjä myös ?) on henkilö(Jussi Hakulinen)  joka on ollut mukana Yö-yhtyeessä mutta jossain vaiheessa poistunut sitä kokoonpanosta.

Molemmat noista laulusta ovat kuitenkin Yön todella tunnettuja  lauluja, ja jos saan sanoa niin myös kaikinpuolin erittäin hienoja lauluja !

Muistan tuon Joutsenlaulun siitä hyvin kun se Hakulinen lauloi laulua ihan hullussa asennossa, ujo kun oli! Aivan ihana kappale!
By hoyabella - 29.4.2017

Taitaa Rolling Stones voittaa Bumtsi bumin (en kyllä ole katsonut muitakaan jaksoja) tänä iltana. Tulee 3,5 tuntia Teema/femmanilta alkaen 20.00.
By kitikat - 10.5.2017

Huonosti kävi taas Suomelle euroviisuissa, kyllä nyt finaaliin olis pitänyt päästä mutta sitten olis taas nolottanut jos ei olis saanut siellä yhtään pistettä, ehkä näin parempi! Siis miten finaalin pääsi esim. Australia ja Puola, en voi kun ihmetellä?
By Nasty - 10.5.2017

Ihan oikein kun tippu. Miksi vuodesta toiseen sinne edes pitää yrittää kun ei pääse edes finaaliin. Jonnin joutavaa.
By Jadetsu - 10.5.2017

Nasty - 5/10/2017
Ihan oikein kun tippu. Miksi vuodesta toiseen sinne edes pitää yrittää kun ei pääse edes finaaliin. Jonnin joutavaa.

Minusta tän vuojen veisua viitti kuitenki kuunnella. Edellisinä vuosina on päässy finaaliin semmosiaki joitei kuuntele pirukaan, hyvänä esimerkkinä se Paradise Oskar
By kitikat - 13.5.2017

Saa nähdä viitsiikö sitä katsoa tänä iltana, en voi ymmärtää että Tanska pääsi eteenpäin niin huonolla kappalella. Suomen ja Islannin kappale oli paljon parempi! Loppuun asti en jaksanut katsoa torstaina, joten en muista millainen on Norjan kappale. Ruotsi tietenkin pärjää taas.
By Nasty - 13.5.2017

Jadetsu - 5/10/2017
Nasty - 5/10/2017
Ihan oikein kun tippu. Miksi vuodesta toiseen sinne edes pitää yrittää kun ei pääse edes finaaliin. Jonnin joutavaa.

Minusta tän vuojen veisua viitti kuitenki kuunnella. Edellisinä vuosina on päässy finaaliin semmosiaki joitei kuuntele pirukaan, hyvänä esimerkkinä se Paradise Oskar

Ainahan sinne finaaliin huonoja pääsee, ja maku asioitahan nämä. Oon vaan kyllästynyt tuohon Suomen surkeaa menestykseen ettei kiinnosta enää juurikaan. Pitäis Ylen keksiä toinen tapa saada kunnon musiikkia osallistumaan.
By hoyabella - 13.5.2017

kitikat - 5/13/2017
Saa nähdä viitsiikö sitä katsoa tänä iltana, en voi ymmärtää että Tanska pääsi eteenpäin niin huonolla kappalella. Suomen ja Islannin kappale oli paljon parempi! Loppuun asti en jaksanut katsoa torstaina, joten en muista millainen on Norjan kappale. Ruotsi tietenkin pärjää taas.

En ole katsonut enää moneen vuoteen. Hyvä jo se että sattumoisin kuulin Suomen kappaleen. Eikö siinä duossa se pianisti ole sama joka riehuu bumtsibumissa????
By kitikat - 13.5.2017

hoyabella - 5/13/2017
kitikat - 5/13/2017
Saa nähdä viitsiikö sitä katsoa tänä iltana, en voi ymmärtää että Tanska pääsi eteenpäin niin huonolla kappalella. Suomen ja Islannin kappale oli paljon parempi! Loppuun asti en jaksanut katsoa torstaina, joten en muista millainen on Norjan kappale. Ruotsi tietenkin pärjää taas.

En ole katsonut enää moneen vuoteen. Hyvä jo se että sattumoisin kuulin Suomen kappaleen. Eikö siinä duossa se pianisti ole sama joka riehuu bumtsibumissa????

Taitaa olla! Mutta onhan siellä paljon hyviäkin esityksiä, mulla on Spotyfissa monta hyvää entistä Euroviisukappaletta. Ehkä tulee taas uutta kuunneltavaa!
By Jadetsu - 14.5.2017

Taitaa mullaki jäähä viisut kahtomatta. Puukorvat antaa ääniä niin ei sitä huvita kattoa
By Nuu - 14.5.2017

Jadetsu - 5/13/2017
Taitaa mullaki jäähä viisut kahtomatta. Puukorvat antaa ääniä niin ei sitä huvita kattoa

Puukorvat ?
By Jadetsu - 14.5.2017


Nuu - 5/13/2017
Jadetsu - 5/13/2017
Taitaa mullaki jäähä viisut kahtomatta. Puukorvat antaa ääniä niin ei sitä huvita kattoa

Puukorvat ?

Niin, katopako puusimmut ei näje mithän, niin puukorvat ei kuule mithän. Ja oikiassa minolin, Portugalihan sen voitti. Just sillon satuin vilasemaan kisoja ku tuli ne esittelypätkät ja kyllä Portugali oli aivan kauhia. Sen kohalla sannoin ihan ääneen, että voi luoja, kaikkia sitä päästetäänki finaaliin
By kitikat - 14.5.2017

Enpä jaksanu valvoa, ainoa hyvä puoli oli että Portugali vihdoin voitti, raukat eivät ikinä ennen ole voittaneet. Alun katsoin ja se Portugalin mies oli jättänyt pään heiluttamisen vähemmälle, siksi tuntu kappale vähän paremmalta. Täytyy iltapäivällä katsoa kisat Areenasta samalla kun tekee muita hommia! Kai sen näkee sieltä?
By hoyabella - 4.7.2017

21.00 alkaa TV1:ltä Allsång på Skansen. Aina tuota on katsottu Ruotsin tv-puolelta, mutta nyt pääsee näkemään suorana myös TV ykköseltä.
By Jadetsu - 5.7.2017

hoyabella - 7/4/2017
21.00 alkaa TV1:ltä Allsång på Skansen. Aina tuota on katsottu Ruotsin tv-puolelta, mutta nyt pääsee näkemään suorana myös TV ykköseltä.

Ruotsi on niin kaamee kieli ettei sitä voi kattoa BigGrin
By Nuu - 5.7.2017

Jadetsu - 7/4/2017
hoyabella - 7/4/2017
21.00 alkaa TV1:ltä Allsång på Skansen. Aina tuota on katsottu Ruotsin tv-puolelta, mutta nyt pääsee näkemään suorana myös TV ykköseltä.

Ruotsi on niin kaamee kieli ettei sitä voi kattoa BigGrin

Jadetsu, oikeesti ruotsin kieli on aikalailla kivan kuuloista. Luulen että kivemmalta kuullostaa kuin suomen kieli joka on sellasta kovasti lausuttua . Ja ruotsin kieli on helppoa, koulupohjalta ymmärtää aika pitkälle. Oon aina tykännyt siitä. Niinkuin enkustakin Smile
Vi ska uua hela tiden, uua hela nat, uua hela tiden, vi ska uua hela nat... helppoa je kepeetä Laugh (en kyllä tiedä miten sanan uua oikeinkirjoitusmuoto on Wow)
By hoyabella - 5.7.2017

Jadetsu - 7/4/2017
hoyabella - 7/4/2017
21.00 alkaa TV1:ltä Allsång på Skansen. Aina tuota on katsottu Ruotsin tv-puolelta, mutta nyt pääsee näkemään suorana myös TV ykköseltä.

Ruotsi on niin kaamee kieli ettei sitä voi kattoa BigGrin

Se vaan nyt sattuu oleen mun toinen kotikieli g
By Satu-71 - 5.7.2017

hoyabella - 7/4/2017
21.00 alkaa TV1:ltä Allsång på Skansen. Aina tuota on katsottu Ruotsin tv-puolelta, mutta nyt pääsee näkemään suorana myös TV ykköseltä.

Allsångia mekin katsottiin eilen illalla Smile Ruotsi on meilläkin toinen kotikieli ja Viro kolmas BigGrin Mä tykkään siitä Idas sommarvisa laulusta. Meidän muksut on koulussa ala-asteella sitä laulaneet joka kevätjuhlassa. Sen laulun kun kuulee lasten laulavan, silloin tietää, että nyt tulee kesä.
By Kurppa. - 10.9.2017

Onneksi X-Factor taas alkoi. Hyvää viihdettä!
By Nuu - 10.9.2017

Kurppa. - 9/10/2017
Onneksi X-Factor taas alkoi. Hyvää viihdettä!

Huomasin tänään että tulee jo toinen jakso. Ensimmäinen on mennyt ihan huomaamatta ohi Sad  Laitoin tän tämänpäiväisen tallentumaan boxille, saattaapi olla että katson jo tänään (hyvät viihde-suositukset sulta Smile )
By Kurppa. - 10.9.2017

Eilen tuli ensimmäinen osa.
By raya - 10.9.2017

Kurppa. - 9/10/2017
Eilen tuli ensimmäinen osa.

Miulla menee uusintojen kattomiseks, näkyy tulevan Ma ja Ti
By Nuu - 6.11.2017

Katselen just boxilta tämän päivän X-Faxtoria. Äsken esiintyi Tracyleanne.
Ensimmäinen  esitys joka laittoi minut vääntämään  volyymit paikalleen  ja ihan vaan nauttimaan menosta ! Ääni ja persoona kohillaan, sehän on siinä !!!
By Kurppa. - 6.11.2017

Harvinaisen tasaväkinen kilpailu, vaikea pistää paremmuusjärjestykseen, kun on erityyppisiä laulajia. Pari upeaa miestäkin mukanaSmile
By Nuu - 6.11.2017

Niin on, harvinaisen tasaväkinen ja tosiaankin pari upeaa miestä siellä voittajasuosikeissa. Yhtään sellaista selkeää paikalleennauliinnuttajaa ei ole vielä ollut, mutta eilen se Tracyleannen esitys oli senverran hyvä ja itsevarma että ekaa kertaa vaikutuin hänestä.
By kakapo - 6.11.2017

Hyviä kaikki, eikä suosikkia vielä ole minullakaan
By Nuu - 6.11.2017

Moi kakapo! Perinteisesti taas näissä merkeissä Smile
By kakapo - 6.11.2017

Nuu - 6.11.2017
Moi kakapo! Perinteisesti taas näissä merkeissä Smile

Kyllä nämä on aina pakko seurata. Toivottavasti saadaan nähdä/kuulla hyvä kisa . Jotain jännitystä elämään Smile

By Jadetsu - 7.11.2017

Saara Aalto edustaa Suomia viisuissa. Tänä vuona porukka valittee vain kappaleen minkä se Saara laulaa luikauttaa toukokuussa
By hoyabella - 7.11.2017

Saara Aalto on hyvä laulaja. Vain elämässä kun sitä katsoi piti aina vääntää äänettömälle kun Sanna avasi suunsa. Kuin pyykkipoika nenässä kurkkuäänellä ja kitisevällä/mankuvalla äänellä laulaa kaikki laulut. Järkyttävää kuultavaa. Sanoma voi lauluissa olla hyvä mutta sitä ääntä ei voi yksinkertaisesti kuunnella.  
By J450430830 - 10.11.2017

hoyabella - 7.11.2017
Saara Aalto on hyvä laulaja. Vain elämässä kun sitä katsoi piti aina vääntää äänettömälle kun Sanna avasi suunsa. Kuin pyykkipoika nenässä kurkkuäänellä ja kitisevällä/mankuvalla äänellä laulaa kaikki laulut. Järkyttävää kuultavaa. Sanoma voi lauluissa olla hyvä mutta sitä ääntä ei voi yksinkertaisesti kuunnella.  


Kuka Sanna siellä on ollut?

By hoyabella - 10.11.2017

????????????????Sanni, kitisijä mikä kitisijä. Onneksi ei ole pakko kuunnella.
By Nuu - 10.11.2017

J450430830 - 10.11.2017
hoyabella - 7.11.2017
Saara Aalto on hyvä laulaja. Vain elämässä kun sitä katsoi piti aina vääntää äänettömälle kun Sanna avasi suunsa. Kuin pyykkipoika nenässä kurkkuäänellä ja kitisevällä/mankuvalla äänellä laulaa kaikki laulut. Järkyttävää kuultavaa. Sanoma voi lauluissa olla hyvä mutta sitä ääntä ei voi yksinkertaisesti kuunnella.  


Kuka Sanna siellä on ollut?


Sanni. Laulutapa nykyisin noilla nuorilla naisilla on aikalailla samanlainen. Tai pitäiskö sanoa äänenmuodostus. Jaa, taitaa pitää  paikkansa myös nuorten miesten kohdalla, 'luikauttelu' on enemmän sääntö kuin poikkeus. Jokseenkin tylsääkin minusta.
By mummuh - 10.11.2017

Kurjaa kuultavaa. Oliko se vain elämää missä lauloivat sen evakon laulun niin tää nainen lauloi kärlälä kun karjala piti olla. Minäkun en näiden artistien nimiä muista niin en arvele tälle avioparille nimeä.
By hoyabella - 10.11.2017

mummuh - 10.11.2017
Kurjaa kuultavaa. Oliko se vain elämää missä lauloivat sen evakon laulun niin tää nainen lauloi kärlälä kun karjala piti olla. Minäkun en näiden artistien nimiä muista niin en arvele tälle avioparille nimeä.

Samaa ajattelin siitä esityksestä myös, laulun sanojakaan ei lausuta niin kuin ne kirjoitetaan. Suomenkielessähän niin tehdään. Vähän niin kuin aikoinaan tartuttiin Katri-Helenan Minne tuuli kuljetta laulamiseen, siis sanojen lausumisiin. Vai oliko se joku toinen laulu. Taisi oppia siitä, laulaa nykyään upeasti. ​
By Nuu - 10.11.2017

mummuh - 10.11.2017
Kurjaa kuultavaa. Oliko se vain elämää missä lauloivat sen evakon laulun niin tää nainen lauloi kärlälä kun karjala piti olla. Minäkun en näiden artistien nimiä muista niin en arvele tälle avioparille nimeä.

Se oli  Toni Wirtasen  puoliso Jannika B.
By Kurppa. - 10.11.2017

Mie olen tykännyt kaikista vain elämää laulajista. Lahjakkaita ihmisiä ja mahtuuhan tänne eri tyylillä laulavia.
Evakon laulu oli tosi koskettava ja niin tätä päivää( kin)
By Jadetsu - 10.11.2017

mummuh - 10.11.2017
Kurjaa kuultavaa. Oliko se vain elämää missä lauloivat sen evakon laulun niin tää nainen lauloi kärlälä kun karjala piti olla. Minäkun en näiden artistien nimiä muista niin en arvele tälle avioparille nimeä.

Piti juutuupista kuunnella. Kyllä se mun korviin kuulosti karjalalta
By Kurppa. - 12.11.2017

Jos Kevin lähetettäisiin kotiin niin toivoisin että miun kotiin ;D Voi hurja mikä mies!!
By Nuu - 12.11.2017

Kurppa. - 12.11.2017
Jos Kevin lähetettäisiin kotiin niin toivoisin että miun kotiin ;D Voi hurja mikä mies!!

Kurppa Blush  Nyt tuli kiire alkaa katsomaan, mulla on vielä aloittamatta mutta boxille menee koko ajan ...pitääkö alkaa kilpailuttamaan kotiinlähetyskoteja  BigGrin
By Kurppa. - 12.11.2017

Matt on myös tervetullut😉
By Nuu - 12.11.2017

Nyt on pakko mennä katsomaan mitä siellä oikein näytetään ...
By Nuu - 13.11.2017

Kevin ! Toivottavasti se eilinen 'päivän palkinto' eli tapaaminen tosi menestyneen tuottajan kanssa saa aikaan jotain suurta. Kevin on sen kyllä ansainnut. Wow mikä esitys !

Mattista mulle tuli vähän mieleen loistava  ja persoonallinen Phillip Phillips (American Idol jokunen vuosi sitten). Ihana Matt !
By Kurppa. - 13.11.2017

Nuu - 13.11.2017
Kevin ! Toivottavasti se eilinen 'päivän palkinto' eli tapaaminen tosi menestyneen tuottajan kanssa saa aikaan jotain suurta. Kevin on sen kyllä ansainnut. Wow mikä esitys !

Mattista mulle tuli vähän mieleen loistava  ja persoonallinen Phillip Phillips (American Idol jokunen vuosi sitten). Ihana Matt !

En kehunut suotta, vaiWink
Mistäköhän tuollaisen saisi, huoh.
Harmi ettei tullut uniin.
By Nuu - 13.11.2017

Kurppa. - 13.11.2017
Nuu - 13.11.2017
Kevin ! Toivottavasti se eilinen 'päivän palkinto' eli tapaaminen tosi menestyneen tuottajan kanssa saa aikaan jotain suurta. Kevin on sen kyllä ansainnut. Wow mikä esitys !

Mattista mulle tuli vähän mieleen loistava  ja persoonallinen Phillip Phillips (American Idol jokunen vuosi sitten). Ihana Matt !

En kehunut suotta, vaiWink
Mistäköhän tuollaisen saisi, huoh.
Harmi ettei tullut uniin.

Et tosiaan Kiss
By kitikat - 13.11.2017

Kurppa. - 13.11.2017
Nuu - 13.11.2017
Kevin ! Toivottavasti se eilinen 'päivän palkinto' eli tapaaminen tosi menestyneen tuottajan kanssa saa aikaan jotain suurta. Kevin on sen kyllä ansainnut. Wow mikä esitys !

Mattista mulle tuli vähän mieleen loistava  ja persoonallinen Phillip Phillips (American Idol jokunen vuosi sitten). Ihana Matt !

En kehunut suotta, vaiWink
Mistäköhän tuollaisen saisi, huoh.
Harmi ettei tullut uniin.

Eikös sulla ole joku joka käy kylässä, vai onko se loppu?
By Kurppa. - 13.11.2017

kitikat - 13.11.2017
Kurppa. - 13.11.2017
Nuu - 13.11.2017
Kevin ! Toivottavasti se eilinen 'päivän palkinto' eli tapaaminen tosi menestyneen tuottajan kanssa saa aikaan jotain suurta. Kevin on sen kyllä ansainnut. Wow mikä esitys !

Mattista mulle tuli vähän mieleen loistava  ja persoonallinen Phillip Phillips (American Idol jokunen vuosi sitten). Ihana Matt !

En kehunut suotta, vaiWink
Mistäköhän tuollaisen saisi, huoh.
Harmi ettei tullut uniin.

Eikös sulla ole joku joka käy kylässä, vai onko se loppu?


Loppu on. Nautin enemmin yksin olosta. Kevinin kaltaiset saisivat kyllä piipahtaa;D

By kitikat - 13.11.2017

Minä ottaisin mielelläni kylään Outlanderista Jamien, on niin mahtavan ihana mies Smile
By Kurppa. - 13.11.2017

Hienoa, jos voisi sarjan hahmon tilata kotiinWink
Ja palauttaa heti, kun ei tarvi, ilman mitään selityksiäWink
By kakapo - 19.11.2017

Katselin nyt eilisen X-Factor tallenteen, ja suosikkini on edelleen Kevin Davy White. Upea, nautittava esitys taas häneltä
By Nuu - 19.11.2017

Kevin on niin hyvä ettei hän voi epäonnistua. Nautinnollista on kuunnella esitystä tarvitsematta jännittää artistin osaamisen puolesta.
By kakapo - 19.11.2017

Nuu onko sinulla suosikkia tämän illan esiintyjissä?
By Nuu - 19.11.2017

En muista nyt suoralta kädeltä ketkä kaikki siellä tänään esiintyy. Onko ne naiset ?
Näin nopeesti ajatellen mulle ei tule heistä ketään miettimättä edes mieleen vaikka hyviä laulajiahan siellä varmasti on.  Mut se kertoo paljon, että joutuu taistelemaan edes jonkun sieltä muistaakseen. No Kevinin, ja Mattin, jälkeen on hankala hypettää kenenkään muun puolesta ainakaan ulkomuistista Smile
By kakapo - 19.11.2017

Ajattelen juuri samoin. Sieltä ei nouse ketään ylitse muiden. Kevin ja Matt ovat myös minun suosikkini, joskin Kevin selvästi ykkönen.
By kakapo - 19.11.2017

Pakko myöntää, että tänään loisti Lloyd. Hieno tulkinta, ja kaverihan on muutenkin ihan ok. Kevinillä on kuitenkin sitä jotain enemmän. Onkin mielenkiintoista seurata jatkossa kenestä kansa tykkää.
Alisah putosi, vaikka hänellä on aivan mahtava ääni. Vaikuttikohan tuo vierasmaalaisuus asiaan, vaikka pärjäsihän siellä suomalainenkin.
By Nuu - 19.11.2017

kakapo - 19.11.2017
Pakko myöntää, että tänään loisti Lloyd. Hieno tulkinta, ja kaverihan on muutenkin ihan ok. Kevinillä on kuitenkin sitä jotain enemmän. Onkin mielenkiintoista seurata jatkossa kenestä kansa tykkää.
Alisah putosi, vaikka hänellä on aivan mahtava ääni. Vaikuttikohan tuo vierasmaalaisuus asiaan, vaikka pärjäsihän siellä suomalainenkin.

Alisahilla on mahtava ääni, mutta esitykset on vähän tylsiä niinkuin Simon sanoi. En usko että kansallisuudella oli mitään tekemistä asian kanssa, vaan esitys vaan ei saanut ketään innosta henkeään haukkomaan, niin hyvä laulusuoritus kuin se olikin.  Lloyd oli tän illan paras, ja se extrapalkinto Little-Mixin lämmittelijänä istui hänelle paremmin kuin Kevinille. Uskon että se vaikutti siinä kaksintaisteluäänestyksessä aika paljon. Kevinille ei siellä olisi ollut "oikea" yleisö, Lloydille ehkä hiukan parempi. Hienoa että Lloyd sen palkinnon voitti, se selvästi merkitsi hänelle paljon.
Ens kerralla putoaa sitten jo kaksi.
By Nuu - 20.11.2017

Ootteko muuten seuranneet "Tähdet, tähdet" -ohjelmaa ? Siellä ei ole mulle yhtään selkeää voittajaehdokasta, miten teille muille ?
Minusta se on aikalailla tasaista pötköä ilman nousuja ja laskuja Sad
By kitikat - 20.11.2017

Hienosti laulavat mutta suosikkia ei ole.
By Nuu - 1.12.2017

Se on tänään jo Suomen Idolsin finaali. Ei kisojen loppuminen harmita muuten kuin pelkästään siksi että Anttiakaan ei sitten enää näe. Toivottavasti myös hän esiintyy tänään finaalin kunniaksi, hänen shownsa ovat aina ihan  huippuluokkaa. Antti on ainut suomalainen artisti jonka yhteydessä voi puhua showsta, esiintyminen ihan liian laimea sana hänelle !
By kakapo - 1.12.2017

En ole jaksanut seurata Idolsia. Yksikään laulaja ei ole ollut mitenkään kiinnostava, joten on samantekevää kuka voittaa. Antti on ihan jees, mutta hänkään ei jaksa minua innostaa.
By hoyabella - 1.12.2017

En tykkää Antista, enkä Erinistäkään. Joka Idoslin eka tunnin olen aina katsonut, Leevin soisi nyt voittavan. Yhdeksältä olen siirtynyt Ruotsin kanavalle katsomaan heidän Idolsiaan, jossa nyt alkaa semifinaali.
By mummuh - 1.12.2017

Minussa on joku vika kun en tykkää koko Idolsista! Blink
By Jadetsu - 2.12.2017

mummuh - 1.12.2017
Minussa on joku vika kun en tykkää koko Idolsista! Blink

Täälä toinen jossa on joku vika BigGrin
Laulukilipailuja tullee joka tuutista solokenaan, ei niitole kehannu kattoa aikoihin. Yks loppuu niin toinen alakaa heti perähän
By Nuu - 3.12.2017

X-Factoriin tän illan esitysten perusteella olisi mun mielestä pitänyt valikoitua ainakin Kevin, Matt ja Grace.  Yksi tänään tiputettiin yleisöäänten perusteella ja se oli Matt. Iso pettymys mulle.
Kevin oli tänään niinkuin joka kerta aikaisemminkin ylivoimaisen loistava artisti. Tänään ehkä hänen  paras esityksensä koko aikana. On hienoa ja jollain tavalla etuoikeutettua seurata hänen alkutaivaltaan maailmantähdeksi.
Kuin Adan Lambertin alkua silloin.  Jotkut vaan on, ja Kevin ehdottomasti on !
By kakapo - 3.12.2017

Nuu - 2.12.2017
X-Factoriin tän illan esitysten perusteella olisi mun mielestä pitänyt valikoitua ainakin Kevin, Matt ja Grace.  Yksi tänään tiputettiin yleisöäänten perusteella ja se oli Matt. Iso pettymys mulle.
Kevin oli tänään niinkuin joka kerta aikaisemminkin ylivoimaisen loistava artisti. Tänään ehkä hänen  paras esityksensä koko aikana. On hienoa ja jollain tavalla etuoikeutettua seurata hänen alkutaivaltaan maailmantähdeksi.
Kuin Adan Lambertin alkua silloin.  Jotkut vaan on, ja Kevin ehdottomasti on !

Samaa mieltä Nuun kanssa. Jotenkin en jaksa innostua noista ryhmistä. Jos Kevin ei voita tätä kisaa, olen pettynyt kansan makuun. Vaikka mitä vaan on odotettavissa. Olihan se Adam Lambertin häviökin silloin aikanaan aika outoa.
By Kurppa. - 3.12.2017

Jos Kevin ei voita niin Simonilla on varmasti jo valmis sopimuspaperi taskussa.
Kakkosella voi olla paremmat mahdollisuudet menestymiseen?
By Nuu - 3.12.2017

Kurppa. - 3.12.2017
Jos Kevin ei voita niin Simonilla on varmasti jo valmis sopimuspaperi taskussa.
Kakkosella voi olla paremmat mahdollisuudet menestymiseen?

Varmasti on Simon välittömästi ottamassa Kevinin mikäli hän jää "vapaaksi". Onhan se usein todettu että kakkosella on paremmat mahdollisuudet olla oma itsensä oman musiikkinsa kanssa, voittajaa kahlitsee jonkin aikaa aika tiukat suitset. Tosin voittaja saa ison koneiston välittömästi käyttöönsä ja  maailmanlaajuisen näkyvyyden joten rahan tuloa ei voi estää.
Molemmissa síjoissa on puolensa.
Joka tapauksessa, kun on kyse noin lahjakkaasta ihmisestä kuten Kevin niin hänellä ei ole mitään hätää vaikkei voittaisikaan, menestys on jo takuuvarma.
By mai-lee - 3.12.2017

mistä te katselette tuota x-factoria? - "grand finale" kahden jäljellä olevan välillähän käydään tänä iltana. haluatteko säilyttää jännityksen johonkin tulevaan aikaan?
By Nuu - 3.12.2017

Halutaan säilyttää ! Minä katselen lauantaisin Subilta ja luulen että moni muukin. Jos tietää lopputuloksen etukäteen niin ei oikein viitsi sitten alkaa katsomaan sitä finaalia, ja sehän on aina tosi näyttävä ja hyvää viihdettä joten hys-hys siihen saakka Smile
By mai-lee - 3.12.2017

arvasin vastauksesi:-)
ja juu, olen minä hys-hys. en minä sentään ihan hirmuisen ilkeä ole
By hoyabella - 3.12.2017

No Suomen Idolsi valitsi voittaja, nenäänsä laulavan kitisijän. Yksi lisää, en minä ainakaan tule moista kuuntelemaan.
By valtsu - 3.12.2017

hoyabella - 3.12.2017
No Suomen Idolsi valitsi voittaja, nenäänsä laulavan kitisijän. Yksi lisää, en minä ainakaan tule moista kuuntelemaan.

En katsonut kertaakaan, edes edellisenkään kauden  jaksoa. 
By Romjasa - 3.12.2017

valtsu - 3.12.2017
hoyabella - 3.12.2017
No Suomen Idolsi valitsi voittaja, nenäänsä laulavan kitisijän. Yksi lisää, en minä ainakaan tule moista kuuntelemaan.

En katsonut kertaakaan, edes edellisenkään kauden  jaksoa. 

Et ollu ainut katsomatta jättänyt Smile
By mummuh - 3.12.2017

valtsu - 3.12.2017
hoyabella - 3.12.2017
No Suomen Idolsi valitsi voittaja, nenäänsä laulavan kitisijän. Yksi lisää, en minä ainakaan tule moista kuuntelemaan.

En katsonut kertaakaan, edes edellisenkään kauden  jaksoa. 

Enkä minä ole katsonut enää aikoihin.
By Kurppa. - 3.12.2017

Olipa Grace hyvä!
By Nuu - 3.12.2017

Tästä alan siirtymään telkkarin ääreen ja alottelemaan. Kelaan mainokset ohi niin lyhentyy katsomisaika hyvin paljon.  Kirjottelemisiin Smile
By Kurppa. - 3.12.2017

Hienosti meni!
By Nuu - 4.12.2017

Britannian X-Factorin finaalin pääsi Kevin, luojan kiitos !  Hän esitti Jimi Hendrixiä, aivan ennenkuulumatonta, mutta nii lahjakkaalta kuin hän loputulema oli täydellinen ! 

Suomen Tähdet Tähdet- ohjelmassa yleisö valitsi finaaliin jatkoon mm. Jannika B:n. Tänään hän lauloi englanniksi ja sanoista sai selvän, mutta kun hän laulaa suomeksi niin menee aika tovi että pystyy ymmärtämään millä kielellä hän laulaa, niin on lausuminen nasaalia.  Se on minusta niin iso virhe etten ymmärrä hänen jatkoon äänestämistään.
By kitikat - 4.12.2017

Minä olen tänä vuonna katsonut Tähdet tähdet, menipä jännäksi finaali ensi viikolla!
By Kurppa. - 6.12.2017

Lauantaina alkaa taas SUOMIloveSmile
By Kurppa. - 9.12.2017

Grace oli miusta tänään paras,  jännä kisa.
By Nuu - 9.12.2017

Vielä katsomatta Smile
By Nuu - 10.12.2017

No jumakauta, tiputtivat Kevinin !
Enpä tästä enempää sano, tiedätte kyllä - tänäkin vuonna.
Whole lotta love.
By Kurppa. - 10.12.2017

Kevin oli eilisisessä kisassa minusta huonoin. Kappalevalinta varmaan vaikutti.
Kyllä hänestä tähti tulee ihan varmasti.
Gracen eilen tulkitsema oma kappale sai ihon kananlihalle.
Eilinen viestini oli ennen pudotusta.

SuomiLove ohjelma oli taas ihana, nyt on silmät turvoksissaSmile
By Nuu - 10.12.2017

Minusta Kevin oli eilen paras.
Mulle ei ole mitään väliä kumpi noista jäljelle jääneistä, Grace vai Rak Su, voittaa. Ihan sama, ei jää ikävä. Keviniä jää, ja toivon että häntä nähdään jatkossa esiintymässä X-factorissa vierailevana tähtenä. Jos noi muut kaksi vierailee siellä jatkossa niin mielenkiinto on sitä luokkaa että varmaan löydän itteni piipahtamassa keittiössä sinä aikana !
By Kurppa. - 10.12.2017

Nuu - 10.12.2017
Minusta Kevin oli eilen paras.
Mulle ei ole mitään väliä kumpi noista jäljelle jääneistä, Grace vai Rak Su, voittaa. Ihan sama, ei jää ikävä. Keviniä jää, ja toivon että häntä nähdään jatkossa esiintymässä X-factorissa vierailevana tähtenä. Jos noi muut kaksi vierailee siellä jatkossa niin mielenkiinto on sitä luokkaa että varmaan löydän itteni piipahtamassa keittiössä sinä aikana !

You tubesta on helppo käydä seuraamassa mitä hänelle seuraavaksi tapahtuu. Niin olen muutamien kohdalla tehnyt joista olen vuosien kuluessa tykännyt.
By kakapo - 10.12.2017

Mielenkiinto lopahti, kun Kevin pudotettiin. Minulle on aivan sama kumpi noista jäljelle jäävistä voittaa. En aio edes katsoa tänään x-factoria.
By Nuu - 10.12.2017

kakapo - 10.12.2017
Mielenkiinto lopahti, kun Kevin pudotettiin. Minulle on aivan sama kumpi noista jäljelle jäävistä voittaa. En aio edes katsoa tänään x-factoria.

kakapo, juuri noin. Mulla se on tulossa boxille, saatan katsoa kelaten. Todennäköisesti en. Miksi katsoisin koska ei enää mitään odotettavaa.  Tänään tulee se kotimainen "Tähdet,tähdet"-musiikkiohjelman finaali. Katsoisinko boxilta sen, sielläkään ei muuta odotettavaa kuin että voittaako se esiintyjä jonka sanoista saa selvää, vai se toinen...
By Nuu - 10.12.2017

Se toinen voitti, eli Elias Kaskinen. Ansaittu voitto kokonaisuutena tässä viihdeohjelmassa. Toivon että hänen toiveensa saada tehdä musiikkia työkseen toteutuu !
Jos ette katsoneet ohjelmaa mutta se on jostain vielä mahdollista nähdä niin katsokaa se ihan alku. Pete Parkkonen ! Mikä luojan luoma !!  Onneksi en ole enää nuori, ei tarvitse miettiä miten tuon saisi omakseen !!!
By Nuu - 3.1.2018

The Voice of Finlandin uuden tuotantokauden ensimmäinen jakso nähdään perjantaina 5. tammikuuta Nelosella. Ohjelmassa nähdään tällä kaudella uusi tähtijuontaja, Apulanta-yhtyeen nokkamies Toni Wirtanen.
By Jadetsu - 6.1.2018

Miks helekatissa se sitte osallistu Blink

Saija, 26, voitti The Voice of Finlandin ja katosi täysin julkisuudesta
By Jadetsu - 6.1.2018

hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018

Jokaisella on omat syynsä, ei niitä tarvitse muille selitellä.

No mutta ois antanu jollekki toiselle mahollisuuen voittaa ku hälle itelle se voitto tuntuu olevan se ja sama
By Jadetsu - 6.1.2018

hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018

Jokaisella on omat syynsä, ei niitä tarvitse muille selitellä.

No mutta ois antanu jollekki toiselle mahollisuuen voittaa ku hälle itelle se voitto tuntuu olevan se ja sama

Ei se niin mennyt. Lue tarkemmin. Koti perhe tärkeitä, ei halunnut muuttaa pois kotipaikkakunnaltaan.

No kait se sen ties jo osallistuessaan,että Kokkolasta on lähettävä. Ja ku ei siihen oo valamis niin ois jääny kisasta pois
By Jadetsu - 6.1.2018

hoyabella - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018

Jokaisella on omat syynsä, ei niitä tarvitse muille selitellä.

No mutta ois antanu jollekki toiselle mahollisuuen voittaa ku hälle itelle se voitto tuntuu olevan se ja sama

Ei se niin mennyt. Lue tarkemmin. Koti perhe tärkeitä, ei halunnut muuttaa pois kotipaikkakunnaltaan.

Kyllähän se jo osallistumisella sai näkyvyyttä. Minusta jokaisella oikeus tehdä asioita omalla tavallaan. Ei se keneltäkään mitään ole vienyt. 

Saa toki, mut mitä se sillä tekkee BigGrin
Oishan se voitto ollu parempi semmoselle joka ottaa palakinnot vastaan ja on halukas jatkamaan laulamista. Sen tähen siihen kait osallistutaan
By Jadetsu - 6.1.2018

hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018
hoyabella - 6.1.2018
Jadetsu - 6.1.2018

Jokaisella on omat syynsä, ei niitä tarvitse muille selitellä.

No mutta ois antanu jollekki toiselle mahollisuuen voittaa ku hälle itelle se voitto tuntuu olevan se ja sama

Ei se niin mennyt. Lue tarkemmin. Koti perhe tärkeitä, ei halunnut muuttaa pois kotipaikkakunnaltaan.

Kyllähän se jo osallistumisella sai näkyvyyttä. Minusta jokaisella oikeus tehdä asioita omalla tavallaan. Ei se keneltäkään mitään ole vienyt. 

Saa toki, mut mitä se sillä tekkee BigGrin
Oishan se voitto ollu parempi semmoselle joka ottaa palakinnot vastaan ja on halukas jatkamaan laulamista. Sen tähen siihen kait osallistutaan

CrazyLaulaahan se vieläkin. Vois kysyä että miksi Cheek ja Robin lopettavat. Vielä oli yksi lopettaja, ei tule nimi mieleen. Antaako ne tilaa toisille??? Ja se siitä. 

No mutta eihän Keekkiä ja Robinia voi verratakkaan tähän voittajaan. On ihan eri asia lopettaa ura, ku osallistua kisaan jonka voitolla ei tehe mittään.
Turhaa sä tinkaat, en mä anna periksi BigGrin
By Nuu - 6.1.2018

Tänään  YLE Teemalta Eppuja oikein urakalla !  Tätä herkkua ei kannata missata ! 

klo. 20.00 "Eput - elokuva "
2016 valmistunut dokumentti suomalaisen rockin 40-vuotiaasta superyhtyeestä. Eppu Normaalin jäsenet kertovat avoimesti mutta huumorilla menestyksestä, alkoholismista ja musiikin tekemisen vaikeudesta. O: Saku Pollari

Klo. 21.45    "Kosketuksessa: Eppu Normaali"
Konsertti on taltioitu raakana, kuumana ja läheltä lähelle. Bändi tarjoilee kosketusetäisyydeltä uransa tärkeimmät biisit. Biisejä jotka ovat olleet käännekohtia yhtyeiden historiassa. Ohjaaja Petri Kyttälä.

Klo. 22.45 "Saimaa-Ilmiö"
Aki ja Mika Kaurismäen dokumenttielokuva Juice Leskinen Slamin, Hassisen koneen ja Eppu Normaalin konserttikiertueesta kesäisellä Saimaalla, 1981. (U)
By kitikat - 4.3.2018

Miks ne koko ajan hehkuttaa että Saara Aalto voittaa Euroviisut, hyvä että edes jatkoon pääsis! Ei tuo kappale niin häävi ole, sama juttu joka vuosi!
By hoyabella - 4.3.2018

kitikat - 4.3.2018
Miks ne koko ajan hehkuttaa että Saara Aalto voittaa Euroviisut, hyvä että edes jatkoon pääsis! Ei tuo kappale niin häävi ole, sama juttu joka vuosi!

Samaa mieltä. Se lauloi jossakin kohtaa epävireestikin.​
By Jadetsu - 5.3.2018

Ja sitä paitsi, domino ois ollu parempi
By Satu-71 - 10.3.2018

Jee, kohta alkaa Melodifestival Tvfem kanavalla 😊
By kitikat - 11.3.2018

Satu-71 - 10.3.2018
Jee, kohta alkaa Melodifestival Tvfem kanavalla 😊

Alkoi Onnela samaan aikaan, joten jäi näkemättä!
By kakapo - 11.3.2018

Miltä se Onnela vaikutti?
By kitikat - 11.3.2018

kakapo - 11.3.2018
Miltä se Onnela vaikutti?

Sehän on kopio siitä ruotsalaisesta, joten en katso enää, muistissa kaikki juonen käänteet. Ei samoille vitseille tartte kahteen kertaan nauraa, tai eihän se edes naurata.
By hoyabella - 11.4.2018

Oli hyvä ohjelma Alasti-klubi, Paula Vesala. Ei mitään turhaa riekumista. Tykkäsin, hyvä laulaja, kauniita lauluja. 
By Nuu - 9.5.2018

Kattelin tossa euroviisujen esifinaalia vai mikä se nyt on nimeltään. Alotin vasta siitä Suomen esityksestä eli muita en nähnyt. Se oli tosi hyvä esitys, kokonaisuus toimi ja Saara Aalto lauloi täydellisesti kuten aina. 
Onko se Chrystal Snow joka juontaa tota ohjelmaa, luulen että on. Oli kuka oli niin täydet pointsit hänelle, erinomaista spontaania kommentointia  "Jos saara ei pääse finaaliin niin pitäkää tunkkinne".  Kiitos, sait minut nauramaan moneen otteeseen, erinomainen juontaja(selostaja). Jos sama henkilö on myös euroviisujen finaalin juontajana/selostajana  niin pakko varmaan katsoa vaikka olis tilanne ettei Saara olis sinne päässytkään. Tää juontaja on ihan superluonteva !!
By kitikat - 9.5.2018

Nuu - 8.5.2018
Kattelin tossa euroviisujen esifinaalia vai mikä se nyt on nimeltään. Alotin vasta siitä Suomen esityksestä eli muita en nähnyt. Se oli tosi hyvä esitys, kokonaisuus toimi ja Saara Aalto lauloi täydellisesti kuten aina. 
Onko se Chrystal Snow joka juontaa tota ohjelmaa, luulen että on. Oli kuka oli niin täydet pointsit hänelle, erinomaista spontaania kommentointia  "Jos saara ei pääse finaaliin niin pitäkää tunkkinne".  Kiitos, sait minut nauramaan moneen otteeseen, erinomainen juontaja(selostaja). Jos sama henkilö on myös euroviisujen finaalin juontajana/selostajana  niin pakko varmaan katsoa vaikka olis tilanne ettei Saara olis sinne päässytkään. Tää juontaja on ihan superluonteva !!

Ei ole Snow on Heikki Silvennoinen. Kai se nyt oli Heikki se etunimi? Ja hyvin meni Suomella, onneksi. Olisin tykännyt Belaruksen ihanaäänisestä pojan laulusta mutta ei päässyt jatkoon.
By Jadetsu - 9.5.2018

kitikat - 9.5.2018
Nuu - 8.5.2018
Kattelin tossa euroviisujen esifinaalia vai mikä se nyt on nimeltään. Alotin vasta siitä Suomen esityksestä eli muita en nähnyt. Se oli tosi hyvä esitys, kokonaisuus toimi ja Saara Aalto lauloi täydellisesti kuten aina. 
Onko se Chrystal Snow joka juontaa tota ohjelmaa, luulen että on. Oli kuka oli niin täydet pointsit hänelle, erinomaista spontaania kommentointia  "Jos saara ei pääse finaaliin niin pitäkää tunkkinne".  Kiitos, sait minut nauramaan moneen otteeseen, erinomainen juontaja(selostaja). Jos sama henkilö on myös euroviisujen finaalin juontajana/selostajana  niin pakko varmaan katsoa vaikka olis tilanne ettei Saara olis sinne päässytkään. Tää juontaja on ihan superluonteva !!

Ei ole Snow on Heikki Silvennoinen. Kai se nyt oli Heikki se etunimi? Ja hyvin meni Suomella, onneksi. Olisin tykännyt Belaruksen ihanaäänisestä pojan laulusta mutta ei päässyt jatkoon.

Ole ku Mikko
By kitikat - 9.5.2018

Jadetsu - 9.5.2018
kitikat - 9.5.2018
Nuu - 8.5.2018
Kattelin tossa euroviisujen esifinaalia vai mikä se nyt on nimeltään. Alotin vasta siitä Suomen esityksestä eli muita en nähnyt. Se oli tosi hyvä esitys, kokonaisuus toimi ja Saara Aalto lauloi täydellisesti kuten aina. 
Onko se Chrystal Snow joka juontaa tota ohjelmaa, luulen että on. Oli kuka oli niin täydet pointsit hänelle, erinomaista spontaania kommentointia  "Jos saara ei pääse finaaliin niin pitäkää tunkkinne".  Kiitos, sait minut nauramaan moneen otteeseen, erinomainen juontaja(selostaja). Jos sama henkilö on myös euroviisujen finaalin juontajana/selostajana  niin pakko varmaan katsoa vaikka olis tilanne ettei Saara olis sinne päässytkään. Tää juontaja on ihan superluonteva !!

Ei ole Snow on Heikki Silvennoinen. Kai se nyt oli Heikki se etunimi? Ja hyvin meni Suomella, onneksi. Olisin tykännyt Belaruksen ihanaäänisestä pojan laulusta mutta ei päässyt jatkoon.

Ole ku Mikko

Niinpä onkin, jotenkin aavistin että meni väärin
By Nuu - 9.5.2018

No mulla meni metsään ihan etu- ja sukunimi. Mut luonteva juontaja, tykkäsin kovin !
By Nuu - 9.6.2018

Tänään tulee Teemalta "Hair". Jos on joku joka ei ole tätä Milos Formanin ohjaamaa leffaa vielä nähnyt niin nyt on korkea aika. Tämä kuuluu yleissivistykseen.  Oon katsonut monta kertaa ja otan nytkin boxille että voin taas joku kerta nauttia siitä.
Tähän leffaan tavallaan liittyen: Katsoin vuosia sitten telkkarista leffan "Full metal jacket". Se on myös Vietnamin sotaan liittyvä elokuva, hyvin toisenlainen kuin Hair. Sen katsottuani sai Rolling Stonesin elokuvaan liittyvä kappale  "Paint it black" aivan eri merkityksen. Leffa teki minuun suuren vaikutuksen, haluan ehdottomasti katsoa sen vielä uudelleen. 
By kitikat - 10.6.2018

Nuu - 9.6.2018
Tänään tulee Teemalta "Hair". Jos on joku joka ei ole tätä Milos Formanin ohjaamaa leffaa vielä nähnyt niin nyt on korkea aika. Tämä kuuluu yleissivistykseen.  Oon katsonut monta kertaa ja otan nytkin boxille että voin taas joku kerta nauttia siitä.
Tähän leffaan tavallaan liittyen: Katsoin vuosia sitten telkkarista leffan "Full metal jacket". Se on myös Vietnamin sotaan liittyvä elokuva, hyvin toisenlainen kuin Hair. Sen katsottuani sai Rolling Stonesin elokuvaan liittyvä kappale  "Paint it black" aivan eri merkityksen. Leffa teki minuun suuren vaikutuksen, haluan ehdottomasti katsoa sen vielä uudelleen. 

Minä en ole koskaan ollut kiinnostunut musikaaleista mutta onhan tuo Hair katsottu joskus nuorena
By Nuu - 12.9.2018

Tänään TV4 kello 20 alkaa uusi kausi Suomen Idolsista.

"Kausi 2. Jakso 1/21. Uutta tähteä etsitään tällä kaudella uudistetun tuomariston voimin. Tuomariston puheenjohtajana toimii kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen. Elastisen rinnalle tuomaristoon nousevat Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula sekä maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B. Ohjelmaa juontavat Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde. Kotimainen musiikkiohjelma"
By MinnaHoo - 4.10.2018

Aapua! Olen itse missannut Idolsin, voiko noita katsoa jälkikäteen jotenkin, vaikka netistä?
By hoyabella - 6.10.2018

Tykkäsin tämän iltaisesta Tuure Kilpeläinen-"Vain elämää" ohjelmasta. Kaikkien laulut oli hyviä. Ihmiset iloisia. 
By Nuu - 6.10.2018

MinnaHoo, on ne netissä nahtävissä. Sieltä itekin niitä oon katsonut aika kun on ollut aikaa.Varmaan vaan rajoitettu aika per jakso minkjä se on siellä nähtävissä, oletan, käy kurkkaamassa.

Katson myös noi "Vain elämää"-jaksot netin kautta jälkikäteen. Nelosen ohjelmia ei vissiin voi katsoa netin kautta ihan heti, siinä on joku "karenssi"
By MinnaHoo - 8.10.2018

Nuu - 5.10.2018
MinnaHoo, on ne netissä nahtävissä. Sieltä itekin niitä oon katsonut aika kun on ollut aikaa.Varmaan vaan rajoitettu aika per jakso minkjä se on siellä nähtävissä, oletan, käy kurkkaamassa.

Katson myös noi "Vain elämää"-jaksot netin kautta jälkikäteen. Nelosen ohjelmia ei vissiin voi katsoa netin kautta ihan heti, siinä on joku "karenssi"

Kiitos Nuu! Smile Tutkin ja löysin ne täältä Ruutu-palvelusta jos joku muukin etsii.
Missasin näköjään 2 ensimmäistä jaksoa, koska ne on nyt maksullisella puolella Ruudussa mutta kyllä riittää nyt katsottavaa noi kaikki jaksot 3-10 Smile

Pitää laittaa popparit tulille Smile
By hoyabella - 20.10.2018

Koskaan ikinä aikaisemmin en ollut kuullutkaan sellaisesta laulajasta kuin Ellinoora ennen vain Elämää ohjelmaa. Aivan uskomattoman hyvä laulaja. Pepen päivänä lauloi taas upeasti.
By Kurppa. - 20.10.2018

Suomilovessa ihastuin ensimmäisen kerran.
Hän tulkitsee!

Pepe on vaan niin ihana.
Olimme vuosia sitten risteilyllä viikon ajan iltaisin saman pöydän ääressä. Vaatimaton miellyttävä kaveri.
By hoyabella - 20.10.2018

Minusta Pepe on ohjelmassa antanut ylimielisen kuvan itsestäänn. Vasta nyt kun oli oma päivä puhui, muuten ollut aika tuppisuuna ja ollut sen näköinen että mitä minä täällä oikein teen.
By Kurppa. - 20.10.2018

Ylimielinen ei missään nimessä ole, mielummin syrjäänvetäytyvä.
By hoyabella - 27.10.2018

Minusta on tullut Tuure Kilpeläinen faniBigGrinWhistling
By Kurppa. - 27.10.2018

Olipa taas monta hyvää esitystä!
By MinnaHoo - 27.10.2018

hoyabella - 26.10.2018
Minusta on tullut Tuure Kilpeläinen faniBigGrinWhistling

Samoin täällä! Kiss
By Nuu - 28.10.2018

Kattelin just Vain Elämää -ohjelman loppua. Mulla on ihan hiki Tuure Kilpeläisen Elvis-esityksen jälkeen. Kyllähän mä tiesin että hän on hyvä mutten näköjään tiennyt ollenkaan että kuinka hyvä ! Mieletön esitys !! 
Mitä siihen muuta voi sanoa, ihan kymppi. 
By hoyabella - 28.10.2018

Kyllä oli hyvä Ruotsin vastaava ohjelma "Så mycket bättre" eilen, todella hyvä. Oli Louise Hoffsten'in päivä. Tykkään näistä musiikkiohjelmista. 
By Nuu - 4.1.2019

Tänään alkaa The Voice of Finland, TV4 kello 20 - 21.25
Ohjelmasta etukäteen annettujen tietojen mukaan tässä jaksossa koetaan ohjelman tähän asti koskettavin hetki yhden esiintyjän kanssa.

Ääni ratkaisee 1. UUSI KAUSI ALKAA! Suomen suosituin tv-laulukilpailu alkaa tunteikkaana! Mukana tähtivalmentajat Anna Puu, Toni Wirtanen, Olli Lindholm ja Redrama. Jaksossa nähdään kilpailijoita Mustasaaresta, Ulvilasta, Kangasalta, Helsingistä, Porvoosta ja Jyväskylästä. Kotimainen viihdeohjelma.
By kakapo - 5.1.2019

On taas mielenkiintoista seurata millaisia kykyjä löytyy. Tykkään tästä ohjelmasta, vaikka joskus tuolit eivät käänny mielestäni hyvälle esiintyjälle ja päinvastoin.
By Bobbie - 10.1.2019

kakapo - 4.1.2019
On taas mielenkiintoista seurata millaisia kykyjä löytyy. Tykkään tästä ohjelmasta, vaikka joskus tuolit eivät käänny mielestäni hyvälle esiintyjälle ja päinvastoin.

Ne tuomarithan ovat joskus ihan suoraan sanoneetkin että hyviä laulajia ei oteta mukaan! koska he haluavat (mukamas..) itte treenata ja koulia kilpailijoista sopivia laulajia-
Toisaalta joskus kehuvat itkukurkussa jotain esitystä ja otetaan summanmutikassa ja käännytään välittömästi  ihastuneina eli missä olikaan se logiikka?  epäselvältä minusta vaikuttaa.

Todella lahjakkaita laulajia itte kilpailussa mukana ei sitte oikeastaan ole viime vuosina näkynyt. Ainut tais olla se Saija (-ko se oli?) joka jätti voittonsa jälkeen koko Vois of- pisnes hommat aika uhka-rohkeasti väliin. Ura olis urennu väistämättä se on selvä. Tykkäsin ittekkin hänen erilaisesta ja parsoonallisesta äänestään ja valta-virran bimboista poikkeavasta tyylistä -ja ulkonäöstäkin juuri edell mainitsemistani syistä. Hän oli aika aito paketti.

Ja sitten vielä tuomareista että kun käännytään, niin jos laulajatar on nätti niin aletaan kehua retostaa (muka..) ääntä ihan hullun lailla vaikka ensin näytettiin ko.tuomarilla miten hirmu kova mietintä ja entiiäys oli ennen napin painamista. Eihän se ulkonäkö tosiaan mitään vaikuta eipä, joo.

Nyt en tällä kaudella kylläkään ole seurannut ko. kilpailua.
By kakapo - 11.1.2019

Justiinsa niin Bobbie. Yksi jakso on vasta mennyt, joten mukaan vaan.
By Bobbie - 12.1.2019

kakapo - 11.1.2019
Justiinsa niin Bobbie. Yksi jakso on vasta mennyt, joten mukaan vaan.

Kattottiinki eilen tyttären kanssa ihan mukava ohejelma sinänsä varsinkaan kun ei tuolta töllön puolelta pe. iltaisin tuu oikeastaan juuri mitään katsottavia ohjelmia.


By Bobbie - 12.1.2019

The Voice of Finlandista vielä; välillä täytyy silti ihmetellä muutamia esityksiä että ovatkohan edes  aikuiset ihmisetkään koskaan/ikinä todella, siis todella kuunnelleet äänitettynä omaa yksin lauluaan?

Mielestäni omaa lauluaan pitäis ehdottomasti kuunnella kriittisesti, jos haikailee laulajaksi oli sitten menossa kilpailemaan tai ei koska tuolloin voisi samalla pohtia mm. onko tämmöisellä äänellä todellisuudessa mitään uutta tarjottavaa yleisölle?-ja onko ääni tosiaankin niin mainio kuin haaveissani toivoisin sen olevan?!

Eipä se riitä että kaverit ja äiti kehuu!
Tottakai ystäviä mieluummin kehutaan kuin kerrotaan se kylmä totuus ja pilataan välit ikuisiksi ajoiksi ja yleensä äiti kannustaa lapsiaan ja näkee nämä vähän parempinakin, kuin ehkä muut.
Se ei silti tarkoita että ääni olisi todella erikoisen hyvä! Se ei ole mikään peruste luulla niin, tai että Karaokessa taputetaan.. koska siellä taputetaan säälistä eniten juuri niille jotka ovat suorastaan surkeita, ihan vaan kannustus mielessä kun kehtaavat siitä huolimatta esiintyä.

Tottakai, tietysti monikin varmaan vaan kokeilee kepillä jäätä että jospa sittenkin olisi piilevää lahjakkuutta? tuomarien valinnat kun takuulla hämmästyttävät monia meistä ja tuo edes pienikin hetkinen julkisuudessa on kuulema nykyään monien nuorten ja "iki nuorekkaiden" haave, yksi ylitse muiden.

Silti tottakai sitä kilpailla saa ja kai pitääkin mutta on tuolla Voicessa joillan kilpailuun yrittävillä kai jopa päässä hiukkasen palikat kastuneet, nytkin oli semmoinen tapaus että oli yksikin neito täysin irti todellisuudesta, järjettömien suuruus harhojen vallassa.. katsojanakin oikein hävetti kuunnella ensin sitä yletöntä itsekehua ja sitten Se itse ääni on kuitenkin kuin kituvan variksen kiljuntaa. Poloisia piisaa ja meitähän on monia.
By Nuu - 13.1.2019

Nyt kyllä tuon jälkeen isolla mielenkiinnolla käyn katsomaan viime jaksoa, mulla se on vielä näkemättä Smile  En tiiä ehdinkö tänään, mut viimeistään huomenna oon taas tässäkin asiassa viisaampi. Kuten aina, mukava kun täällä annetaan kommentteja musiikkiohjelmista. Antaa niiden seuraamiseen mukavan lisämausteen Smile
By hoyabella - 13.1.2019

Nyt Teemalla Jorma Kääriäinen Elviksen kitaristin ja rumpalin kanssa, uusinta ohjelma Laulava sydän: Agents is rock!
By Kurppa. - 26.1.2019

SuomiLove alkaa tänään!
Nyt jo areenassa.
By Jadetsu - 29.1.2019

No kappas, Darude lähtee viisuihin edustamaan Suomia. Ei Darude huono ole
By Chali - 2.2.2019

Ihan parasta, tänään alkaa ruotsin Melodifestivalen!
Ihan pakko katsoa.
En ole vielä tarkistanut miltä kanavalta mutta kai ainakin Areenalta?
By jonnaponna - 2.2.2019

Vinkki; osoitteesta eurovision twitter on myös linkit Viron ja Ruotsin karsintoihin.Parhaillaan on alkanut Viron karsinnat klo 19 jos kiinnostaa seurata Smile
By Kurppa. - 16.2.2019

Mahdoton tehtävä: katsoa SuomiLovea itkemättä.
Että mie tykkäänSmile
By hoyabella - 16.2.2019

Joskus olen kokeillut katsoa SuomiLovea mutta ei ole minun makuuni. Katson vaikka piirrettyjä mieluummin kuin tuota ohjelmaa, jos muuta ei tule. 
By Chali - 16.2.2019

Pari kertaa olen katsonut SuomiLovea, mutta ei natsaa minulla.
By kitikat - 17.2.2019

En ole seurannut.
By hoyabella - 17.2.2019

Tähdet tähdet, minkälaisia laulajia. Just lauloi joku Jussi, määkyi kuin lammas. Ihan vierasta porukkaa, Ressu ja Heidi ovat tuttuja, loput keitä lie. Kaikkea kanssa sitä näytetään. 
By kakapo - 17.2.2019

Näin on hoyabella. Luin jostain tämän ohjelman katsojalukujen romahtaneen eikä ihme. Nämä laulajat eivät kiinnosta himpun vertaa.
By hoyabella - 17.2.2019

Sen Petran unohdin, hän osaa laulaa. Ja oli vain elämää ohjelmassa myös. Lopuista en ole kuullut ikinä aikaisemmin.
By Kurppa. - 2.3.2019

Lauantai-ilta. Hyvää syömistä ja juomistakin.
Areenalta hieman ennakkoon SuomiLOVE.
Täydellistä!
By kitikat - 13.10.2019

Minä olen ihastunut Latvialaiseen Intars Busulisiin. Jos tuollainen laulaja tulisi Suomeen menisin oitis katsomaan, vaikka mulle tulee paniikkihäiriö suuressa joukossa. Katson hänen videoitaan jatkuvasti juutuupista ja vaivun hurmioon. Ihmetteln vain miksi tuollaisesta laulajasta ei tiedetä mitään Suomessa vaikka on niin kuuluisa Venäjällä ja kaikissa Baltian maissa.
By kitikat - 14.10.2019

Hienosti tanssivat taas Tanssii Tähtien Kanssa. Ilo on katsella tuollaista tanssia ja glamouria!
By kitikat - 16.10.2019

Eikö kukaan muu kuin minä katso TTK:ta?
By raya - 16.10.2019

kitikat - 16.10.2019
Eikö kukaan muu kuin minä katso TTK:ta?

No ainakin minä katson.
By Nuu - 16.10.2019

En oo vielä katsonut kuin yhden tanssin johon oli erillinen linkki koneella. Lööpissä hehkutettiin etti tuollaista ole koskaan ennen nähty TTK:ssa joten pitihän se vilkaista. Siinä oli Ansku ja joku luistelijamies käsittääkseni. Aikalailla jäykkää oli ainakin tässä vaiheessa vielä sen miehen liikehdintä pääosin, mutta varmaan se ennennäkemätön juttu oli se Anskun ilmassa pyöritys siihen lopuksi. Se oli komeeta.
Jostain syystä en oo innostunut tänä vuonna katsomaan tota ohjelmaa. Aiemmat kaudet oon aina katsonut, nyt ehkä sieltä puuttuu sellainen tyyppi jota haluan ehdottomasti nähdä.
By mai-lee - 16.10.2019

näin siinä sitten kävi
By kitikat - 16.10.2019

Parempia ja mielenkiintoisempia tanssijoita on tänä vuonna kuin viime vuonna.
By Kurppa. - 20.10.2019

Parasta viihdettä. Upeita tansseja!
By Bobbie - 21.10.2019

kitikat - 16.10.2019
Eikö kukaan muu kuin minä katso TTK:ta?

On se vähän epäreilua kun entisiä tanssijoita/tanssin harrastajia kilpailee harrastamattomien kanssa samalla lähtöviivalla.
Yhtä jaksoa katsoin äänettömällä.. silloin esiintyi Eini, oli se aika hilpeää katsottavaa ilman ääntä. Hirmuiset kehut vaikutti saavan onneksi en ymmärrä nuita tuomarien perusteita se entinen luistelijatyttö oli minusta paljon parempi mutta tais saada huonommat pisteet.
Sitten se joku Herman sai aivan valtavat kehut mutta oli niin väljässä ja selvästi ylisuuressa puvussa, että ainakaan minä en olisi liikkeistään osannut mitään sanoa sen ylisuuren "kauhtanan" alla, tuskin niiden pitkien lahkeitten alta jalat näkyi?
En kyllä arvosta nuita nykymuodin mukaisia miesten yli kapeita kinkotus-pukujakaan jotka näyttävätkin epämukavilta, mutta rajansa kaikella. Ettei vaan olis ennalta jo arvottua kuka voittaa, ainakin tuomariston raadissa.
By kevätlinnunherne - 21.10.2019

Minusta kaikkien pitäisi tanssia sama tanssilaji samana iltana, eikä eri ovat eriarvoisia kun kaikki tanssilajit ei ole yhtä näyttäviä tai on vaikeusastetta enemmän ym. Anskun puolesta säälitti kun se vaikuttaa olevan aika kilpailuhenkinen ja olis niin halunnut jatkaa.
By Ohvakukka - 21.10.2019

Paras ohjelma telkussa, pidän tuomareistakin ja ihan jokaisesta. Erityisesti Jorman puhetyylistä. OIkeesti on sympaattinen ihminen.
By Nuu - 22.10.2019

Katselin viimeisimmän jakson nyt tänä iltana. On todella hyvä taso tänä vuonna. Nää parit joita oli nähtävissä oli WOW. Jotkut sai minuun hiukan enemmän tunteen paloa kuin jotkut muut.  Ihan suuria eroja ei ollut.
Just nyt ennen tiputuksia en osaa saoa muuta kuin että Meeri ja Matti sekä Veronica ja Jani on minusta tiputuksen alaiset. Katotaan.

Muoks: tuosta nyt tippuneesta parista mulla ei ollut mitään muistiinpanoa, en varmaan sitä ehtinyt nähdä joten en voi kommentoida sitä.By Kurppa. - 4.11.2019

Eilinen tanssii tähtien kanssa ohjelma oli kerrassaan upea.
By kitikat - 4.11.2019

Niin oli, jestas sentään niitten poikien tanssia, enpä ole koskaan ennen nähnyt mitään noin mahtavaa!!
By Nuu - 4.11.2019

Jep, todellakin ! Melkein heti kun se heidän tanssi alkoi aattelin jo että tämä täytyy katsoa uudelleen ! Taideteos !
By Ohvakukka - 4.11.2019

Upeasti tanssivat taas. Porukassa on niitä jotka ovat harrastaneet ennenkin tanssia, se vaikuttaa. Hoikat pärjää paremmin kuin ylipainoiset, jos sitä nyt saisi sanoakkaan.
By Rapunzel - 23.11.2019

Paljon on varmaan artisteja, joita on kysytty ohjelmaan mutta eivät ole siihen lähteneet. Sitähän ei voi tietää onko pyydetty vai ei.

Samuli Edelmann on kyllä ollut mukana.
By Nuu - 23.11.2019

Siihen Vain elämää-ohjelmaan on joitakin artisteja pyydetty vuosien aikana tosi useita kertoja mukaan. Jotkut ei varmaan oo koskaan suostuneet, jotkut on vuosien mittaan muuttaneet mielensä ja osallistuneet. Tiedän kun he on siitä kertoneet itse siinä vaiheessa kun ovat mukaan vihdoin suostuneet lähtemään. Joillakin on ollut ennakkoluuloja ohjelmaa kohtaan ja siksi eivät ole lähteneet useista pyynnöistä huolimatta mukaan, joillakin on vaan ollut työesteitä.
Henkilökohtaisesti toivoisin tosi paljon että Pate Mustajärvi osallistuisi sinne "leirille" niinkuin osallistujat nykyään sitä ohjelmantekorupeamaa kutsuvat.
By Nuu - 23.11.2019

Bobbie - 23.11.2019
Nuu - 23.11.2019
Siihen Vain elämää-ohjelmaan on joitakin artisteja pyydetty vuosien aikana tosi useita kertoja mukaan. Jotkut ei varmaan oo koskaan suostuneet, jotkut on vuosien mittaan muuttaneet mielensä ja osallistuneet. Tiedän kun he on siitä kertoneet itse siinä vaiheessa kun ovat mukaan vihdoin suostuneet lähtemään. Joillakin on ollut ennakkoluuloja ohjelmaa kohtaan ja siksi eivät ole lähteneet useista pyynnöistä huolimatta mukaan, joillakin on vaan ollut työesteitä.
Henkilökohtaisesti toivoisin tosi paljon että Pate Mustajärvi osallistuisi sinne "leirille" niinkuin osallistujat nykyään sitä ohjelmantekorupeamaa kutsuvat.

Kyllä, kyllä, tosiaan.. ja joissain lehtihaastatteluissa kertoilleet näistä kieltäytymisistä, muisti palaa rätisten ja äpät-kit-täin (vain taas uudelleen kadotakseen?).
Patellahan olis tosiaan mitä muistella ja laulaispa vanha ukkometso nuoremmat Joukahaiset suohon! Laugh

"... kaljaa koneeseen ja ukkometsoon ... "
Pate on timantti omassa genressään siinä pikku hiljaa pienenevässä sarjassa josta onneksi löytyy vielä jokunen  muukin jalokivi !
By Bobbie - 24.11.2019

Nuu - 23.11.2019
Bobbie - 23.11.2019
Nuu - 23.11.2019
Siihen Vain elämää-ohjelmaan on joitakin artisteja pyydetty vuosien aikana tosi useita kertoja mukaan. Jotkut ei varmaan oo koskaan suostuneet, jotkut on vuosien mittaan muuttaneet mielensä ja osallistuneet. Tiedän kun he on siitä kertoneet itse siinä vaiheessa kun ovat mukaan vihdoin suostuneet lähtemään. Joillakin on ollut ennakkoluuloja ohjelmaa kohtaan ja siksi eivät ole lähteneet useista pyynnöistä huolimatta mukaan, joillakin on vaan ollut työesteitä.
Henkilökohtaisesti toivoisin tosi paljon että Pate Mustajärvi osallistuisi sinne "leirille" niinkuin osallistujat nykyään sitä ohjelmantekorupeamaa kutsuvat.

Kyllä, kyllä, tosiaan.. ja joissain lehtihaastatteluissa kertoilleet näistä kieltäytymisistä, muisti palaa rätisten ja äpät-kit-täin (vain taas uudelleen kadotakseen?).
Patellahan olis tosiaan mitä muistella ja laulaispa vanha ukkometso nuoremmat Joukahaiset suohon! Laugh

"... kaljaa koneeseen ja ukkometsoon ... "
Pate on timantti omassa genressään siinä pikku hiljaa pienenevässä sarjassa josta onneksi löytyy vielä jokunen  muukin jalokivi !

Paten raitistumiselle nostan hattua!
By miraemmi - 25.11.2019

Just nyt ei minusta siis ei minun mielestäni tule yhtään hyvää musiikki viihde ohjelmaa töllöstä mut ei oikein muutakaan viikonloppuisin..elokuvien uusintoja ja junttipullarealityä ja uutiset jää ainoaksi ? Tarjonta on luvattoman huonoa juuri kun olisi puutarhan hoidolta ja reissuamiselta aikaa.
By miraemmi - 25.11.2019

Bobbie - 24.11.2019
miraemmi - 24.11.2019
Just nyt ei minusta siis ei minun mielestäni tule yhtään hyvää musiikki viihde ohjelmaa töllöstä mut ei oikein muutakaan viikonloppuisin..elokuvien uusintoja ja junttipullarealityä ja uutiset jää ainoaksi ? Tarjonta on luvattoman huonoa juuri kun olisi puutarhan hoidolta ja reissuamiselta aikaa.

Nyt olis tosiaan aikaa katsoa vaikka Matlokin uusintoja.. olihan siinä aika hyvä tunnari. Laugh
Muistan aina elämäni loppuun asti miten liikuttavan ihastunut mun mummovainaa (rauha hänen puuhakkaalle sielulleen)
oli Matlokkiin.. silmälasit piti pestä huurulla ja sohvaistuin piti vetää melkeinpä ruutuun kiinni! Satisfied

Luoja armahtakoon meidät ikuisuus uusinnoilta..mitään niin pahaa emme ole tehneet :-)
By Kurppa. - 1.12.2019

Tanssii tähtien kanssa on loisteliasta viihdettä kaikilta osin. 
Kaikki voittajia!
Harmi että loppuu.
By Nuu - 2.12.2019

Katselin just Vain elämää Joulu - ohjelman viimeisen jakson (3/3).  Seuraavaksi alan nautiskelemaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tämänpäiväisestä jaksosta. Tosin menee huomiselle sen katsominen mutta hyvää kannattaa odottaa !
By kitikat - 3.12.2019

Niin loppui TTK. Olipa mahtava ohjelma ja voittajan osasin ennakoida. Itse tykkäsin Jannika B:stä. Voin taas kirjotella tänne kun tytär kävi poistamassa sen paska mainoksen. Vaikka enpä usko että kukaan edes huomasi että olin jonkin aikaa kirjottamatta.
By Nuu - 3.12.2019

Tämävuotinen taso ttk:ssa oli ihan kyllä huikea ja finaalissa olleet kolme paria olivat hyvin tasavertaisia. Itsekin veikkasin voittajaksi Christofferia, ehkä hänen persoonansa oli siinä se ratkaiseva asia.
Huomasitteko muuten kuinka ihanan riemullisen innostunut Helena Ahti-Hallberg oli sen  ohjelmanumero jossa hän oli mukana loputtua ? Tanssin aiheuttama ilo suorastaan pursui hänestä Kiss
By kevätlinnunherne - 4.12.2019

kitikat - 3.12.2019
Niin loppui TTK. Olipa mahtava ohjelma ja voittajan osasin ennakoida. Itse tykkäsin Jannika B:stä. Voin taas kirjotella tänne kun tytär kävi poistamassa sen paska mainoksen. Vaikka enpä usko että kukaan edes huomasi että olin jonkin aikaa kirjottamatta.

Kaikki kolme olivat hyviä mutta minäkin pidin eniten Jannikasta.
By Kurppa. - 22.12.2019

Ihana SuomiLove taas alkoiSmile
By kakapo - 29.1.2020

The Voice of Finland alkaa taas. Ensimmäinen lähetys perjantaina klo 20 nelosella. Oikein odotan millaisia mestareita nyt kuullaan ja nähdään.
By Nuu - 29.1.2020

kakapo - 29.1.2020
The Voice of Finland alkaa taas. Ensimmäinen lähetys perjantaina klo 20 nelosella. Oikein odotan millaisia mestareita nyt kuullaan ja nähdään.

Samoin minä Smile Nyt on ne kaksi uutta tuomariakin mukana, Sipe Santapukki ja Juha Tapio. Mukava lisämauste.
By Nuu - 1.2.2020

Katsoin äsken nelosen Ruudusta Voicen eilisen jakson. Ihan hyviä laulajia oli muttei kukaan niistä mua kamalasti innostanut. Oli se Emilia joka viimeisenä lauloi todella hyvä mutta ei mulle tullut sellaista henkeä pidättelevää oloa hänestä eikä kenestäkään muustakaan noista tän jakson laulajista. Ihan hyviä muttei missään muotoa sellasia joista tulee fiilis että tätä tyyppiä haluan ehdottomasti kuulla jatkossa. 
By Nuu - 2.2.2020

Samat sanat kuin eilen. Harmillista, mutta onneks on vielä viikon kuluttua tulossa lisää mukaan pyrkiviä.
Kakapo, huomasin että olit samoilla linjoilla mun kanssa Smile
By Nuu - 11.2.2020

Voice of Finlandissa oli vihdoinkin yksi joka nousi ylitse tähänastisten muiden, eli Juffi Seponpoika. Uskon ja toivon että hänestä löytyy myös särmää, mut se jää nähtäväksi. Nyt on jotain kummiskin mitä odottaa.
By kakapo - 12.2.2020

Tykkäsin myös Juffi Seponpojasta. Katsotaan miten menestyy jatkossa. 
By Bobbie - 12.2.2020

kakapo - 11.2.2020
Tykkäsin myös Juffi Seponpojasta. Katsotaan miten menestyy jatkossa. 

Piti käydä katsomassa millainen mies se Seponpoika sitten on, kun niin kehuitte ja ette tosiaan kehuneet turhaa.
Juha Tapio sen taas parhaiten sanoi: "Äänenä ja ilmestyksenä, luonnonvoima".
Uskon olevan kilpailun voittaja kolmikossa vahvoilla ellei peräti ihan voita koko kilpailua.
By Nuu - 28.3.2020

Juffi Seponpoika vetäisi tänään sellasen esityksen Knockouteissa että HUH,  hyvä !  En tavallaan yllättynyt, mutta kummiskin yllätyin siitä kuinka tosi hyvä hän taas oli.  Käänsin volumenappulan täysille kun kuuntelin. Ihana Juffi !

(Adam Lamberteja ei kannata enää etsiä, hänet on jo löydetty. Sain olla mukana siinä prosessissa telkkarin välityksellä,  upea kokemus kaikkineen ! )
By hoyabella - 29.3.2020

Voice, kyllä välillä kuulostaa Toni Wirtasen kommentit siltä, kun se luulee osaavansa ja
tietävänsä kaiken musiikista. Ikinä en ole kuunnellut esim Apulantaa
By Nuu - 30.3.2020

Voicen knockoutissa tänään sain kylmät väreet kun Aada Adaia lauloi. Edelleen hämmentynyt esityksestä. Hieno. Hyvä.

Mielenkiintoista olis kuulla että mitä sanoo Kakapo ? 
By Nuu - 4.4.2020

Voicen knockoutissa tänään Meri Jämsen oli taas oma itsensä ja tykkään kamalasti hänen erikoisesta tyylistään.

By Nuu - 6.4.2020

Tän päivän Voicen Knockoutissa laulanut Oskari Kytömäki toi mulle ulkonäöltään hätkähdyttävästi  mieleen nuoren Ville Valon (HIM).
By raya - 12.4.2020

Teemalla klo 13.06  Georges Bizet : Carmen, taltioitu Tampere-talo 19.2.-20
By rastas - 12.4.2020

Bocelli sunnuntaina
https://www.stara.fi/2020/04/08/andrea-bocelli-esiintyy-sunnuntaina-tyhjassa-katedraalissa-konsertti-suorana-verkossa/
By raya - 11.5.2020

Oioi, Olipas komeeta kuunneltavaa, Kyösti Mäkimattilan ja Kaartin Soittokunnan konsertti loppui just Alfalta.
By hoyabella - 12.5.2020

Tykkään Masked Singer ohjelmasta, miinusta on se, että siinä raadissa istuu samat naamat jotka koheltaa muissakin ohjelmissa. Onneksi juontaja ei ole vielä kulunut puhki, ihan hyvä.
By Nuu - 3.9.2020

YLE Areenalla on nähtävissä  
Queenin ja Adam Lambertin yhteistyöstä upea, UPEA dokumentti

Kaikki Queenistit ja Lambertinistit, tässä on jotain ihan  upeeta !By kakapo - 3.9.2020

Nuu - 2.9.2020
YLE Areenalla on nähtävissä  
Queenin ja Adam Lambertin yhteistyöstä upea, UPEA dokumentti

Kaikki Queenistit ja Lambertinistit, tässä on jotain ihan  upeeta !
Kiitos tiedosta Nuu. Tänään siis Areenalle.
By Nuu - 3.9.2020

kakapo - 3.9.2020
Nuu - 2.9.2020
YLE Areenalla on nähtävissä  
Queenin ja Adam Lambertin yhteistyöstä upea, UPEA dokumentti

Kaikki Queenistit ja Lambertinistit, tässä on jotain ihan  upeeta !
Kiitos tiedosta Nuu. Tänään siis Areenalle.

Siinä oli myös muutama makupala niistä Adamin vedoista sieltä Idol-ohjelmasta. Edelleen ihan vertaansa vailla Kiss
By Kurppa. - 6.9.2020

Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa kova taso jo nyt!
Onneksi alkoiSmile
By Nuu - 6.9.2020

Kurppa. - 6.9.2020
Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa kova taso jo nyt!
Onneksi alkoiSmile

Kiva kuulla, meinaan kohta alkaa katsomaan sitä ekaa kunnon jaksoa netistä. Eilen kattelin puolella silmällä läpi kelaillen sen esittelyjakson, ei jaksanut se kiinnostaa. Mut ne tanssit, ne kiinnostaa Smile
By Nuu - 7.9.2020

Kattelen just paria numero 6 ja voin jo allekirjottaa Kurpan viestin :  kova taso jo nyt (multa jäi 2 pari näkemättä, ei vaan onistunut netin kautta, harmi). Ihanaa et tää taas alkoi !!
By hoyabella - 12.9.2020

Mikä typerä huono aloitus Masked Singer ohjelmalle. Jos koko ohjelma olisi noin huono, ei kukaan kyllä katsoisi sitä
By kitikat - 13.9.2020

hoyabella - 12.9.2020
Mikä typerä huono aloitus Masked Singer ohjelmalle. Jos koko ohjelma olisi noin huono, ei kukaan kyllä katsoisi sitä

Sano se, jotenkin aivan tökerö oli aloitus. Mutta hahmot oli mainioita, toivottavasti eivät pilaa koko ohjelmaa. Ehkä liian kiireellä tehty oli aloitus?
By Kurppa. - 13.9.2020

Töissä oli tv auki ja sieltä tuli Elämäni biisi ohjelma. Olipa positiivinen yllätys. Hyvät esiintyjät!
By Nuu - 13.9.2020

Kurppa. - 13.9.2020
Töissä oli tv auki ja sieltä tuli Elämäni biisi ohjelma. Olipa positiivinen yllätys. Hyvät esiintyjät!

Huomasin kanssa joku aika sitten et sellanen ohjelma on tullut mut en oo vielä saanut sitä katottua Areenalta. Hyvä tietää et kannattaa katsoa Smile
By hoyabella - 13.9.2020

Kurppa. - 13.9.2020
Töissä oli tv auki ja sieltä tuli Elämäni biisi ohjelma. Olipa positiivinen yllätys. Hyvät esiintyjät!

Muuten todella hyvä ohjelma, mutta en tykkää kun Pepe Willberg laulaa. Laulaa nenän kautta kireillä äänihuulilla kurkkuun, niin että ääni meinaa useasti katketa laulun aikana. Ei osaa käyttää ääntään.
By Kurppa. - 13.9.2020

hoyabella - 13.9.2020
Kurppa. - 13.9.2020
Töissä oli tv auki ja sieltä tuli Elämäni biisi ohjelma. Olipa positiivinen yllätys. Hyvät esiintyjät!

Muuten todella hyvä ohjelma, mutta en tykkää kun Pepe Willberg laulaa. Laulaa nenän kautta kireillä äänihuulilla kurkkuun, niin että ääni meinaa useasti katketa laulun aikana. Ei osaa käyttää ääntään.

Mie taas tykkään kun osaa tulkita.
On ihmisenäkin vaatimaton ja miellyttävä.
By hoyabella - 13.9.2020

Kurppa. - 13.9.2020
hoyabella - 13.9.2020
Kurppa. - 13.9.2020
Töissä oli tv auki ja sieltä tuli Elämäni biisi ohjelma. Olipa positiivinen yllätys. Hyvät esiintyjät!

Muuten todella hyvä ohjelma, mutta en tykkää kun Pepe Willberg laulaa. Laulaa nenän kautta kireillä äänihuulilla kurkkuun, niin että ääni meinaa useasti katketa laulun aikana. Ei osaa käyttää ääntään.

Mie taas tykkään kun osaa tulkita.
On ihmisenäkin vaatimaton ja miellyttävä.

Minusta tulkitseminen just kärsii siitä kireästä lauluäänestä, naamakin kireä, ihan näkyy sen silmissä.
By Kurppa. - 13.9.2020

Nautittavaa tanssin ja musiikin taikaa.
Ai että.
By Ohvakukka - 14.9.2020

Minä ainakin nautin Smile
By Nuu - 14.9.2020

Mikäs nauttiessa, hienoja esityksiä  !
By kitikat - 15.9.2020

Tänä vuonna vain outoja ihmisiä, ei silloin niin kiinnosta. Janina Fry on ainoa jonka tunnistan. Silti tulee kyllä katseltua, vähän kuin toisella silmällä. Tanssit on ihania, niitä pakko ihailla.
By Bobbie - 17.9.2020

Nuu - 2.9.2020
YLE Areenalla on nähtävissä  
Queenin ja Adam Lambertin yhteistyöstä upea, UPEA dokumentti

Kaikki Queenistit ja Lambertinistit, tässä on jotain ihan  upeeta !
Praid viikon kunniaksi, oletan, oli ainakin Arenassa myös vaha AITO Queenin varhaiskeikan tallenne.
You tubessa löytyy helposti ainakin Live Aid keikan tallenne, muistan itse katsoneeni sen "suorana" silloin joskus töllöstä, kun se tuli paikallista aikaa.
Minusta Queen ilman Freddietä ei ole enää kuin, ex- Queen. Doze
By Kurppa. - 21.9.2020

Kuuntelin juuri eilisen tähdet tähdet ohjelman. Olipa nautittavaa. Kaksi kertaa jopa ihokarvat nousi pystyyn.
Minuun aina vetoaa ei niin teknisesti täydelliset vedot.
Konsta veti vielä lempikappaleeni jota ainakin kerran kuussa kuuntelen.
By Nuu - 22.9.2020

Tähdet Tähdet on nyt katsottu. Ei vaan ihan ymmärrykseen meinaa mennä kuinka upee oli Konstan esitys. Bravo !!!
By Nuu - 26.9.2020

Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss
By miraemmi - 26.9.2020

Bobbie - 17.9.2020
Nuu - 2.9.2020
YLE Areenalla on nähtävissä  
Queenin ja Adam Lambertin yhteistyöstä upea, UPEA dokumentti

Kaikki Queenistit ja Lambertinistit, tässä on jotain ihan  upeeta !
Praid viikon kunniaksi, oletan, oli ainakin Arenassa myös vaha AITO Queenin varhaiskeikan tallenne.
You tubessa löytyy helposti ainakin Live Aid keikan tallenne, muistan itse katsoneeni sen "suorana" silloin joskus töllöstä, kun se tuli paikallista aikaa.
Minusta Queen ilman Freddietä ei ole enää kuin, ex- Queen. Doze

Minulla on vinyylejä...voin kuunnella levarista orginellia queenia milloin vain huvittaa :-) beegeetä myös jos oikein nostalgia varvas kutisee ja status q löytyy...vinyyli on niin kiva joskus vinguttaa. 
By kakapo - 26.9.2020

Nuu - 25.9.2020
Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss

Ei ollut kunnon vastusta Juffille, vaikka kovasti se Friman yritti. Ihmettelin Finlandia-hymnin valintaa tuollaiseen kisaan. 
By Irsa - 26.9.2020

kakapo - 26.9.2020
Nuu - 25.9.2020
Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss

Ei ollut kunnon vastusta Juffille, vaikka kovasti se Friman yritti. Ihmettelin Finlandia-hymnin valintaa tuollaiseen kisaan. 

Mun suosikki jäi neljänneksi  Sad
By Nuu - 26.9.2020

kakapo - 26.9.2020
Nuu - 25.9.2020
Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss

Ei ollut kunnon vastusta Juffille, vaikka kovasti se Friman yritti. Ihmettelin Finlandia-hymnin valintaa tuollaiseen kisaan. 

Friman todennäköisesti tulee saamaan keikkoja ihan mukavasti tän ohjelman kylkiäisenä, ja hieno juttu niin. Mieshän laulaa todella hyvin. Se Finlandia oli kai aikalailla ominta häntä, ei mua oikeestaan ihmetyttänyt se valinta.
Juffi ei laula niin hyvin teknisesti  mutta Juffi on kiinnostava. Juffin esityksiä en katsoisi (katsonut) pikakelauksella kertaakaan, kaikkien muiden kohdalla kelasin vähintäänkin kerran ja joidenkin useammin.
By miraemmi - 27.9.2020

Irsa - 26.9.2020
kakapo - 26.9.2020
Nuu - 25.9.2020
Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss

Ei ollut kunnon vastusta Juffille, vaikka kovasti se Friman yritti. Ihmettelin Finlandia-hymnin valintaa tuollaiseen kisaan. 

Mun suosikki jäi neljänneksi  Sad

Eka ja neljäs oli 2 mun suosikkii ja olen aina ollut sitä mieltä et pitäisi palkita 3 parasta ..kulta ja hopea ja pronssi kuten urheilussa tai sitten kuten joskus tango kisoissa eli kuningas ja kuningatar.
By miraemmi - 27.9.2020

kakapo - 26.9.2020
Nuu - 25.9.2020
Voice of Finland. Juffi Seponpoika oli sitä mitä alussa jo lupasi  Kiss

Ei ollut kunnon vastusta Juffille, vaikka kovasti se Friman yritti. Ihmettelin Finlandia-hymnin valintaa tuollaiseen kisaan. 

Meidän mielestä Friman on enempi tangokuningas kuin voice tähti...musamaku niin nostalginen.
By Nuu - 5.10.2020

Tässä kattelen Tanssii tähtien kanssa viimeisintä jaksoa.  Äsken oli pakko ottaa äänet pois ja vaan katsella tanssia - hiukan outoa oli ja vajaaksi jäi esitys. Syy: Ellinoora esitti siihen kappaleeseen laulun ja en vaan pysty kuuntelemaan sitä "lausuntaa" Sad
By Ohvakukka - 5.10.2020

Nuu - 4.10.2020
Tässä kattelen Tanssii tähtien kanssa viimeisintä jaksoa.  Äsken oli pakko ottaa äänet pois ja vaan katsella tanssia - hiukan outoa oli ja vajaaksi jäi esitys. Syy: Ellinoora esitti siihen kappaleeseen laulun ja en vaan pysty kuuntelemaan sitä "lausuntaa" Sad

Samanlailla ajattelin tuosta laulajasta.
By Nuu - 5.10.2020

Nyt sitten kattelen Tähdet Tähdet tänpäiväistä ohjelmaa nelosen Ruudusta. Teemana Rock.  Konsta Hietanen n ollut jokaisessa tähänastisessa ohjelmassa aivan uskomattoman hyvä, ihan super.  Hänen takiaan aloin nytkin tätä vielä tälle illalle katsomaan, halusin ehdottomasti kuulla heti hänen tämänpäiväisen esityksen (se kertoo jo paljon hänen tasostaan !).
Ja kannatti !!!!   Oon ihan hengästynyt pelkästä katsomisesta ja kuuntelemisesta - no saatoin kyllä elää mukanakin aika kivasti BigGrin  Upeeta !!!

Muoks: ohjelmassa oli vielä duettolaulutkin. Konsta duetoi Hanna Pakarisen kanssa. Hanna on hyvä, mutta Konsta on niin hyvä että mua harmitti etten koko aikaa kuullut hänen ääntään kunnolla. Uskomattoman hyvä ääni Konstalla !
By kakapo - 9.10.2020

Kiitos Nuu. En ole seurannut Tähdet tähdet ohjelmaa, mutta nyt kiinnostuin katsomaan sen oopperajakson ja totesin kuinka upea laulaja Konsta Hietanen on. Aion nyt seurata kisan loppuun asti. Täytyy katsoa vielä joitain niistä jo lähetetyistä, koska varmaan on hienoja esityksiä muitakin. Onneksi ne kaikki on vielä nähtävissä/kuultavissa.
By hoyabella - 9.10.2020

Olen katsonut aina uusinnan lauantaina 16.20
By Nuu - 10.10.2020

Katsokaa ja kuunnelkaa: Ylioppilaskunnan laulajat tulkitsee Leevi & The Leavingsin kappaleen "Pohjoiskarjala"

Linkki aukeaa Ilta-Sanomien artikkeliin jonka kautta voi katsella ja kuunnella Ylioppilaskunnna laulajien upean esityksen kyseisestä laulusta. Ja mikä ohjaus videolla ! 

By kakapo - 10.10.2020

Nuu - 9.10.2020
Katsokaa ja kuunnelkaa: Ylioppilaskunnan laulajat tulkitsee Leevi & The Leavingsin kappaleen "Pohjoiskarjala"

Linkki aukeaa Ilta-Sanomien artikkeliin jonka kautta voi katsella ja kuunnella Ylioppilaskunnna laulajien upean esityksen kyseisestä laulusta. Ja mikä ohjaus videolla ! 


Hieno esitys. Jaoin sen kuorokavereilleni kuunneltavaksi.
By Bobbie - 16.10.2020

Nuu - 4.10.2020
Nyt sitten kattelen Tähdet Tähdet tänpäiväistä ohjelmaa nelosen Ruudusta. Teemana Rock.  Konsta Hietanen n ollut jokaisessa tähänastisessa ohjelmassa aivan uskomattoman hyvä, ihan super.  Hänen takiaan aloin nytkin tätä vielä tälle illalle katsomaan, halusin ehdottomasti kuulla heti hänen tämänpäiväisen esityksen (se kertoo jo paljon hänen tasostaan !).
Ja kannatti !!!!   Oon ihan hengästynyt pelkästä katsomisesta ja kuuntelemisesta - no saatoin kyllä elää mukanakin aika kivasti BigGrin  Upeeta !!!

Muoks: ohjelmassa oli vielä duettolaulutkin. Konsta duetoi Hanna Pakarisen kanssa. Hanna on hyvä, mutta Konsta on niin hyvä että mua harmitti etten koko aikaa kuullut hänen ääntään kunnolla. Uskomattoman hyvä ääni Konstalla !

Piti katsoa juutuupista nuita Konsta Hietasen esityksiä kun olette häntä täällä niin vuolaasti kehuneet ja pakko sanoa, että kyllä kundilla on pokkaa. Kaunis mies on konstasta tullut, tuli ihan mieleen se The Menttalist sarjan Simon Baker joka oli aika tyrmäävän hyvän-näköinen. Oliko tämä nyt seksistinen kommentti, sori siitä mutta kyllä sokea kanakin näkee että Konstalta löytyy sexappealia, toivottavasti tämä julkisuus ei paa elämänkin pakkaa sekasin, kun on sentään suurperheen isä, varmasti tyrkkyjä riittää nyt ympärillä.

Believer kappale oli minusta onnistunein esitys, aika makia, vaikka en ihan tuon musiikkigenren kovin fani olekkaan.
https://www.youtube.com/watch?v=VA1f80aCTBw&list=RDVA1f80aCTBw&start_radio=1

By Piivi - 18.10.2020

Nuu - 9.10.2020
Katsokaa ja kuunnelkaa: Ylioppilaskunnan laulajat tulkitsee Leevi & The Leavingsin kappaleen "Pohjoiskarjala"

Linkki aukeaa Ilta-Sanomien artikkeliin jonka kautta voi katsella ja kuunnella Ylioppilaskunnna laulajien upean esityksen kyseisestä laulusta. Ja mikä ohjaus videolla ! 


Tämä on kyllä aivan liikuttavan ihana! Oon ollu aina Göstan fani.. Laulajat tekee kyllä niin kunniaa laulullaan!
By raya - 24.10.2020

Alfa Tv tänä iltana klo 21.00
Suora lähetys Mikkelin Anttolanhovista, Laila ja Olavi laulukilpailun finaali 2020, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemästä musiikista.
By hoyabella - 24.10.2020

Katsoin illalla Vain elämää. Yksi nousukas ärsyttää.
By Nuu - 24.10.2020

hoyabella - 24.10.2020
Katsoin illalla Vain elämää. Yksi nousukas ärsyttää.

Mä jouduin ottamaan äänet pois yhden laulajan laulun ajaksi. Ei voi mitään, sanojen lausuminen ärsyttää niin paljon ettei voi kuunnella . Hyvin harvoin tollasta tulee eteen mutta tän laulajan kohdalla pakko toimia noin, poikkeuksetta. Kun hän puhuu niin siinä artikulointi ei oo onneks  ihan samanlaista. Muuten vois olla koko ohjelma pilalla
By Ohvakukka - 24.10.2020

Mä sammutan radion usein kun kaijakoo laulaa
By Nuu - 25.10.2020

Kattelin tänpäiväisen Masked Singerin. Oli toinen satsi laulajia nyt tulilla. Ei oo tainnut olla näiden nähtyjen 12 joukossa yhtään sellasta Wow-laulajaa. Ainakaan nyt ei ollut, enkä muistais et siin ekassakaan satsissa olis ollut.
Olikohan ne nyt tässä vai tuleeko vielä lisää uusia ?
By Nuu - 25.10.2020

Tänään näköjään neloselta alkoi "All together now". Jos joku katsoi niin antaisko infoa et millaselta vaikuttaa. Varmaan katon kyllä se ekan jakson joka tapauksessa, en tosin tänään enää jaksa alottaa.
By kitikat - 25.10.2020

sohvakukka - 24.10.2020
Mä sammutan radion usein kun kaijakoo laulaa

Mää samaten.
By Bobbie - 25.10.2020

raya - 24.10.2020
Alfa Tv tänä iltana klo 21.00
Suora lähetys Mikkelin Anttolanhovista, Laila ja Olavi laulukilpailun finaali 2020, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemästä musiikista.

Harmi ku meillä ei Alfa enää näy.
By kitikat - 25.10.2020

Bobbie - 25.10.2020
raya - 24.10.2020
Alfa Tv tänä iltana klo 21.00
Suora lähetys Mikkelin Anttolanhovista, Laila ja Olavi laulukilpailun finaali 2020, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemästä musiikista.

Harmi ku meillä ei Alfa enää näy.

Miksei?
By kitikat - 25.10.2020

Nuu - 24.10.2020
Kattelin tänpäiväisen Masked Singerin. Oli toinen satsi laulajia nyt tulilla. Ei oo tainnut olla näiden nähtyjen 12 joukossa yhtään sellasta Wow-laulajaa. Ainakaan nyt ei ollut, enkä muistais et siin ekassakaan satsissa olis ollut.
Olikohan ne nyt tässä vai tuleeko vielä lisää uusia ?

Tuossa ohjelmassa ei kai laulutaidolla oo mitään merkitystä, vaikka jotkut yllättää kyllä kun luultu ettei osaa laulaa ollenkaan. Sinne ei sais valita ketään kenekä kotona Veitola on käynny
By Bobbie - 25.10.2020

kitikat - 25.10.2020

Tuossa ohjelmassa ei kai laulutaidolla oo mitään merkitystä, vaikka jotkut yllättää kyllä kun luultu ettei osaa laulaa ollenkaan. Sinne ei sais valita ketään kenekä kotona Veitola on käynny

Olipa hyvin sanottu! Laugh
By kitikat - 25.10.2020

Bobbie - 25.10.2020
kitikat - 25.10.2020
Nuu - 24.10.2020
Kattelin tänpäiväisen Masked Singerin. Oli toinen satsi laulajia nyt tulilla. Ei oo tainnut olla näiden nähtyjen 12 joukossa yhtään sellasta Wow-laulajaa. Ainakaan nyt ei ollut, enkä muistais et siin ekassakaan satsissa olis ollut.
Olikohan ne nyt tässä vai tuleeko vielä lisää uusia ?

Tuossa ohjelmassa ei kai laulutaidolla oo mitään merkitystä, vaikka jotkut yllättää kyllä kun luultu ettei osaa laulaa ollenkaan. Sinne ei sais valita ketään kenekä kotona Veitola on käynny

Olipa hyvin sanottu! Laugh

vaikka-kaan EN Pele-Kosen juontamaa visaa aio katsoakaan, hänen arvomaailmansa kun on kaukana omista käsityksistäni.
Olen saanut sellaisen vaikutelman hänen ed. ajoiltaan että kaikenlainen järjenkäyttö on kaltaistensa uutuuden palvojien mielestä vähintäänkin tyhmää ja kalkkeutunutta, tietenkin ylipäätään perustavanlaatuiset ihmisen elämää helpottavat kätösnormistot- lait jotka rajoittavat yhtään mitään, pitäisi heittää romukoppaan.

Kaikki vaan sekasortoon ja hajalle, ei mitään turvaa kenellekään jokainen selvitköön itse, jos kykenee. Pyrkyrien maailma. Vastustetaan kaikkea entisten sukupolvien aikaansaamia järjestelmiä ihan vaan kai vastustamisen takia, ollaan niin hienosti kapinallisia ja saadaan sillä julkisuutta vaikka omaa oksaa sahaten.
En voi ymmärtää näitä mokomia suomen yhteiskunnan perustusten romuttajia, todellisten heikompiensa kyykyttäjiä, sekasorron sankareita, onneksi ei ole vielä pakoteta "vapaa aivoiluun."

Mistä sinä puhut
By Bobbie - 26.10.2020

kitikat - 25.10.2020

Mistä sinä puhut

Lyhtypylväästä.
By hoyabella - 26.10.2020

Radio Yle 1 Lauantain toivotut levyt, Areena.
By Kurppa. - 1.11.2020

Olipa hyvä tuo viiminen Elämäni biisi ohjelma!
By hoyabella - 1.11.2020

Eilen illalla tuli Alfa TV:ltä yksi ja puoli tuntia hyvä iskelmämusiikki-konsertti. Olisi pitänyt lykätä matot nurkkaan ja tanssia, kun ei pääse nyt ulos tansseihin:Smile
By Ohvakukka - 1.11.2020

Upeasti tanssivat, tähtien kanssa
By Nuu - 2.11.2020

Joo, samaa mieltä Sohvakukan kanssa. Upeat tanssit tähtien kanssa. Pari oli ihan superupeita mun mielestä.  Kaikki upeita kummiskin.
By Nuu - 6.11.2020

Vain elämää ohjelmassa Mariska teki aika hiton hienon version yhdestä Stigin kappaleesta.  Kummastakaan artistista mulla ei ole  mitään mielipidettä aikasemmin, mutta nyt tuli  jotain  Jes-meininkiä.  Ja jos alkuperäinen kappale on sellanen että se taipuu tolölaseksi niin sillonhan sekin on hyvä.
By valtsu - 7.11.2020

Nuu - 6.11.2020
Vain elämää ohjelmassa Mariska teki aika hiton hienon version yhdestä Stigin kappaleesta.  Kummastakaan artistista mulla ei ole  mitään mielipidettä aikasemmin, mutta nyt tuli  jotain  Jes-meininkiä.  Ja jos alkuperäinen kappale on sellanen että se taipuu tolölaseksi niin sillonhan sekin on hyvä.

Ekaa kertaa ikuna ohjelman ääressä. Voisi katsoa toistekin jos on tämmösiä tuttuja mukana laulettavia. Mie olen pitänyt tätä  hyminäohjelmana.
By Nuu - 7.11.2020

valtsu - 6.11.2020
Nuu - 6.11.2020
Vain elämää ohjelmassa Mariska teki aika hiton hienon version yhdestä Stigin kappaleesta.  Kummastakaan artistista mulla ei ole  mitään mielipidettä aikasemmin, mutta nyt tuli  jotain  Jes-meininkiä.  Ja jos alkuperäinen kappale on sellanen että se taipuu tolölaseksi niin sillonhan sekin on hyvä.

Ekaa kertaa ikuna ohjelman ääressä. Voisi katsoa toistekin jos on tämmösiä tuttuja mukana laulettavia. Mie olen pitänyt tätä  hyminäohjelmana.

Ootsä VainElämää-neitsyt, Wau ! En uskonut et sellasia voi enää löytyä BigGrin  Tän kauden esiintyjät oli sellasia ettei oikeen osannut aatella mitä tulossa on, mut ihan on ollut riemastuttaviakin vetoja. Ootan hyvin innolla sitä Klamydian Veskun päivää.  Kaikki kaudet on ollet hyviä, ehkä parhaimpana tai ainakin yhtenä parhaimmista mulle jäi mieleen se kausi milloin Antti Tuisku oli mukana. 
By valtsu - 7.11.2020

Nuu - 6.11.2020
valtsu - 6.11.2020
Nuu - 6.11.2020
Vain elämää ohjelmassa Mariska teki aika hiton hienon version yhdestä Stigin kappaleesta.  Kummastakaan artistista mulla ei ole  mitään mielipidettä aikasemmin, mutta nyt tuli  jotain  Jes-meininkiä.  Ja jos alkuperäinen kappale on sellanen että se taipuu tolölaseksi niin sillonhan sekin on hyvä.

Ekaa kertaa ikuna ohjelman ääressä. Voisi katsoa toistekin jos on tämmösiä tuttuja mukana laulettavia. Mie olen pitänyt tätä  hyminäohjelmana.

Ootsä VainElämää-neitsyt, Wau ! En uskonut et sellasia voi enää löytyä BigGrin  Tän kauden esiintyjät oli sellasia ettei oikeen osannut aatella mitä tulossa on, mut ihan on ollut riemastuttaviakin vetoja. Ootan hyvin innolla sitä Klamydian Veskun päivää.  Kaikki kaudet on ollet hyviä, ehkä parhaimpana tai ainakin yhtenä parhaimmista mulle jäi mieleen se kausi milloin Antti Tuisku oli mukana. 

No justiinsa niin semmonen kai olen koska: 
 esiintyjät on nyt sellasia ettei oikeen tarvi vältellä mitä tulossa on 👎 Muista ei mitään käryä koska olen tuota🤒 pidättäytynyt.
By miraemmi - 8.11.2020

Me katotaan vain elämää koska se ei ole uusinta ..töllön tarjonta on PE-LA illalla siis surkeaa uusinnan tulitusta.
Tämä uusi musa ohjelma . vapaasti suomennettuna  KAIKKI YHDESSÄ oli ihan floppi ..suljettiin töllö puoles välissä ohjelmaa.
By Nuu - 8.11.2020

Lopettelin just "Masked singer Suomi" jakson MTV:ltä  (tykkään ohjelmasta, on rento) ja siirryn seuraavaksi kattomaan "All togerher now" Ruudusta. Siitäkin oon tykännyt kun ei oo tiukkapipoinen, mut jos tulee toinen kausi niin kyllä toivoisin ehkä  hiukan formaattiin fiksausta.

Muoks, n. tunnin katsomisen jälkeen: Kyllä tää on tällaisenaan hyvä, viihdyttävä. Siihen vaikuttaa kummiskin paljon sen raadin henkilöt. Nythän siellä on mm Pete Parkkonen ja muutama muukin oikeesti kiinnostava musiikintekijä. Jos kaikki olis jotain mattimeikäläisiä naapurikylästä niin luultavasti ei olis tällä formaatilla mitään asiaa.
By Nuu - 8.11.2020

Tanssii Tähtien kanssa tanssiparit jaksaa aina vaan ihastuttaa  osaamisellaan. On kyllä hieno kausi menossa !
By Kurppa. - 8.11.2020

Parasta viihdettä!
By Ohvakukka - 8.11.2020

Ainut ohjelma minkä katson joka kerta.
By kitikat - 9.11.2020

On se hyvä, siinä on kaikki niin kohdallaan!
By Ohvakukka - 20.11.2020

Tanssii tähtien kanssa semifinaali on peruttu. Sad
By Nuu - 20.11.2020

sohvakukka - 20.11.2020
Tanssii tähtien kanssa semifinaali on peruttu. Sad

Oho, pitääpäs käydä lukemassa. Koronako kampitti ?
By Ohvakukka - 20.11.2020

Nuu - 20.11.2020
sohvakukka - 20.11.2020
Tanssii tähtien kanssa semifinaali on peruttu. Sad

Oho, pitääpäs käydä lukemassa. Koronako kampitti ?
Tartunnan saanut henkilö on liikkunut liveyleisön keskuudessa. Iltalehti kertoo.
By Nuu - 20.11.2020

sohvakukka - 20.11.2020
Nuu - 20.11.2020
sohvakukka - 20.11.2020
Tanssii tähtien kanssa semifinaali on peruttu. Sad

Oho, pitääpäs käydä lukemassa. Koronako kampitti ?
Tartunnan saanut henkilö on liikkunut liveyleisön keskuudessa. Iltalehti kertoo.

Luin sen. Iltalehdessä oletetaan että ko. henkilö olis liikkunut yleisön parissa, tää siksi koska sillon ekalla kerralla (2 viikkoa sitten kun siellä tuotantoporukassa oli se koronatapaus ) siitä ilmoitettaessa kerrottiin ettei ko. henkilö ollut liikkunut tuomareiden, esiintyjien eikä yleisön parissa. Nyt Iltalehti päättelee että koska nyt ei  erikseen kerrottu tuota, on oletettavaa että henkilö on liikkunut siellä ympäri isommin. Viimeksi kai oli kyseessä orkesterin jäsen, ja siksi vaihdettiin koko orkesteri siihen seuraavaan jaksoon.
Luultavastihan toi oletus on oikea, koska esim. MTV:n sivuilla todetaan vaan lyhyesti että MTV tiedottaa perutun jakson jatkosta myöhemmin. Saattaa tulla parin viikon tauko ?
By Nuu - 20.11.2020


Ei onneksi jäädä kokonaan ilman tansseja tälläkään viikolla  Kiss

MTV3-kanavalla sunnuntaina 22.11. klo 19.30 alkaen esitettävässä Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit -erikoisohjelmassa nähdään upea katsaus TTK:n kaikkien kausien rakastetuimpiin tansseihin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa rakastaville on luvassa sunnuntain 22.11. live-semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Muistatko kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta? Muun muassa se selviää Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit -ohjelmassa, jossa palataan TTK:n historian upeimpien, täydet kymmenen pistettä saaneiden tanssien pariin ja nähdään parhaita tansseja menneiltä 12 kaudelta vuodesta 2006 lähtien. Erikoisjaksossa kuullaan myös ensimmäistä kertaa, mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä. Muistelemassa mukana ovat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen.
By Nuu - 22.11.2020

Muistutus: tänään 19.30 Tanssii Tähtien kanssa "Kaikki Kympin tanssit". Nyt saadaan naatiskella !
By Nuu - 22.11.2020

Herranen aika, mulle nousi iho kananlihalle äsken ekasta hetkestä alkaen kun Pete Parkkosen tango alkoi. Toivoin vaan ettei se loppuis !  !!  !  !!
By Kurppa. - 22.11.2020

On noita kyllä ilo katsoa!

By Nuu - 22.11.2020

Christoffer Strandbergin ja Matti Purhon yhteinen tanssi  -  kananlihaa, kylmiksiä ! !! ! !!
By Kurppa. - 22.11.2020

Se on niin hieno, että itku tulee!
By Nuu - 22.11.2020

Oli hieno kooste upeista tansseista. Kyl meidän kelpaa kun tällasta pääsi kattelemaan!
By Kurppa. - 22.11.2020

Loistava täyteohjelma!
By Ohvakukka - 22.11.2020

Lisää tällaista. Smile
By Nuu - 23.11.2020

Laitoin äsken ohjelmapalautteen eilisestä Tanssii Tähtien kanssa "Täydet kympit" -ohjelmasta. Oli ihan pakko saada kiitokset perille sille ohjelman tiimille.
Kun tässä nyt kirjottelen niin laitan myös sen osoitteen jonka kautta hyvin helposti voi laittaa palautteen terveisineen / mahdollisine toivomuksineen mistä tahansa MTV:n ohjelmasta. Palaute ohjataan suoraan ohjelman tiimille :  mtvuutiset.fi/palaute

By Kurppa. - 23.11.2020

Vain elämääkin ollut poikkeuksellisen hyvä. 
By Ohvakukka - 23.11.2020

Kiitosta laitoin palautteessani mtv:lle.
By kitikat - 23.11.2020

On se kumma että kun ne tanssii joskus niin ihanasti niin tosiaan itkua saa ruveta vääntämään. Oli niin ihanaa katsoa vanhoja tansseja, ei sitä enää muistanu miten hyvin jotkut on mennyt. Lyhyessä ajassa on miesten tukkamuoti muuttunut, ihan nauratti välillä.
By Kurppa. - 29.11.2020

Saamarin korona sotkee tanssitkinSad
By Ohvakukka - 29.11.2020

Harmittaa täälläkin, ja paras pari vielä joka joutui keskeyttämään, Angry
By Nuu - 29.11.2020

Todella harmittaa !  Kiitos heille tähänastisista annetuista upeista hetkistä !!
H....tin korona, piti tääkin viaton ilo meiltä ottaa pois.

No, kosto on suloinen. Loppu häämöttää !
By Nuu - 30.11.2020

Nelosen Ruudussa on nyt nähtävillä "Juice" elokuva. 19 päivää muistaakseni katsottavissa, alkaen tästä päivästä. Kesto tais olla jotain 1,5 tuntia. En alottanut sitä ite nyt katsomaan, mutta meinaan ehdottomasti katsoa joku päivä ihan lähitulevaisuudessa ettei vaan mee ohi vahigossa.
By Nuu - 5.12.2020

Tanssii Tähtien kanssa finaali TÄNÄÄN (eli poikkeuksellisesti jo lauantaina)
klo 19.30
"Loppuhuipennus. Kausi 13, 14/14. On aika kauden viimeisten tanssien! Kaksiosaisen finaalin toisessa osassa tähtiparit taistelevat TTK-mestaruudesta. Luvassa on jotain tuttua, jotain uutta ja jotain jännittävää. Kuka nappaa pokaalin itselleen? 1 h 27 min"

By Nuu - 5.12.2020

Masked Singer Suomi tänään poikkeuksellisesti jo klo. 17

"Unettomia öitä. Kausi 2, 8/11. Mukana ovat kaikki kuusi jäljellä olevaa hahmoa ja tästä alkaa pudotuspeli kohti finaalia. Joko panelistit ovat totuuden jäljillä? Juontajana Ile Uusivuori ja panelisteina Janne Kataja, Maria Veitola, Jenni Kokander ja Christoffer Strandberg. ohjelmatekstitys (suomi) 41 min"

Muoks: toihan onkin näköjään viimeviikkoinen jakso.

By Nuu - 5.12.2020

Vain Elämää tänään klo 19 neloselta

"Kausi 11. Jakso 10. Pelastakaa lapset. Hyväntekeväisyysjakso - tule mukaan auttamaan! Hyväntekeväisyysjaksossa Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö tutustuvat Pelastakaa Lapset -järjestön arvokkaaseen työhön ja kutsuvat katsojat mukaan tukemaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria kotimaassa. Tämä ainutlaatuinen ilta tarjoilee myös kauniita joululauluja sekä täysin uusia biisejä! 1 h 29 min"

By Nuu - 5.12.2020

Tanssit Tähtien kanssa on tältä vuodelta tanssittu. Ihan hyvä viimeinen jaksokin, mutta vähän on pettynyt olo koska oisin niin odottanut ja toivonut  jotain enemmän freestyle-esityksiltä.
Joka tapauksessa hieno ohjelma ja hienosti tanssineet opettajat ja oppilaat !
By kitikat - 6.12.2020

Nuu - 5.12.2020
Tanssit Tähtien kanssa on tältä vuodelta tanssittu. Ihan hyvä viimeinen jaksokin, mutta vähän on pettynyt olo koska oisin niin odottanut ja toivonut  jotain enemmän freestyle-esityksiltä.
Joka tapauksessa hieno ohjelma ja hienosti tanssineet opettajat ja oppilaat !

Jotenkin vaisu loppu, johtui ehkä tilanteesta. Mahtava ohjelma kuitenkin mutta saisivat lyhentää sitä. Eihän ne tanssijat tarvitse ihan ammattitasolle vääntyä, huonompikin riittäisi.
By Nuu - 6.12.2020

kitikat - 6.12.2020
Nuu - 5.12.2020
Tanssit Tähtien kanssa on tältä vuodelta tanssittu. Ihan hyvä viimeinen jaksokin, mutta vähän on pettynyt olo koska oisin niin odottanut ja toivonut  jotain enemmän freestyle-esityksiltä.
Joka tapauksessa hieno ohjelma ja hienosti tanssineet opettajat ja oppilaat !

Jotenkin vaisu loppu, johtui ehkä tilanteesta. Mahtava ohjelma kuitenkin mutta saisivat lyhentää sitä. Eihän ne tanssijat tarvitse ihan ammattitasolle vääntyä, huonompikin riittäisi.

Se vaisuus eilen näkyi selkeesti siinä voittajan julistamisen jälkeen kun ne toiset kaks paria eivät menneet onnittelemaan voittajaa vaan pitivät sen 2 metrin turvavälin. Vähän näytti siltä että voittajaparikaan ei ihan tiennyt että miten siinä nyt pitäis juhlia sitä voittoa, toivoivat vaan että se pakollinen lopputanssimusiikki loppuis pian. Siltä se näytti.
By Nuu - 8.12.2020

Nuu - 30.11.2020
Nelosen Ruudussa on nyt nähtävillä "Juice" elokuva. 19 päivää muistaakseni katsottavissa, alkaen tästä päivästä. Kesto tais olla jotain 1,5 tuntia. En alottanut sitä ite nyt katsomaan, mutta meinaan ehdottomasti katsoa joku päivä ihan lähitulevaisuudessa ettei vaan mee ohi vahigossa.

Katsoin just Juice-leffan nelosen ruudusta. Kannatti katsoa.
By Bobbie - 11.12.2020

Nuu - 7.12.2020
Nuu - 30.11.2020
Nelosen Ruudussa on nyt nähtävillä "Juice" elokuva. 19 päivää muistaakseni katsottavissa, alkaen tästä päivästä. Kesto tais olla jotain 1,5 tuntia. En alottanut sitä ite nyt katsomaan, mutta meinaan ehdottomasti katsoa joku päivä ihan lähitulevaisuudessa ettei vaan mee ohi vahigossa.

Katsoin just Juice-leffan nelosen ruudusta. Kannatti katsoa.

Voi jesta, olen mm. tuon Juicen parhaat tupla levyni kuunnellut aivan lukemattomia kertoja.. se taitaa olla J.Karjalaisen parhaat levyjen lisäksi suosituimpia mitä eniten olen soittanut aikuisiällä, varsinkin jos keittiössä puuhastelen pitemmän kaavan mukaan ja yhä vieläkin Juicen tekstit saavat minut paremmalle tuulelle, mietteliääksi.. hymyilemään ja jopa nauramaan ääneenkin. Juicen teksteistä huomaa monesti näennäisen kevyen pinnan alla herkkyyttä ja melkoisen syvällisiä oivalluksia elämästä.
By Nuu - 21.12.2020

Elämäni Biisin Jouluspesiaali

Erikoisjaksossa kuullaan Elämäni Biisi -tähtiartistien valitsemat suosikkijoululaulut sekä tarinat niiden takaa. Joulujakso tapaninpäivänä 26. joulukuuta TV1:ssä sekä Areenassa klo 19.10.
By Kurppa. - 25.12.2020

Laulu rakkaudelle onkin hyvä ohjelma!
By Nuu - 25.12.2020

Kurppa. - 25.12.2020
Laulu rakkaudelle onkin hyvä ohjelma!

Kiva kuulla, mulla on vielä katsomatta mutta odotan kovasti. Aattelin nyt katsoa seuraavaksi, vasta äsken joulunvietto hiljeni täällä. Lapsille pappa lukee tuolla iltasatua ja tää mummo istahti koneelle, takana pitkä ja tosi mukava päivä jonka päätteeksi luulen että toi ohjelma on just passeli Smile
By miraemmi - 26.12.2020

Kurppa. - 25.12.2020
Laulu rakkaudelle onkin hyvä ohjelma!

Pitkästä aikaa hyvä uusi ohjelma ! Musiikin saralta ...
By Nuu - 26.12.2020

Nyt on eka jakso "Laulu Rakkaudelle" katsottu. Tunteisiin ihanasti meni, mielenkiinnolla joka hetkeä seurasin ja kuuntelin. Taatusti katson joka jakson. Hyvä ohjelma !
By *David - 26.12.2020

🎼RADIO NOVA:lta on tullu koko päivän, vielä tänään
🎼pelkkää Joulumusaa 🎶
🎼Toista on muut radio kanavat... 👎🏻
🎼Eiköhän sekin lopu 00:00
By *David - 27.12.2020

Nii siinä sitten kävi,, Joulubiisit loppui 00;00
Kuin seinään...
By Kurppa. - 15.1.2021

Lauluja rakkaudelle taas ihan huippu!
By Nuu - 15.1.2021

Kurppa. - 15.1.2021
Lauluja rakkaudelle taas ihan huippu!

Meinaatko sitä Laulu rakkaudelle joka tulee MTV3:lta? Mä tykkään siitä ohjelmasta, tätä tänpäivästä en oo vielä kattonut. Mulla menee ohjelman aikana nenäliinoja ihan kiitettävä määrä, mut minusta on mukavaa elää mukana. Jotenkin se on elvyttävääkin, huomasin sen nyt just kun tätä viestiä kirjotin.
By Nuu - 16.1.2021

Laulu Rakkaudelle  uusin jakso, hyvä niinkuin edellisetkin. Amin Asikaisesta sain tietää uuden puolen jota arvostan paljon. Tää ohjelma antaa kuulijalle enemmän kuin odottaisikaan - ja odotuksetkin on korkeella  Kiss
By Nuu - 22.1.2021

Voice of Finlandin uusi kausi alkoi tänään Neloselta klo. 20. Ruudusta nähtävissä myös.

By Nuu - 23.1.2021

MTV3:n Laulu Rakkaudelle on hyvä. Onko niin että tää 1.kausi loppui nyt tänään vai oonko jostain saanut väärän käsityksen ?
By Nuu - 23.1.2021

Kattelen Voicea nelosen Ruudusta just. Ainakin Voice of finland alkoi hyvin, tosi hyvä eka esitys !
By Nuu - 25.1.2021

Täniltaisesta Voice of Finlandin 2 osasta kirjotettiin nettisivuilla etukäteen että tähtivalmentajat tappelivat yhdestä kilpailijasta ja riitelivät ja huusivat toisilleen. Antoi siis kuvan että siellä oli rumaa peliä ja nimittelyä ym.   Ihan kybällä ärsyttää että tollasta kirjottelua on jotenkin sallittua tehdä, sillä nähtyäni nyt ton jakson niin asia oli ihan kuin alunperin oletinkin se olevan. Kyseessä oli valmentajien kaikessa ystävällisyydessä tekemä naljailu joka kuuluu ohjelmaan.
Toimittajien tarkoitushakuinen kirjoittelu menee kyllä joskus niin valheelliseksi että siihen pitäis jotenkin jokun tahon puuttua ! 
Joo, ärsyttää-ketjuun varmaan kuuluis mutta laitoin tänne musiikkiohjelmiin jonne kuuluu myös.
Muoks: ja tiiän ettei jossain keskusteluissa nariseminen minnekään johda, laitoin siis palautetta suoraan myös IL:n toimitukseen.
By Nuu - 31.1.2021

Voice of Filandin tänpäiväisen lähetyksen viimeisen esiintyjän Jutta Toivosen esitys toi mulle kylmät väreet. Useamman kerran !
By Ohvakukka - 31.1.2021

Vaikuttavaa oli minunkin mielestäni Jutan loitsulaulu.Alaluokilla tuota laulettiin, minunkin seiskan äänelläni. Ei tietenkään mitenkään hienosti.  Blink
By Nuu - 6.2.2021

Katsoin just tänpäiväisen Voice of Finlandin. Taitaa olla kova taso tänä vuonna, oli taas monta esitystä jotka pysäytti kuuntelemaan ja nauttimaan kuulemastaan.
By Nuu - 6.2.2021

Tanssiit ähtien kanssa parhaat - kannattaa katsoa - upeita !!
By Chali - 6.2.2021

Oujee, tänään alkaa Melodifestivalen TV1 kello 22:40 eli ruotsin euroviisukarsinnat osa 1. Näitä taitaa tulla nyt joka lauantai tämän kuun aikana 🤔 Siellä on ”hyvää materiaalia” joten karsinnatkin ovat hulppeat.
Sitten kun aika koittaa, heidän Finaali on kuin itse Euroviisut 😁

By Satu-71 - 6.2.2021

Chali - 6.2.2021
Oujee, tänään alkaa Melodifestivalen TV1 kello 22:40 eli ruotsin euroviisukarsinnat osa 1. Näitä taitaa tulla nyt joka lauantai tämän kuun aikana 🤔 Siellä on ”hyvää materiaalia” joten karsinnatkin ovat hulppeat.
Sitten kun aika koittaa, heidän Finaali on kuin itse Euroviisut 😁


Sitä odotetaan tälläkin innolla 🤩 Ruotsalaiset osaa tehdä musiikkia ja musiikkiohjelmia ☺️
By Nuu - 6.2.2021

Chali - 6.2.2021
Oujee, tänään alkaa Melodifestivalen TV1 kello 22:40 eli ruotsin euroviisukarsinnat osa 1. Näitä taitaa tulla nyt joka lauantai tämän kuun aikana 🤔 Siellä on ”hyvää materiaalia” joten karsinnatkin ovat hulppeat.
Sitten kun aika koittaa, heidän Finaali on kuin itse Euroviisut 😁


Pitääpä katsoa olisko se nähtävissä myös Areenalta. Sait sen kuullostamaan siltä että pakko on ainakin yks jakso katsoa. En siis oo koskaan katsonut aikasemmin.
By Nuu - 14.2.2021

Katselin äsken eilisen "Tanssii Tähtien kanssa- kaikkien aikojen parhaat" -jakson.  Ihanan viihdyttävää, suosittelen !
By Nuu - 15.2.2021Amazing Grace YLE Areenalla

Monet pitävät laulaja Aretha Franklinin (1942–2018) upeimpana työnä tupla-albumia Amazing Grace, joka äänitettiin kahtena iltana tammikuussa 1972 baptistikirkossa Los Angelesissa pastori James Clevelandin johtaman gospelkuoron tuella.
Soulin kuningattaren konsertti Los Angelesin baptistikirkossa on sensaatiomaisen hieno.­
Franklin ei sano juuri sanaakaan, mutta laulaa järisyttävällä voimalla. Uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta voi todeta, että tämä on pyhä toimitus.
(Amazing Grace lauantaina 12.2. Teema & Fem klo 20.01)
By Nuu - 20.2.2021

On kyllä ihana kun on toi Voice of Finland. Kattelen ja kuuntelen sitä tässä parhaillaan ja kyllä on viihdyttävää Kiss
By Nuu - 20.2.2021

Tänään klo 21 alkaen on sitten Suomen euroviisuedustajan valinta. Oon kuunnellut kaikki ehdokaskappaleet, mikään ei iskenyt silleen että wau, onpa hyvä kappale ja tarttuva kertsi. Siis ei yhtään kappaletta joka kovin hyvää menestystä meille tois.
Mutta kovasti tykkäsin siitä Dannyn kappaleesta. En euroviisuedustajana koska eihän se euroviisu ole, mutta muuten hyvä. Varmaan Danny onkin  ehdokkaana tolla kappaleellaan lähinnä siksi että sais sille ilmasta mainostilaa Smile

Olis mielenkiintoista kuulla mitä te kaikki muut ootte kappaleista mielipuolta ? 

Yleensä en oo kattonut noita  Suomen finaaleja mutta tänä vuonna on ehkä ihan pakko katsoa kun juontajana on karismaattinen ja ihana Antti Tuisku Kiss  Taitaa esiintyäkin !Kiss   Ja Haloo Helsinkikin esiintyy. Se niiden uusin kappale Lady Domina on tosi hyvä ja tarttuva, sillä olis se voittokin ehkä taas Suomeen saatu. 

Katsokaapa tän linkin takaa  Kaikki UMK finaalista  mitä tänään on tulossa .

By Nuu - 20.2.2021

Kakapo, meinaatko istua telkkarin ääressä tänään ?
By Nuu - 20.2.2021

Mitä, eikö kukaan muu meinaa tänään telkkarin ääressä olla ?  Kohta alkaa, comon ...
By Ohvakukka - 20.2.2021

Olen ollut pitkän pätkän telkun vieressä ja vaihtanut kanavaa monta kertaa. Katsottuna luontoaiheista ohjelmaa, huvilaa ja huussia pätkä, Australian rajalla olin, talenttia pätkä, jotain ufoista kertovaa ohjelmaa katsoin pätkän ja Teemu Roivaista hetken. Uutisia välillä. Ja vielä jotain muuta... Smile
By Nuu - 21.2.2021

Mä katsoin telkkarista UMK:n finaalin. En muista millloin viimeks olisin katsonut telkkarista suorana mitään, on niin pitkä aika. Enkä nytkään saanut toimimaan systeemiä ilman apua, ei toinen kaukosäätö toiminutkaan.
Mut siis telkkarista eli hiukkasen isommasta ruuduista kattelin ohjelman. Sama melkein olis ollut tietokoneelta katsoen.
Euroviisuihin valittu kappale oli ihan ok, varmaankin sieltä menestyvimmästä päästä. Onnea heille.
Mikä mun mielenkiinnon vei oli sensijaan Danny ja hänen pöytäseurueensa eli entinen tyttöystävä Erika, ja oli siinä joku mies myös vielä.  Joka kerta (usein) kun kamera heihin kuvasi niin Danny vakavana seurasi tulosten ilmoitusta eikä katsonut edes sivusilmällä Erikaan päin, joka taas aina niinä hetkinä oli aktiivisesti innokkaana sydäntennäyttäjänä tai muutenvaan vastaavana Dannylle,  kameralle siis.
Mikä on feikkiä ja mikä todellisuutta, näkemäni perusteella yhdenlaiselle johtopäätökselle olis perustelut. 
By Nuu - 21.2.2021

Antti Tuiskun UMK esitys   kevyesti pintaa syvemmälle kuten aina häneltä Kiss !!
By kitikat - 21.2.2021

Antti Tuisku oli aivan ihana ja paras kappale voitti, ihastuin siihen aivan mielettömästi. Toiseksi paras oli Teflon.Dannya en voi sietää, enkä ymmärrä mitä se tuolla teki ja se kappale oli oikea hirvitys.Ottais mallia tukanleikkuusta Antti Tuiskulta. Jospa se ei tykänny kun Erika lähti lätkimään, siksi ei katsonut sinne päin, kunhan tämä nykyinen lähtee niin sitten varmaan hommaa naisen Thaimaasta, niinkuin suomalaiset ukot monesti tekee.
Ei sillä ettenkö olis tykänny hänen nuoruutensa kappaleista, mutta jossakin raja menee.

By Kurppa. - 21.2.2021

Katsoin ohjelmaa 12minuuttiaWink
By kakapo - 21.2.2021

Nuu - 20.2.2021
Kakapo, meinaatko istua telkkarin ääressä tänään ?

Seurasin jonkin aikaa, mutta en aina oikein jaksa noita juttuja seurata.
By Aviron - 22.2.2021

UMK ei kiinnostanut, ei katsottu. Katsottiin tv-sarja Kapellimestari ja nyt soi korvissa koko ajan
Brahms ja Smetana
By Kurppa. - 13.3.2021

Ihana Suomi LOVE on taas alkanut!
By Nuu - 13.3.2021

En oo sitä katsonut, mut nyt olin jossain veiheessa merkannut itelleni muistiin näistä tulevista että 13.3. on Antti Tuisku ja 20.3. on Lauri Tähkä. En yhtään muista missä ominaisuudessa ne siinä ohjelmassa on, mutta oon katsonut sillon muistiin laittaessa nuo tärkeiksi joten pitää katsoa. Tänään en kerkiä varmaan mutta onneks on Areena.  HYvä kun Kurppa muistutit !  Mulle on jäänyt mieleen että toi Suomi Love on sun lemppariohjelma, oot sitä monta kertaa hehkuttanut Smile
By Kurppa. - 13.3.2021

Nuu - 13.3.2021
En oo sitä katsonut, mut nyt olin jossain veiheessa merkannut itelleni muistiin näistä tulevista että 13.3. on Antti Tuisku ja 20.3. on Lauri Tähkä. En yhtään muista missä ominaisuudessa ne siinä ohjelmassa on, mutta oon katsonut sillon muistiin laittaessa nuo tärkeiksi joten pitää katsoa. Tänään en kerkiä varmaan mutta onneks on Areena.  HYvä kun Kurppa muistutit !  Mulle on jäänyt mieleen että toi Suomi Love on sun lemppariohjelma, oot sitä monta kertaa hehkuttanut Smile

Viikko sitten oli Kaija Koo, toimi ikään kun ohjelman kokoana ja esiintyjänä. Joutui vähän itkeä tirauttmaankin.
By Nuu - 14.3.2021

Kurppa. - 13.3.2021
Nuu - 13.3.2021
En oo sitä katsonut, mut nyt olin jossain veiheessa merkannut itelleni muistiin näistä tulevista että 13.3. on Antti Tuisku ja 20.3. on Lauri Tähkä. En yhtään muista missä ominaisuudessa ne siinä ohjelmassa on, mutta oon katsonut sillon muistiin laittaessa nuo tärkeiksi joten pitää katsoa. Tänään en kerkiä varmaan mutta onneks on Areena.  HYvä kun Kurppa muistutit !  Mulle on jäänyt mieleen että toi Suomi Love on sun lemppariohjelma, oot sitä monta kertaa hehkuttanut Smile

Viikko sitten oli Kaija Koo, toimi ikään kun ohjelman kokoana ja esiintyjänä. Joutui vähän itkeä tirauttmaankin.

Nyt aloin katsomaan sitä eilistä jaksoa. Eka biisi takana ja pitää hakea nenäliinaa ennenkuin voi jatkaa.
By Nuu - 14.3.2021

Oli hyvä ohjelma,  mut varmaan pääosin siksi että pääartisti (vai millä nimellä häntä tässä ohjelmassa kuvailisi)  oli mulle tärkeä.  Hän kuitenkin kiinnosti siinä eniten, muut oli sivuroolissa.
By Nuu - 14.3.2021

SuomiLove ohjelmassa oli esiintymässä duona Ida Paul ja Kalle Lindroth. Mikähän heidän kappaleensa nimi oli, tietääkö kukaan ?  Se oli todella hyvä sanoituksellisesti ja esityksellisesti !
By mai-lee - 15.3.2021

Nuu - 14.3.2021
SuomiLove ohjelmassa oli esiintymässä duona Ida Paul ja Kalle Lindroth. Mikähän heidän kappaleensa nimi oli, tietääkö kukaan ?  Se oli todella hyvä sanoituksellisesti ja esityksellisesti !

tämäkö?


vaiko tämä? kupla olisi juuri nyt varsin ajankohtainen...

By Nuu - 19.3.2021

Voice of FInlandin KnockOut-vaiheen ekaa lähetystä kattelen just. On niin ihanan mukavaa kuunnella osaavia laulajia.
By Nuu - 20.3.2021

mai-lee - 14.3.2021
Nuu - 14.3.2021
SuomiLove ohjelmassa oli esiintymässä duona Ida Paul ja Kalle Lindroth. Mikähän heidän kappaleensa nimi oli, tietääkö kukaan ?  Se oli todella hyvä sanoituksellisesti ja esityksellisesti !

tämäkö?


vaiko tämä? kupla olisi juuri nyt varsin ajankohtainen...


Ei kumpikaan noista. Se oli "Hiekkalaatikolla", katsoin äsken uudelleen ja tarkistin Smile
By Nuu - 21.3.2021

Hittonen sentään. Yritin alkaa katsomaan YLEn Areenalta SuomiLove:n täniltaista Lauri Tähkä-jaksoa mutta eipä lähe liikkeelle, ruudulle tulee vaan "katsottavissa vain Suomessa".  Varmaan 6 kertaa ainakin yritin. Ärsyttää, jätin sen silleen rusinaksi tän päivän pullaan ja nyt ei onnistukaan Ermm
By Nuu - 21.3.2021

Nyt se alkoi näkymään, jippii !

Muoks: Mikä mies, mikä artisti, mikä mukanaeläjä!  Tiesin toki ennestään, mutta yllätti kummiskin se että kuinka hieno mies !
By Kurppa. - 21.3.2021

Oletko jo kauden ensimmäisen, Kaija Koon jakson katsonut.
By Nuu - 21.3.2021

En , katson tota sen artistin takia lähinnä.
By Kurppa. - 21.3.2021

Anna Eriksonin veto oli uskomaton!
By Bobbie - 21.3.2021

Kurppa. - 21.3.2021
Oletko jo kauden ensimmäisen, Kaija Koon jakson katsonut.

Kaija Koosta on tullut leuhka, ikävää kun esiintyjällä nousee oma ego päähän.
By Kurppa. - 21.3.2021

Bobbie - 21.3.2021
Kurppa. - 21.3.2021
Oletko jo kauden ensimmäisen, Kaija Koon jakson katsonut.

Kaija Koosta on tullut leuhka, ikävää kun esiintyjällä nousee oma ego päähän.

Mie tykkään. Voimalauluja.
By Nuu - 21.3.2021

Kurppa. - 21.3.2021
Anna Eriksonin veto oli uskomaton!

Niin oli ! Katsoin sen äsken uudestaan. En olis ikinä uskonut että häneltä lähtee tollanen voimakas tulkinta. Tää oli ihan uusi puoli hänestä ja se oli upea. Hyvin vois katsoa ja kuunnella saman tien vielä uudelleen !

Te ketkä ette nähneet ohjelmaa niin katsokaa ainakin toi Anna Erikssonin esitys. Areenalta näkee.  Kelaatte jonnekin puolenvälin tietämille ja sieltä etsitte. Kannattaa !
By Ohvakukka - 21.3.2021

Minä laitan radion kiinni jos Kaija Koo laulaa. 
Eriksson on hyvä mielestäni ja Lauri Tähkä paras. 😊
By Nuu - 21.3.2021

sohvakukka - 21.3.2021
Minä laitan radion kiinni jos Kaija Koo laulaa. 
Eriksson on hyvä mielestäni ja Lauri Tähkä paras. 😊

Katsoitko sen eilisen ?  Mitä sanot Annan esityksestä?  Laurihan on tietty paras ilman muuta !
By Kurppa. - 21.3.2021

Annan hieno esitys myös you tubessa, teit minusta sairaan. Muistan tuon jostain ohjelmssta vuosia sitten. Itku tuli, ei voi mitään.
By Ohvakukka - 21.3.2021

En katsonut vielä. Mutta yleensä tykkään Annan lauluista. Tähkää olen kerran käynyt kuuntelemassa livenä. Mahtavaa. Joskus mietin mikä tekee toisesta niin mieleisen  vaan ei jostain muusta.  Ja se lienee vain hyvä että kaikki ei tykkää samasta, oli sitten laulaja tai joku muu. Smile
By Nuu - 21.3.2021

sohvakukka - 21.3.2021
En katsonut vielä. Mutta yleensä tykkään Annan lauluista. Tähkää olen kerran käynyt kuuntelemassa livenä. Mahtavaa. Joskus mietin mikä tekee toisesta niin mieleisen  vaan ei jostain muusta.  Ja se lienee vain hyvä että kaikki ei tykkää samasta, oli sitten laulaja tai joku muu. Smile

Joku vaan koskettaa ja joku toinen ei vaikka olis kuinka taitava. Lauri Tähkä koskettaa koska hän on niin täydellisen aito.
By kitikat - 22.3.2021

En tykkää muista suomalaisista laulajista kuin Paula Koivuniemestä. Lauluohjelmat ei kiinnosta, Masked Singer on ainoa.
By kakapo - 22.3.2021

Seuraako kukaan  Voice of Finlandia? Joko alkaa kisan tässä vaiheessa olla suosikkeja? 
By Nuu - 22.3.2021

Kakapo, seuraan sitä tottakai Smile
Nyt siellä on vielä niin paljon porukkaa ettei ole noussut mitään yhtä ja ainoaa suosikkia. Kunhan nää knockoutit on ohi ja jokaisella on se 4 laulajaa tiimissään niin ehkä sitten niistä nousee oma suosikki. Ne laulajathan on kaikki tosi hyviä, erot tulee varmaan sit persoonien kautta.

Onko sulla jo joku suosikki ?
By kakapo - 22.3.2021

Nuu - 22.3.2021
Kakapo, seuraan sitä tottakai Smile
Nyt siellä on vielä niin paljon porukkaa ettei ole noussut mitään yhtä ja ainoaa suosikkia. Kunhan nää knockoutit on ohi ja jokaisella on se 4 laulajaa tiimissään niin ehkä sitten niistä nousee oma suosikki. Ne laulajathan on kaikki tosi hyviä, erot tulee varmaan sit persoonien kautta.

Onko sulla jo joku suosikki ?

Ei ole vielä suosikkia. Samoin ajattelen, ettei vielä tässä vaiheessa kukaan kovin paljon erotu. Odottelen mielenkiinnolla.
By Nuu - 17.4.2021

Kattelen just Voice of Finlandin Semifinaalia. Kalle Virtanen lauloi juuri. Voi hyvänen aika mikä taiteilija. Wau, upeaa kuunneltavaa !!!
Muoks: tätä artistia kuuntelisin vaikka kuinka pitkään, nauttien joka sekunnista !

Äänen lisäksi toiveena että kunhan vielä enemmän vapautuisi, nyt jo hymyilee ja se on vastustamatonta. Hieman lisää sellaista niin tässä on meille voittaja.
By kakapo - 18.4.2021

Nuu - 16.4.2021
Kattelen just Voice of Finlandin Semifinaalia. Kalle Virtanen lauloi juuri. Voi hyvänen aika mikä taiteilija. Wau, upeaa kuunneltavaa !!!
Muoks: tätä artistia kuuntelisin vaikka kuinka pitkään, nauttien joka sekunnista !

Äänen lisäksi toiveena että kunhan vielä enemmän vapautuisi, nyt jo hymyilee ja se on vastustamatonta. Hieman lisää sellaista niin tässä on meille voittaja.

Kallella on upea ääni, ja hän on suosikkini. Muitakin hyviä laulajia siellä on, ja onkin jännä nähdä kenet kansa tällä kertaa valitsee voittajaksi.
By Pepino - 18.4.2021

Olen raskaan rockin kannattaja, mutta en kuuntele suomalaisia. 🤘
By Nuu - 25.4.2021

Voice of Finland finaali. Kattelin just vaikka eilenhän se jo tuli. Kalle Virtanen, Who wants to live forever -  minä, jos saan kuunnella tuollaista laulua ja tulkintaa !
Tuntui että pakahdun kun hän lauloi. Parasta mitä musiikki antaa, kokonaisvaltaisen elämyksen jonka ei toivoisi loppuvan.
Ansaittu voitto !
By kakapo - 25.4.2021

Nuu - 24.4.2021
Voice of Finland finaali. Kattelin just vaikka eilenhän se jo tuli. Kalle Virtanen, Who wants to live forever -  minä, jos saan kuunnella tuollaista laulua ja tulkintaa !
Tuntui että pakahdun kun hän lauloi. Parasta mitä musiikki antaa, kokonaisvaltaisen elämyksen jonka ei toivoisi loppuvan.
Ansaittu voitto !

Kallen esitykset olivat todella upeat. Ei ollut naisista vastusta voittajalle, vaikka toiseksi tullut oli myös hyvä.
By miraemmi - 25.4.2021

Kalle oli hyvä ...onkohan sen niskoissa jokin vika kun ei pää käänny ? Muttei laulua haittaa todellakaan.
Toiseksi tullut oli hyvä kakkonen eikä hopea ole häpeä.. ollaan mietitty miksi kisassa ei jaeta urheilun tapaan kultaa hopeaa ja pronssia ?
By kitikat - 19.5.2021

Nyt sitten saa nähdä pitkästä aikaa Euroviisuja. Monta hyvää kappaletta oon sieltä bongannu. Saa nähdä kuka tänä vuonna voittaa, toivottavasti Suomi pärjää hyvin, tykkään kappaleesta.
By kitikat - 21.5.2021

Piti sitten viime hetkeen jännittää pääseekö Suomi euroviisuihin. Onneksi pääsivät, nyt on sitten sama kuinka hyvin pärjäävät, toivottavasti ainakin viiden parhaan joukkoon.
By mummuh - 21.5.2021

Minä yritin katsoa euroviisujen karsintaa mutta en nähnyt ensimmäistäkään kappaletta kokonaan. Uni tuli! et niin jännää mulla oli. Kolmelta heräsin, telkkari auki. No luin sit tuloksen vessareissun jälkeen.Samoin käy koko viisujen kanssa varmaankin. Pidän musiikista kyllä mutta nuo on niin pitkäveteisiä että....
By Nuu - 21.5.2021

Ei ole pitkäveteinen Suomen euroviisu: Blind Channel: "Dark Side" , tuossa eilinen esitys. No wau !
By kitikat - 22.5.2021

Nuu - 21.5.2021
Ei ole pitkäveteinen Suomen euroviisu: Blind Channel: "Dark Side" , tuossa eilinen esitys. No wau !

Ei tosiaakaan ole, on niiin mahtava!
By Nuu - 23.5.2021

Meinaako joku kattoa euroviisut tänään ?  Monentenako Suomi esiintyy ?
Muoks: löysinkin, 16.

By miraemmi - 23.5.2021

Nuu - 22.5.2021
Meinaako joku kattoa euroviisut tänään ?  Monentenako Suomi esiintyy ?
Muoks: löysinkin, 16.


Ei taida jaksaa ... kyllä sen sitten kuulee miten meni.
By Nuu - 23.5.2021

Se Italian rock(tyylinen)kappale sitten voitti. Kilpaili äänistä Suomen kanssa ja sai niitä enemmän. Kuuntelin eilen kaikki kilpailukappaleet ja varsinkin sen Italian, ja minusta se ei ollut mistään kotosin. No se voitti Suomen ja sit koko kisan.
Suomi tuli kuudenneksi joka on todella hyvä sijoitus. Kirjoittivat netissä MTV:n uutisissa että Suomi olis todennäköisesti voittanut jos sitä Italian ääntenjakajaa ei olis ollut mukana. Niin varmaan olis käynytkin.

By kitikat - 23.5.2021

Nuu - 23.5.2021
Se Italian rock(tyylinen)kappale sitten voitti. Kilpaili äänistä Suomen kanssa ja sai niitä enemmän. Kuuntelin eilen kaikki kilpailukappaleet ja varsinkin sen Italian, ja minusta se ei ollut mistään kotosin. No se voitti Suomen ja sit koko kisan.
Suomi tuli kuudenneksi joka on todella hyvä sijoitus. Kirjoittivat netissä MTV:n uutisissa että Suomi olis todennäköisesti voittanut jos sitä Italian ääntenjakajaa ei olis ollut mukana. Niin varmaan olis käynytkin.


Samaa mieltä, rokkikansa äänesti Italiaa kun eivät kunnolla Euroopassa tiedä missä Suomi on. Ei sillä, hyvä sijoitus Suomelle, pärjäävät nyt hyvin maailmalla. Kyllä kummastuttaa tuo äänestys, että mitä jotkut ajattelee kun äänestää jotain Portugalia, voi herran isä sentään. Pohjoismaat paitsi Islanti ei antanut Suomelle ääniä. Suomi oli Ruotsin mielestä täys paska. Onneksi niitten kipale jäi kauas taakse. Se Ruotsin ihannoiti pitäis loppua, ne sählää joka puolella ja siksi saavat ääniä jatkuvasti vaikka olis huono kipale. Onneksi on ohi, ei tartte enää jännittää.

Pitää korjata tulihan niitä ääniä pohjoismaista, kuulin illalla väärin. Nyt tänään tarkastin.
By Nuu - 23.5.2021

kitikat - 23.5.2021
Nuu - 23.5.2021
Se Italian rock(tyylinen)kappale sitten voitti. Kilpaili äänistä Suomen kanssa ja sai niitä enemmän. Kuuntelin eilen kaikki kilpailukappaleet ja varsinkin sen Italian, ja minusta se ei ollut mistään kotosin. No se voitti Suomen ja sit koko kisan.
Suomi tuli kuudenneksi joka on todella hyvä sijoitus. Kirjoittivat netissä MTV:n uutisissa että Suomi olis todennäköisesti voittanut jos sitä Italian ääntenjakajaa ei olis ollut mukana. Niin varmaan olis käynytkin.


Samaa mieltä, rokkikansa äänesti Italiaa kun eivät kunnolla Euroopassa tiedä missä Suomi on. Ei sillä, hyvä sijoitus Suomelle, pärjäävät nyt hyvin maailmalla. Kyllä kummastuttaa tuo äänestys, että mitä jotkut ajattelee kun äänestää jotain Portugalia, voi herran isä sentään. Pohjoismaat paitsi Islanti ei antanut Suomelle ääniä. Suomi oli Ruotsin mielestä täys paska. Onneksi niitten kipale jäi kauas taakse. Se Ruotsin ihannoiti pitäis loppua, ne sählää joka puolella ja siksi saavat ääniä jatkuvasti vaikka olis huono kipale. Onneksi on ohi, ei tartte enää jännittää.

Kitikat, katsoitko sen ääntenlaskun eilen myös ?  Mä lopetin kattelun kun kappaleet loppui ja painuin pehkuihin.
By Nuu - 2.8.2021

YLE Areenalla on nähtävissä "Elämäni biisi" -ohjelmasarja. Katselen siitä just toista osaa, eilen meni ensimmäinen.
Esiintyjinä mm. Diandra ja Jarkko Ahola. Myös muita esim. Pepe Willberg.  Ihan jo esiintyjien takia kannattaa ehdottomasti katsoa. Myös ohjelman osallistujien omat kertomukset ovat sellaisia että ohjelma lunastaa paikkansa.
Katsokaa ihmeessä !

Muoks: siel just viimesenä esityksenä  Jarkko Aholan "Who wants to live forever". Tsiisus ja kaikki maholliset muut vastaavat. Henkeä ahistaa, aivan mielettömän upee esitys. Käykää jo ton takia katsomassa !!
By Aviron - 5.8.2021

Allsång på Skansen

Yhteislaulua Tukholmassa

Olihan ennen televisiossa yhteislaulua Soutustadionilta, vaan ei enää.
By Nuu - 20.8.2021

YLEllä tänään   "Ikimuistoinen: Danny"

Arkistojen aarteita! Nuori laulajatähti Danny esittää kappaleet Work Song, For Your Love, The House of the Rising Sun, Kesäkatu, Hiljainen kitara, Sing Sing Sing, Ei ole kaikki miltä näyttää, Voit luottaa ystävään ja Vähän ennen kyyneleitä. Koottu ohjelmista vuosilta 1966-71.


By LawrenceLimburger - 21.8.2021

Danny on hieno ihminen. Niin valoisa luonne.
By kitikat - 5.9.2021

Tänään TTK:ssa tanssitaan ensimmäisen kerran, onpa jännää nähdä ketkä sieltä erottuu heti alussa?
By Nuu - 5.9.2021

kitikat - 5.9.2021
Tänään TTK:ssa tanssitaan ensimmäisen kerran, onpa jännää nähdä ketkä sieltä erottuu heti alussa?

Kitikat ootko katsonut sitä rinnakkaista ohjelmaa ttk:sta ? Sellanenhan on nyt tänä vuonna, muistaakseni maanantaisin ja perjantaisin, siinä näytetään tanssiparien viikon kuulumisia.  Ite en oo ehtinyt katsoa mutta olis kiva kuulla että kannattaisko katsoa.
By Kurppa. - 5.9.2021

Elämäni biisi. Aivan ihana!
By Nuu - 5.9.2021

Kurppa. - 5.9.2021
Elämäni biisi. Aivan ihana!

Kurppa en ollut huomannutkaan että sen 2.kausi on alkanut. Heti sun viestin luettuani rynnin googlaamaan ja eilenhän se on alkanut. Kattelin Areenalta joku aika sitten sen 1.kauden ja oli kyllä tosi hyvä ohjelma !   Ehdottomasti seuraan tän 2.kaudenkin.

Nyt on yhellä rysäyksellä alkanut telkkarista vaikka ja mitä sellasta jota tykkään katsoa. Joku aika sitten ei mitään muuta kuin uusintoja ja nyt ei aika riitä kaikkien kivojen seuraamiseen. Vähän voisivat jakaa tasasemmin tota tarjontaa Ermm
By Kurppa. - 5.9.2021

Tanssii tähtien kanssa kaudesta taitaa tulla huima!
By kitikat - 6.9.2021

Nuu - 5.9.2021
kitikat - 5.9.2021
Tänään TTK:ssa tanssitaan ensimmäisen kerran, onpa jännää nähdä ketkä sieltä erottuu heti alussa?

Kitikat ootko katsonut sitä rinnakkaista ohjelmaa ttk:sta ? Sellanenhan on nyt tänä vuonna, muistaakseni maanantaisin ja perjantaisin, siinä näytetään tanssiparien viikon kuulumisia.  Ite en oo ehtinyt katsoa mutta olis kiva kuulla että kannattaisko katsoa.

En ole katsonut, enkä taida katsoa. Niinkuin sanoit, tulee liikaa katsottavaa. Katsoin toseen kertaan Loistava ystäväni ja taidan joskus kun sitä uusitaan vuosien jälkeen katsoa vielä kolmannen kerran. Kunpa tekisivät jatkoa sille ja kunpa tulis äkkiä uusi kirja.
By Nuu - 8.9.2021

Elämäni biisin katsoin äsken Areenasta, just loppui. Voi tsiisus mikä lopetus, mikä toteutus,  vauhti ja riemu. Ihan oon hengästynyt mukana elämisestä ja olemisesta. Upeat vieraat, upeat artistit ja upea bändi, yhdessä täysin pitelemättömät. Tällaista tarvitaan, tällaista lisää. Wau !
By Nuu - 11.9.2021

Kyllä Bumtsi Bum on edelleen ihan parasta viihdettä tällä alkaneella uudella kaudellaan !   Se edellinen kausi Marco Bjurströmin jälkeen oli huono, ei voinut katsoa, mutta nyt ollaan taas siellä missä pitääkin.  Tätä oon kaivannut, tästä nautin ja tässä elän mukana ihan kuin silloin ennen Kiss
By miraemmi - 11.9.2021

Nuu - 10.9.2021
Kyllä Bumtsi Bum on edelleen ihan parasta viihdettä tällä alkaneella uudella kaudellaan !   Se edellinen kausi Marco Bjurströmin jälkeen oli huono, ei voinut katsoa, mutta nyt ollaan taas siellä missä pitääkin.  Tätä oon kaivannut, tästä nautin ja tässä elän mukana ihan kuin silloin ennen Kiss

Meinasin juuri kirjoittaa et bumbelibummia ei tarvia katsoa toisten kun on jotenkin tekopirteää ja väkisin vääntöä..mut tää on meidän makuun liian teennäistä eikä kaikki tykkää kaikesta niin se vaan on Marcon aika ei palaa...niinko ei remontti vai muuttokaan nappaa vaikka sisustaja onkin hyvä. Uudelleen lämmitetty on lämmitettyä ja haaleaa.
Isäntä kiroo kun länkkäritkin on uusintaa kertaa neljä vähintään kaikki.
By miraemmi - 11.9.2021

Tulevaa vain elämää-musaohjelmaakaan tuskin tarviaa vaivautua katsomaan kun artistit on mitä on ja moneen kertaan lämmitettyjä. VOICE on ollut taas tosi kiva ja jenkki voice samaten jos ei tuomarit siinä lörpöttäisi niin loputtomasti.
By Nuu - 2.10.2021

Voice  All Stars  semifinaali & finaali tänään, nyt menossa . Todella hyvät laulajat kaikilla, tietenkin. Lopputulema ihan arvoitus, mielenkiintoista. Katsokaa ihmeessä, esitykset tulevat varmasti olemaan näkemisen ja kuulemisen arvoisia !

By Nuu - 15.10.2021

Alottelen nyt perjantai-illan kohokohtaa eli "Vain elämää" nelosen ruudusta. Tällä kaudellahan on mukaan kerätty eri kausilla jo olleita artisteja. Tänään on Anssi Kelan päivä. En oo ikinä oikein hänestä kamalasti innostunut mutta onneks ei tarvitse ollakaan kun nyt on kyse muiden artistien esityksistä. Aina on jotain riemukasta josta tulee superhyvä fiilis.
By Nuu - 15.10.2021

Tuure Kilpeläinen teki "Vain Elämää"-ohjelmassa Anssi Kelan "Nummela" biisistä omansa, "Kouvola" biisin.   Upeaa Tuure, upeaa !!
By miraemmi - 16.10.2021

Nuu - 15.10.2021
Alottelen nyt perjantai-illan kohokohtaa eli "Vain elämää" nelosen ruudusta. Tällä kaudellahan on mukaan kerätty eri kausilla jo olleita artisteja. Tänään on Anssi Kelan päivä. En oo ikinä oikein hänestä kamalasti innostunut mutta onneks ei tarvitse ollakaan kun nyt on kyse muiden artistien esityksistä. Aina on jotain riemukasta josta tulee superhyvä fiilis.

Suvi ja Arttu oli kyllä hyviä tänään kuten aina eikä Tuurenkaan esitys huonompi ollut.. suorana joutuu vaan kuunteleen liikaa tarinaa siinä ohessa.
By Nuu - 16.10.2021

miraemmi - 15.10.2021
Nuu - 15.10.2021
Alottelen nyt perjantai-illan kohokohtaa eli "Vain elämää" nelosen ruudusta. Tällä kaudellahan on mukaan kerätty eri kausilla jo olleita artisteja. Tänään on Anssi Kelan päivä. En oo ikinä oikein hänestä kamalasti innostunut mutta onneks ei tarvitse ollakaan kun nyt on kyse muiden artistien esityksistä. Aina on jotain riemukasta josta tulee superhyvä fiilis.

Suvi ja Arttu oli kyllä hyviä tänään kuten aina eikä Tuurenkaan esitys huonompi ollut.. suorana joutuu vaan kuunteleen liikaa tarinaa siinä ohessa.

Minusta ne tarinat on yhtä tärkeitä ja hyviä tässä kuin ne esiintymisetkin. Kokonaisuus joka ratkaisee.
By Kurppa. - 17.10.2021

Upea tanssii tähtien kanssa!
By Nuu - 18.10.2021

Sanos muuta !!
By Ohvakukka - 18.10.2021

Tykkäsin, mutta luontevammalta näyttää miehet ja naiset keskenään.
By kitikat - 25.10.2021

En ymmärrä että se Riihilahti roikkuu vielä mukana, noloa katsottavaa viimeksi. Täys floppi heidän esitys.
By Nuu - 29.10.2021

Tänään on taas Vain Elämää -päivä, ihanaa.  Kattelen sen klo. 21 jälkeen kunhan puhlarit on loppuneet.  Oottehan tietoisia että Radio Suomelta tulee joka perjantai se klassinen Puhelinlangat Laulaa. Just se mitä omat vanhemmatkin jo kuuntelivat. Aina vaan yhtä hyvä sisältö !
By Nuu - 15.11.2021

Tanssii tähtien kanssa:
Oma ennuste: TTK pareista joku näistä voittaa: Valtteri ja Kia, Krista ja Anssi, Ernest ja Anniina - mutta ihan kuka vaan heistä voi sen tehdä.  Krista ja Anssi oli sellanen ennakkosuosikki mulla esitysten perusteella mutta tänään piti todeta että kyllä se arvotaan  kolmen välillä.  Finaaliesitykset varmaan ratkaisevat järjestyksen.
By kitikat - 15.11.2021

Nuu - 14.11.2021
Tanssii tähtien kanssa:
Oma ennuste: TTK pareista joku näistä voittaa: Valtteri ja Kia, Krista ja Anssi, Ernest ja Anniina - mutta ihan kuka vaan heistä voi sen tehdä.  Krista ja Anssi oli sellanen ennakkosuosikki mulla esitysten perusteella mutta tänään piti todeta että kyllä se arvotaan  kolmen välillä.  Finaaliesitykset varmaan ratkaisevat järjestyksen.

Samaa mieltä!
By kakapo - 21.11.2021

kitikat - 15.11.2021
Nuu - 14.11.2021
Tanssii tähtien kanssa:
Oma ennuste: TTK pareista joku näistä voittaa: Valtteri ja Kia, Krista ja Anssi, Ernest ja Anniina - mutta ihan kuka vaan heistä voi sen tehdä.  Krista ja Anssi oli sellanen ennakkosuosikki mulla esitysten perusteella mutta tänään piti todeta että kyllä se arvotaan  kolmen välillä.  Finaaliesitykset varmaan ratkaisevat järjestyksen.

Samaa mieltä!

Käsittämätöntä miten Aki Riihilahti on vielä mukana, vaikka tanssitaitoa ei ole. Vedonlyöntitilastossa hän on kuitenkin vahvoilla. Saapa nähdä miten tänään käy
By Noname - 21.11.2021

Katseltiin eilen Adelen konsertti Areenasta, on upea ääninen  artisti.
By Nuu - 21.11.2021

kakapo - 21.11.2021
kitikat - 15.11.2021
Nuu - 14.11.2021
Tanssii tähtien kanssa:
Oma ennuste: TTK pareista joku näistä voittaa: Valtteri ja Kia, Krista ja Anssi, Ernest ja Anniina - mutta ihan kuka vaan heistä voi sen tehdä.  Krista ja Anssi oli sellanen ennakkosuosikki mulla esitysten perusteella mutta tänään piti todeta että kyllä se arvotaan  kolmen välillä.  Finaaliesitykset varmaan ratkaisevat järjestyksen.

Samaa mieltä!

Käsittämätöntä miten Aki Riihilahti on vielä mukana, vaikka tanssitaitoa ei ole. Vedonlyöntitilastossa hän on kuitenkin vahvoilla. Saapa nähdä miten tänään käy

Eikös aina kummiskin yleisö ole äänestänyt ne parhaimmat tanssijat loppukahinoihin. Matkan varrella äänestetään silleen myötätunnosta ja tsemppihengessä niitäkin joiden tanssitaidot ei välttämättä oo siellä terävimmässä kärjessä muta yritystä riittää kiitettävästi, ja lopussa annetaan parhaimpien ratkaista keskenään mikä pari vie voiton.
By Kurppa. - 21.11.2021

Upeaa tanssin taikaa!
By Nuu - 21.11.2021

Mulla vielä hiukan kesken semifinaalin katsominen tällä hetkellä mutta pakko tulla kommentoimaan että Kristan jalkatyö äskeisessä kakkostanssissaan (oliko rumba ?)  oli minun silmääni todella upeeta.  En oikein pystynyt muuhun häen ja Anssin tanssissa keskittymään kuin katsomaan sitä, oli niin kaunista ja sulavaa !
By kakapo - 21.11.2021

Parhaat parit finaalissa. Krista ja Anssi vahvimmat, mutta heillä kaikilla on kannattajansa. Jännä seurata miten lopulta käy. 
By Ohvakukka - 22.11.2021

Oikea valinta tansseissa oli minun mielestä. Upeaa!
By kitikat - 22.11.2021

kakapo - 21.11.2021
Parhaat parit finaalissa. Krista ja Anssi vahvimmat, mutta heillä kaikilla on kannattajansa. Jännä seurata miten lopulta käy. 

Ernest voittaa, hänellä on niin laaja kannustusjoukko kun on mukana kaikenmaailman ohjelmissa. Krista on ruotsinkielinen ja nykyään perheenäiti, ei oo niin suurta kannatusjoukkoa. Jos ei nyt sitten paras tanssija voita niin hän se on. Itse tykkään eniten silmienräpyttäjäjästä, Waltterista.
By kakapo - 22.11.2021

Vieköhän Waltterilta kannattajia tuo tieto salaisesta poikaystävästä, joka nyt ei enää ole niin salainen. 
By Kurppa. - 22.11.2021

Minusta kaikki yhtä hyviä. Vähän eri tyylisiä joten vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Nautin vaan tansseista ja tunnelmasta.
By Nuu - 22.11.2021

Siinä mielessä tosiaan mielenkiintoinen vuosi että kuka tahansa voi voittaa, ovat senverran tasaväkisiä. Krista on minun mielestäni taitavin tähtioppilas. Paljon ratkaisee se ketkä aktivoituvat eniten äänestämään. Ite en äänestä enää koskaan näissä telkkariohjelmissa, joskus aikanaan äänestin kyllä.
By miraemmi - 23.11.2021

Adelen konsertti tuli kakkoselta tänään ja tuli katsottua alusta loppuun kun sillä tyttelillä on ääni tallessa eikä rieku puolialasti lavalla kiemurtaen.
By kitikat - 23.11.2021

kakapo - 22.11.2021
Vieköhän Waltterilta kannattajia tuo tieto salaisesta poikaystävästä, joka nyt ei enää ole niin salainen. 

Mitä, onko sekin sellainen?
By kakapo - 23.11.2021

kitikat - 23.11.2021
kakapo - 22.11.2021
Vieköhän Waltterilta kannattajia tuo tieto salaisesta poikaystävästä, joka nyt ei enää ole niin salainen. 

Mitä, onko sekin sellainen?

On se. Toivotaan naisen alkavan kiinnostaa, kun tanssiessa syleilyssä kaunis Kia. 
By miraemmi - 24.11.2021

Valtteri on hyvä laulaja ja esiintyjä siinä missä muutkin ja siviilielämä ei kuulu yleisölle sen enempää eikä huononna.
Marco naminami poika oli jo aikanaan mun suosikki koska hän on valoisa ja positiivinen herkkä ihminen. 
By Nuu - 28.11.2021

Tänään sitten päästään vielä nauttimaan upeista tanssiesityksistä. Harmi että se herkku taas loppuu, on ollut niin kiva katsoa ja viihtyä.


By Kurppa. - 28.11.2021

Upeaa, kaikki!
Olipa huikeat esitykset. Joutui ihan liikuttumaankin.
Parasta viihdettä! Kiitos!
By Nuu - 28.11.2021

Hienot, upeat, taidokkaat esitykset. Ja sen suuria tunteita myötäelin minäkin. Niin sen pitää mennäkin. Hyvä viihde liikuttaa tunteita.  Täytyy huomenna laittaa ohjelmapalautetta MTVlle ja kiittää tästä ohjelmasta !
By kakapo - 28.11.2021

Upeita olivat kaikki, ja nautin suuresti noista hienoista esityksistä. Harmi vaan, että se on nyt ohitse. 
By Ohvakukka - 29.11.2021

Parasta tv-antia.
By miraemmi - 29.11.2021

Katsoin nyt minäkin yhden jakson ja Krista oli kyllä ykkönen ja pojat kakkosia.
By Nuu - 27.1.2022

The Voice of Finlandin uusi kausi alkaa huomenna nelosella. Ihanaa, tuskin maltan odottaa. Rakastan näitä musiikkiohjelmia joissa esiintyjät pistävät itsensä täysillä likoon !  Tunne tarttuu katsojaankin, ollaan siinä vähän kuin yhdessä. Tosi pitkä aika edellisestä musiikkiohjelmasta, ihan liian pitkä.
By kakapo - 27.1.2022

Nuu - 27.1.2022
The Voice of Finlandin uusi kausi alkaa huomenna nelosella. Ihanaa, tuskin maltan odottaa. Rakastan näitä musiikkiohjelmia joissa esiintyjät pistävät itsensä täysillä likoon !  Tunne tarttuu katsojaankin, ollaan siinä vähän kuin yhdessä. Tosi pitkä aika edellisestä musiikkiohjelmasta, ihan liian pitkä.

Olen oikein odottanut tätä taas. On niitä harvoja ohjelmia, joka ei jää koskaan katsomatta.
By Nuu - 27.1.2022

kakapo - 27.1.2022
Nuu - 27.1.2022
The Voice of Finlandin uusi kausi alkaa huomenna nelosella. Ihanaa, tuskin maltan odottaa. Rakastan näitä musiikkiohjelmia joissa esiintyjät pistävät itsensä täysillä likoon !  Tunne tarttuu katsojaankin, ollaan siinä vähän kuin yhdessä. Tosi pitkä aika edellisestä musiikkiohjelmasta, ihan liian pitkä.

Olen oikein odottanut tätä taas. On niitä harvoja ohjelmia, joka ei jää koskaan katsomatta.

Huomiseen Smile
By miraemmi - 31.1.2022

Sunnuntain voicessa oli käärmeenlumooja joka ei meidän tuoleja kääntänyt mut isäntä tuumas et ne ottaakin mukaan sellaisia mitkä on helppo tiputtaa seuraavalla kierroksella. Mä tuumasin et makuja on monia..mut tänään ei ollut niin hyviä kuin perjantaina.
By Kurppa. - 13.2.2022

Laulu rakkaudelle. Kannattaa varata nenäliinoja.
By Nuu - 13.2.2022

No sitä nyt tässä kattelen, ekaa jaksoa MTV3:lta. Kohta pitää hakea lisää paperia, äkillinen niistämistarve yllätti.  On niin ihana hyvän mielen ohjelma, onneksi jatkuu vielä. Siirryn tästä taas sille taajuudelle Smile
By Kurppa. - 20.2.2022

Ei pettänyt kolmaskaan Laulu rakkaudelle!
By miraemmi - 21.2.2022

Kurppa. - 20.2.2022
Ei pettänyt kolmaskaan Laulu rakkaudelle!

Ei viimenen kpl oli hyvä loput kelasimme pois... Tina Turnerin tarina ja konsertti oli ihan kiva ja katsottava.
By miraemmi - 21.2.2022

Tän päivän voice on katsomatta kun perjantain oli aivan pelle...onneksi voi tallentaa niin saa raapastua ihan järkymmät pois ..Onnenpyörää en tuu enää koskaan katsomaan kun jo edellinen kiinteistönvälittäjä sai v-käyrän nousemaan, ei musa ohjelma tiedän. Mut kyllä vetäjän rooli monessa merkkaa katsotaanko vaikos eikös ?
By Nuu - 21.2.2022

Kurppa. - 20.2.2022
Ei pettänyt kolmaskaan Laulu rakkaudelle!

Ei pettänyt, ilolla katsoin ja elin mukana.
By kitikat - 26.2.2022

Tänään tulee UMK kilpailu. Euroviisulaulu valitaan. Minä en tykkää kyllä yhdestäkään. 
By Chali - 26.2.2022

Virittäydyn UMK tunnelmaan. On yksi ehdoton suosikki, The Rasmus.
Pahus, unohdin ostaa chipsejä.
By Nuu - 26.2.2022

Chali - 26.2.2022
Virittäydyn UMK tunnelmaan. On yksi ehdoton suosikki, The Rasmus.
Pahus, unohdin ostaa chipsejä.

UMK:ta oottelen täällä minäkin, ihan kohta alkaa. En oo ennen tätä näitä valintalähetyksiä katsonut mutta nyttänä vuonna haluun osallistua äänestykseen kun haluan The Rasmuksen sinne euroviisuihin.

Mun lapsenlapsi 9 v. näytti mulle tänään miten kännykkään ladataan YLE-sovellus. Tarttin sen että voin ilmaseksi äänestää. Mulle riittää että annan ääneni eli kerron mielipiteeni  yhen kerran, en oo koskaan harrastanut missään tällasissa äänestyksissä sellasta että paukutan monta ääntä menemään.
By miraemmi - 27.2.2022

UMK ja en kyllä äänestä ketään..tuossa noi meluaa kun isäntä katsoo ja joku siellä kommentoi sanoin voi vittu...
Kaikkee töllöön päästetään ei jatkoon.
By Nuu - 27.2.2022

Ääni annettu The Rasmukselle Smile
By Chali - 27.2.2022

Hyvin meni 👍 
Annoin myös ääneni sovelluksen kautta Rasmukselle.
By Kurppa. - 6.3.2022

SuomiLove oli pettymys.
Uusin Laulu rakkaudella ei sitä oleSmile
By Kurppa. - 12.3.2022

Upea konsertti Ukrainalaisten hyväksi!
By miraemmi - 13.3.2022

Kurppa. - 12.3.2022
Upea konsertti Ukrainalaisten hyväksi!

Jopa me köyhikset laitettiin 20 e  ..Waltteri Torikka ja Katri Helena olivat parhaat..vaikkakin ukkeli mietti et päätyykö 20 lahjasta euro vai kaksi oikeaan paikkaan ja loput organisaatioiden kuluihin.
By Kurppa. - 13.3.2022

miraemmi - 13.3.2022
Kurppa. - 12.3.2022
Upea konsertti Ukrainalaisten hyväksi!

Jopa me köyhikset laitettiin 20 e  ..Waltteri Torikka ja Katri Helena olivat parhaat..vaikkakin ukkeli mietti et päätyykö 20 lahjasta euro vai kaksi oikeaan paikkaan ja loput organisaatioiden kuluihin.

75-80% luki vasta jossain lehdessä. Riippuu vähän kuinka iso porukka apua jakaa
By miraemmi - 13.3.2022

Suomi love ohjelmaa koetettiin katsoa mut ei vaan voinut ja töllö kiinni ja päivä nokoset ja sitten poistettiin tallenne kokonaan.
By Kurppa. - 13.3.2022

En miekään tykkää uudesta tyylistä. Kaikenmaailman hömppää laitettu mukaan.
By miraemmi - 13.3.2022

Laulu rakkaudelle sensijaan meni tänään ja katsottiin koko ohjelma kun Airakin siellä piipahti.
By Kurppa. - 20.3.2022

Ei parempaa voisi olla kun Laulu rakkaudelle. Ihanat esitykset!
By Nuu - 21.3.2022

Kurppa. - 20.3.2022
Ei parempaa voisi olla kun Laulu rakkaudelle. Ihanat esitykset!

Just lopetin Voice of Finlandin tänpäiväisen jakson kattomisen. Hyvä sekin Smile
Lukaisin uutissivustoja tässä sen jälkeen vähän.  Ehkä siirryn suosiolla takuuhyvän ja takuuviihdyttävän Laulu Rakkaudelle-ohjelman pariin.
By Nuu - 10.4.2022

Kattelen tässä eilen telkasta tullutta The Voice of Finlandin Live 1-lähetystä. Esiintymässä Tonin ja Sipen joukkueesta neljäs laulaja tällä hetkellä. Mikähän nyt on kun ei noi nappaa sitten yhtään tippaakaan.  Ei oikeen millään tasolla !  Oon kattout koko ohjelman ihan ekasta jaksosta tähän saakka, ihan tykännyt,  ja nyt pitäis olla esiintymässä niitä parhaimmiksi karsittuja laulajia. Ja mua ei oikeen enää jaksais kiinnostaa ne tyypit.Ja mun mielestä ne laulaakin tänään huonommin kuin aikasemmin ?!! Aika outoa, en muista et näin olis mulle aikaisemmin käynyt näissä musaohjelmissa.
By kakapo - 10.4.2022

Nuu - 9.4.2022
Kattelen tässä eilen telkasta tullutta The Voice of Finlandin Live 1-lähetystä. Esiintymässä Tonin ja Sipen joukkueesta neljäs laulaja tällä hetkellä. Mikähän nyt on kun ei noi nappaa sitten yhtään tippaakaan.  Ei oikeen millään tasolla !  Oon kattout koko ohjelman ihan ekasta jaksosta tähän saakka, ihan tykännyt,  ja nyt pitäis olla esiintymässä niitä parhaimmiksi karsittuja laulajia. Ja mua ei oikeen enää jaksais kiinnostaa ne tyypit.Ja mun mielestä ne laulaakin tänään huonommin kuin aikasemmin ?!! Aika outoa, en muista et näin olis mulle aikaisemmin käynyt näissä musaohjelmissa.

Vähän samoissa tunnelmissa. Nyt ei ole yhtään suosikkia mukana. Ne pari, jotka kiinnosti, putosivat loppumetreillä.
By hoyabella - 10.4.2022

Nuu - 9.4.2022
Kattelen tässä eilen telkasta tullutta The Voice of Finlandin Live 1-lähetystä. Esiintymässä Tonin ja Sipen joukkueesta neljäs laulaja tällä hetkellä. Mikähän nyt on kun ei noi nappaa sitten yhtään tippaakaan.  Ei oikeen millään tasolla !  Oon kattout koko ohjelman ihan ekasta jaksosta tähän saakka, ihan tykännyt,  ja nyt pitäis olla esiintymässä niitä parhaimmiksi karsittuja laulajia. Ja mua ei oikeen enää jaksais kiinnostaa ne tyypit.Ja mun mielestä ne laulaakin tänään huonommin kuin aikasemmin ?!! Aika outoa, en muista et näin olis mulle aikaisemmin käynyt näissä musaohjelmissa.

En ole jaksanut katsoa Voicea. Minua ärsyttää Toni, on muka niin musiikista kaikkitietävä.  Katin kontit
By miraemmi - 10.4.2022

Nuu - 9.4.2022
Kattelen tässä eilen telkasta tullutta The Voice of Finlandin Live 1-lähetystä. Esiintymässä Tonin ja Sipen joukkueesta neljäs laulaja tällä hetkellä. Mikähän nyt on kun ei noi nappaa sitten yhtään tippaakaan.  Ei oikeen millään tasolla !  Oon kattout koko ohjelman ihan ekasta jaksosta tähän saakka, ihan tykännyt,  ja nyt pitäis olla esiintymässä niitä parhaimmiksi karsittuja laulajia. Ja mua ei oikeen enää jaksais kiinnostaa ne tyypit.Ja mun mielestä ne laulaakin tänään huonommin kuin aikasemmin ?!! Aika outoa, en muista et näin olis mulle aikaisemmin käynyt näissä musaohjelmissa.

Voicessa ei suosikkia ja kun näkee että ne ottaa jatkoon selkeästi helpommin pudotettavia ja parempia niin pudottaa hyviäkin siksi liian aikaisin kuten heinolan pojat ja Annakin tekivät. Toiseksi ois kiva rikkoa formaattia ja jakaa kultaa ja hopeaa ja pronssia kuten urheilussakin. Usein kolme vikaa on parhaita kaikesta huolimatta..
By raya - 16.4.2022

Tänään Teemalla 13.30  Chicos Mambo, rakkaudesta tanssiin , pilke silmäkulmassa.
Yks päivä ihan vahingossa satuin näkemään loppuosan ko.ilottelusta, no nyt se tulee näköjään uusintana, ihan pakko katsoo alusta asti.
By miraemmi - 16.4.2022

Freddie Ma meinasin kattoo .. siis Quuenin juttua et jos tulisi musaakin mut taidan laittaa tallennukseen jos oon sen jo kuitenkin katsonut.
By Kurppa. - 18.4.2022

Melodian mestari, Kassu Halonen.
Areenassa, tykkäsin kovasti.
By miraemmi - 30.4.2022

VOICE voittaja oli kerrankin OK !( finaali oli pakko katsoa kokonaan) seniorien voicea aiotaan ainakin kurkata millainen se sitten on.
By Kurppa. - 6.6.2022

Areenassa katsottavissa eilinen Platinakonsertti. Olipahan huippu kattaus!
By Noname - 7.6.2022

Kurppa. - 6.6.2022
Areenassa katsottavissa eilinen Platinakonsertti. Olipahan huippu kattaus!

Olen samaa mieltä, katselin ja kuuntelin konsertin kahdesti viikonlopun aikana.
By raya - 12.8.2022

Alfalla tänään klo 21.00 Yö-yhtyeen 35v konsertti (taltioitu 10.12.2016 Metro Areenalla) Jussi Hakulisen muistoks
By kitikat - 26.9.2022

Kyllä on TTK taas aivan mahtava ohjelma. Tykkään Sonjasta, on niin hienostunut ihminen. Masked Singeriä katson myös, vaikka en ikinä tiedä kuka on maskin takana.
By kitikat - 24.10.2022

TTK taas niin jännä. Vaikea ennustaa kuka voittaa. Sonja on mun suosikki ja Jaakko toinen.
By kakapo - 5.11.2022

Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta mielenkiinnolla seuraan TTK:n tapahtumia.
Aika jännä juttu tuo Anniinan poisjäänti, kun ovat parinsa kanssa kuitenkin ihan mukavasti pärjänneet. Onkohan tuo kuulovammaisen kanssa tanssiminen ollut kuitenkin raskasta? 
By Nuu - 5.11.2022

kakapo - 5.11.2022
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta mielenkiinnolla seuraan TTK:n tapahtumia.
Aika jännä juttu tuo Anniinan poisjäänti, kun ovat parinsa kanssa kuitenkin ihan mukavasti pärjänneet. Onkohan tuo kuulovammaisen kanssa tanssiminen ollut kuitenkin raskasta? 

Alunperin ilmoitettiin että sairastumisen takia  Katri tuuraa häntä yhden viikon ajan. Aika pian perään tuli toinen ilmoitus että Katri hoitaakin koko loppukauden ja Anniina jää loppukaudeksi pois henkilökohtaisista syistä.
Mulle tuli mieleen että olisko kyse vähän isommasta sairastumisesta kuin viikon flunssa. Toinen mitä mietin oli se, että ajatellaanko siinä että oppilaalle on turhan rankkaa kun opettaja vaihtuu tiuhaan. Onhan tässä jo yksi opettajanvaihtoviikko ollut takana kaikilla oppilailla. Koska ei olla ihan ohjelman loppumetreillä vielä menossa niin kallistun tuohon sairastumisvaihtoehtoon. En usko että kuulovammaisen kanssa tanssimisella on asian kanssa mitään tekemistä.
By kakapo - 8.11.2022

Aika kamalat meikit ja asut olivat tässä viimeisessä TTK:ssa, mutta pakko oli katsoa.
Jostain kumman syystä Ansku ja Jaakko näyttivät saaneen vähän ääniä, koska jäivät viimeisinä putoavan parin seuraan. Onneksi kuitenkin pääsivät jatkoon. Jaakko on mielestäni suoriutunut hyvin kisassa.  
By Nuu - 8.11.2022

kakapo - 8.11.2022
Aika kamalat meikit ja asut olivat tässä viimeisessä TTK:ssa, mutta pakko oli katsoa.
Jostain kumman syystä Ansku ja Jaakko näyttivät saaneen vähän ääniä, koska jäivät viimeisinä putoavan parin seuraan. Onneksi kuitenkin pääsivät jatkoon. Jaakko on mielestäni suoriutunut hyvin kisassa.  

Mä en ole vielä ehtinyt katsomaan viimeisintä jaksoa, varmaan tänään katson. Kaikki oon katsonut, on hyvä ja viihdyttävä ohjelma.
By kitikat - 8.11.2022

Jaakko ja Sonja edelleen mun suosikkeja.
By Kurppa. - 20.11.2022

Olipa upeaa viihdettä!!!
By kitikat - 20.11.2022

Kurppa. - 20.11.2022
Olipa upeaa viihdettä!!!

Oli tosi upeeta ja kyllä meni voitto oikealle parille, olihan ne parhaat tanssijat vaikka Sonja ja Jaakko olivat suosikkeja.
By Nuu - 21.11.2022

Just vasta alotin katsomaan sitä finaalia. Ekan tanssin jo näin, eli Benjamin, Saana ja Benjaminin veli. Se oli hyvä, yllättävän hyvä. Otsikoista jo näinkin että B & S voitti kisan, ja olihan se jo tähän mennessä selväkin että näin käy. Ja ansaitusti !
Nyt katson finaalin loppuun ja nautin Smile
By Ohvakukka - 21.11.2022

Paras pari voitti. Smile
By Nuu - 3.12.2022

IL: Elämäni biisi – Ukraina-spesiaali tänään TV1:llä kello 21.00
Supersuositun Elämäni biisin suorat lähetykset on tältä vuodelta katseltu, mutta tänään on luvassa pro bonona tehty erikoisjakso. Ukraina-spesiaalissa riittää yllätyksiä alkaen jo siitä, että iltaa ei juonna Katja Ståhl, vaan hänen ukrainalainen kollegansa Kateryna Osadcha. Yleisö koostuu ukrainalaisista pakolaisista, joten myös jaksossa pääasiassa puhuttava kieli on ukraina.

Syyskuussa Tampereella kuvattu jakso on tehty varta vasten Ukrainassa esitettäväksi. Se on nähty ensin paikallisella TET TV -kanavalla, ja nyt on Suomen TV1:n vuoro. Katja Ståhlkin nähdään kyllä mukana alussa ja lopussa. Samaten esiintymislavalle nousee Elämäni biisin suomalaisartisteja, kuten Diandra.

By Nuu - 4.12.2022

Katselen nyt tota ohjelmaa ja täytyy kyllä sanoa että yksi iso syy ohjelman menestykseen ja suosioon on näköjään juontajassamme Katja Ståhlissa. Sen huomaa selvästi nyt kun joku toinen juontaa ohjelmaa. Osallistujat ovat yhtälailla innokkaasti mukana kuin suomalaisetkin ovat olleet, mutta juontaja (mukavuudestaan huolimatta) tässä ukrainaversiossa enemmän juontaa kuin on luonnollinen oma itsensä niinkuin Katja on. Selvä ero.

By Kurppa. - 4.12.2022

Koskettava kuitenkin.
Ukrainan kieli yhtä kaunis kun venäjän.
Sanoin miesystävälle, että voisi pari lausetta opetellaWink
By Nuu - 1.1.2023

Elämäni Biisin uudenvuoden spesiaali tuli näköjään tänään. Just huomasin vasta, mutten olisi kummiskaan sitä ehtinyt tänään katsomaan. Näkee Areenasta onneksi myöhemmin. Laitoin tänne vinkiksi jos jollain muullakin jäi katsomatta.

"Elämäni Biisin studio täyttyi glitteristä, biletunnelmasta ja hyvästä musiikista, kun ohjelmasta nähtiin erikoispitkä uudenvuoden spesiaali.
Jaksossa omia tärkeitä kappaleitaan paljastivat Katja Ståhlin johdolla diskokuningatar Eini, muusikko Paul Elias, näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen, näyttelijä Kaisa Hela ja näyttelijä-koomikko Joonas Nordman."
By miraemmi - 1.1.2023

Katsottiin illalla elämäni biisi ohjelma ja mentiin nukkumaan...hyvää musaa tuli kerrankin siinä vanhakin nuortui.
Autossa soi kasari kanava aina kun se vain kuuluu tai nostalgia.
By Kurppa. - 5.2.2023

Katsoin jo Laulu rakkaudelle. Hyvä ohjelma edelleenSmile
By Nuu - 5.2.2023

Eilen tulleessa Voice of Finland 3.jaksossa oli yks mieslaulaja joka oli sitä tasoa et olis pitänyt jatkoon mennä helposti. Huutelin valmentajille et "painakaa nappia, nyt painakaa sitä nappia" mut ykskään ei totellut.

Sit kun laulu oli ohi niin valmentajat keskenään ihmetteli että miksei me painettu sitä nappia. Niinpä!! 

Jos Olli olis ollut siellä niin ei olis tollasta mokaa päässyt sattumaan.
By kitikat - 25.2.2023

UMK kisa tulee tänä iltana, saa nähdä millainen euroviisu saadaan tänä vuonna?
By Nuu - 25.2.2023

kitikat - 25.2.2023
UMK kisa tulee tänä iltana, saa nähdä millainen euroviisu saadaan tänä vuonna?

Äsken itekin huomasin et se tulee tänään. Aattelin jopa kattoa kun on aika mielenkiintosia kappaleita tarjolla täs Suomen karsinnassa. 

Euriviisuthan on musiikkikappalekilpailu, ei laulukilpailu. Periaatteessa siis. Tosin kun kattoo viisuja niin välillä tuntuu et olis mielikuvituksellisin  esitys/esiintyjäkilpailu 🙄
By kitikat - 26.2.2023

Enpä jaksanut valvoa pitkään, Kuuman kappaleesta pidin. Saa nähdä miten Käärijät pärjää kisassa? 
By miraemmi - 26.2.2023

Suomella ei ole voittamisen pelkoa euroviisuissa..Ruotsillakin parempi biisi menossa kilpaan.
By Rapunzel - 26.2.2023

Ruotsilla on aina hyvä kappale, mutta käsittääkseni tämänvuotista ei ole vielä valittu.

Käärijä oli mun mielestä selvä valinta noista, outo ja koukuttava. Kuuman kappale oli erinomainen, mutta esitys kauhean pliisu.
By suokukka - 26.2.2023

Mä oon niin epätaiteellinen musiikin suhteen, että en tajua näitä lainkaan.
No tosin en ole kuullutkaan ikinä minkään käärijän biisejä, enkä ainakaan tunnista vaikka olisi radiossa soinutkin.

Jotenkin tuntuu, että voicessakaan ei pärjää ne , jotka omasta mielestä on hyviä.
Vaan omituiset ja ne jotka päästää jotain outoja kiekaisuja ym ne valitaan jatkoon.
Ehkä mä en vaan tajuu, normaali kaunis ääni ei riitä, vaan kaikkien pitää huutaa..
Itse tykkään heleä ja herkkä äänisistä naisäänistä ja miehissä saa olla vähän möräkkyyttäkin, mutta outo erikoisuuden tavoittelu ei putoa, ehkä en oo tällä saralla niin ajan hermolla.
By Rapunzel - 26.2.2023

Ne on mun mielestä ihan kaksi eri asiaa, kuka laulaa parhaiten / kenellä on kaunein ääni tai sitten mikä kappale menestyy Euroviisuissa. Toki sielläkin voi hyvä laulaja pärjätä, mutta silloin sillä on myös kiinnostava ja mieleenpainuva kappale. Sitten Anneli Saariston ei Suomi ole etäisestikään pärjännyt tuossa kategoriassa.

Lordiakin pidettiin ihan kauheana ja ihmiset kirjoittelivat lehtiin, miten taas saa hävetä silmät päästään. En itse piittaa sen kummemmin Lordin kuin vaikka Käärijänkään musiikista, mutta tyylilaji on sellainen, jolla voi pärjätä jos hyvin sattuu. Rasmuksesta taas pidän muuten, mutta se viimevuotinen kappale oli huono, eikä olisi ikinä pitänyt lähettää kisaamaan.
By suokukka - 26.2.2023

No en oo kyllä vuosikausiin seurannut euroviisuja , jtoen en kauheesti tiedä kuka ja millaiset siellä on pärjänneet.
Ei vaan yhtään kiinnosta koko kisa.

Lapsena aina niitä kattelin ja oli jotenkin kauheen jännä kun ulkomailta tuli puhelimella niitä muiden maiden ääniä.Laugh
By miraemmi - 26.2.2023

Suokukka - 26.2.2023
Mä oon niin epätaiteellinen musiikin suhteen, että en tajua näitä lainkaan.
No tosin en ole kuullutkaan ikinä minkään käärijän biisejä, enkä ainakaan tunnista vaikka olisi radiossa soinutkin.

Jotenkin tuntuu, että voicessakaan ei pärjää ne , jotka omasta mielestä on hyviä.
Vaan omituiset ja ne jotka päästää jotain outoja kiekaisuja ym ne valitaan jatkoon.
Ehkä mä en vaan tajuu, normaali kaunis ääni ei riitä, vaan kaikkien pitää huutaa..
Itse tykkään heleä ja herkkä äänisistä naisäänistä ja miehissä saa olla vähän möräkkyyttäkin, mutta outo erikoisuuden tavoittelu ei putoa, ehkä en oo tällä saralla niin ajan hermolla.

Viime kertaisessa voicessa oli muutama riekkuja joille tuomarit kääntyi ja me ollaan päätelty että ne ottaa tahallaan muutaman heikkolahjaisen jotka on helppo pudottaa seuraavalla kierroksella. Meidän mietintö on tällainen ja monesti myös niin on käynyt kun ollaan kateltu kaikki aiemmat.
By miraemmi - 26.2.2023

Rapunzel - 26.2.2023
Ne on mun mielestä ihan kaksi eri asiaa, kuka laulaa parhaiten / kenellä on kaunein ääni tai sitten mikä kappale menestyy Euroviisuissa. Toki sielläkin voi hyvä laulaja pärjätä, mutta silloin sillä on myös kiinnostava ja mieleenpainuva kappale. Sitten Anneli Saariston ei Suomi ole etäisestikään pärjännyt tuossa kategoriassa. Lordiakin pidettiin ihan kauheana ja ihmiset kirjoittelivat lehtiin, miten taas saa hävetä silmät päästään. En itse piittaa sen kummemmin Lordin kuin vaikka Käärijänkään musiikista, mutta tyylilaji on sellainen, jolla voi pärjätä jos hyvin sattuu. Rasmuksesta taas pidän muuten, mutta se viimevuotinen kappale oli huono, eikä olisi ikinä pitänyt lähettää kisaamaan.

Lordi oli niin siis niin erikoinen että sille mekin jopa annettiin kännyllä ääniä vaikkei tykätä sen musasta yhtään.
By Nuu - 27.3.2023

Tykkäsin aikasemmin Laulu Rakkaudelle -ohjelmasta. Nyt se on alkanut jopa ärsyttämään. Ohjelman tekijöillä on selkeesti jo hankaluuksia löytää yllättäjiä ja yllätettäviä, siis sellasia oikeita aitoja sydämeenkäyviä mitä alunperin ohjelmassa oli.  Nyt yllätetään kavereita ja  vastaavia ihan vaan siksi kun, no, varmaan siksi kun on pyydetty mukaan ohjelmaan yllättämään joku. Ja kun pitää ohjelma-aikaa täyttää väkisin niin sitten tehdään niitä yllättäjän yllätyksiä siihen päälle. 

Äsken yritin taas Areenalta yhtä jaksoa kattoa mutta ei vaan pystynyt loppuun saakka. Toivottavasti päästävät ohjelman tän nyt menossa olevan kauden jälkeen kärsimyksistään !
By kakapo - 7.4.2023

Onko kukaan seurannut tämänvuotista TVoF kisaa? Nyt on parhaat valittu, ja varsinainen kisa alkaa.
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta onko muilla? 
By Nuu - 7.4.2023

kakapo - 7.4.2023
Onko kukaan seurannut tämänvuotista TVoF kisaa? Nyt on parhaat valittu, ja varsinainen kisa alkaa.
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta onko muilla? 

On parikin  oikeesti varteenotettavaa 🎶 mut en muista nimiä. Pitää sillä silmällä ja korvalla kattoa nyt, palataan asiaan 🎲.
By kitikat - 8.4.2023

kakapo - 7.4.2023
Onko kukaan seurannut tämänvuotista TVoF kisaa? Nyt on parhaat valittu, ja varsinainen kisa alkaa.
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta onko muilla? 

Mikä kisa tuo on?
By Jässikkä 2 - 8.4.2023

kitikat - 8.4.2023
kakapo - 7.4.2023
Onko kukaan seurannut tämänvuotista TVoF kisaa? Nyt on parhaat valittu, ja varsinainen kisa alkaa.
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta onko muilla? 

Mikä kisa tuo on?

Se on the Voice of Finland
By kitikat - 8.4.2023

Jässikkä 2 - 8.4.2023
kitikat - 8.4.2023
kakapo - 7.4.2023
Onko kukaan seurannut tämänvuotista TVoF kisaa? Nyt on parhaat valittu, ja varsinainen kisa alkaa.
Minulla ei ole vielä suosikkia, mutta onko muilla? 

Mikä kisa tuo on?

Se on the Voice of Finland

Jaa, enpä oo seurannut. Katson hyvin vähän TV:tä.
By Nuu - 9.4.2023

Noniin, nyt on kateltu Voicen jakso jossa Tonin ja Sipen sekä Maijan tiimistä valittiin semifinaaliin menijät.
Onni Kivipelto on yksi mun voittajasuosikeista ollut, ja näköjään useiden muidenkin koska  yleisö äänesti hänet jatkoon semifinaaleihin. On Tonin ja Sipen tiimissä.
Maijan tiimissä mun suosikkini on Arto Pesonen, ja hänet myös yleisö äänesti jatkoon semifinaaleihin.

Annan tiimissä suosikkini on Eemeli Nissi, ja Elastisen tiimissä Aku Keinonen sekä Timmy Tattari.  Näiden tiimien kanssahan joudutaan semifinaaliin pääsijöitä jännittämään vielä ens perjantain ohjelmaan saakka.

Luulen että Timmy Tattari saattaa olla koko kisan voittaja.

By miraemmi - 9.4.2023

Katottiin kanssa voice ja apulannan jatkoon menijät ymmärrettiin mutta Maijan ei niinkään, mut makuasioista ei voi kiistellä. Meille on yks ja hailee kuka pärjää ..katsellaan sitä kun töllöstä ei juuri muuta tuu siihen aikaan.
By Nuu - 10.4.2023

Ilahduin kun "Tähdet Tähdet" -ohjelma alkoi taas. Oon siitä tykännyt aina !
Voi pee sentään että meni maku kun sen juontaja nostaa mulla melkeen yökkäyksen. Ei voi mitään, joidenkin tyyli vaan saa ihokarvat inhotuksesta nousemaan.
No yritän kelata mahdollisuuksien mukaan juonnot pois ja kattoa vaan esitykset. Jos ei onnistu niin sit jää tää kausi katsomatta Crazy

Tuomaristossa tosin on mun suosikkijuontaja joten ehkä tasapaino pysyy katsottavan puolella .
By miraemmi - 10.4.2023

Nuu - 9.4.2023
Ilahduin kun "Tähdet Tähdet" -ohjelma alkoi taas. Oon siitä tykännyt aina !
Voi pee sentään että meni maku kun sen juontaja nostaa mulla melkeen yökkäyksen. Ei voi mitään, joidenkin tyyli vaan saa ihokarvat inhotuksesta nousemaan.
No yritän kelata mahdollisuuksien mukaan juonnot pois ja kattoa vaan esitykset. Jos ei onnistu niin sit jää tää kausi katsomatta Crazy

Tuomaristossa tosin on mun suosikkijuontaja joten ehkä tasapaino pysyy katsottavan puolella .

Kukas siellä juontaakaan ? Meillä se on vielä boksissa katsomatta ...otetaan melkein kaikki ohjelmat nykyään talteen ja katsotaan sitten niin voi kelata mainokset ja just liibalaaban mitä monessa on liikaa..moni tunnin ohjelma on oikeasti 30 min.
By Nuu - 10.4.2023

miraemmi - 9.4.2023
Nuu - 9.4.2023
Ilahduin kun "Tähdet Tähdet" -ohjelma alkoi taas. Oon siitä tykännyt aina !
Voi pee sentään että meni maku kun sen juontaja nostaa mulla melkeen yökkäyksen. Ei voi mitään, joidenkin tyyli vaan saa ihokarvat inhotuksesta nousemaan.
No yritän kelata mahdollisuuksien mukaan juonnot pois ja kattoa vaan esitykset. Jos ei onnistu niin sit jää tää kausi katsomatta Crazy

Tuomaristossa tosin on mun suosikkijuontaja joten ehkä tasapaino pysyy katsottavan puolella .

Kukas siellä juontaakaan ? Meillä se on vielä boksissa katsomatta ...otetaan melkein kaikki ohjelmat nykyään talteen ja katsotaan sitten niin voi kelata mainokset ja just liibalaaban mitä monessa on liikaa..moni tunnin ohjelma on oikeasti 30 min.

Susanna Laine nyt tullut siihen juontajaksi.   
By miraemmi - 10.4.2023

Nuu - 10.4.2023
miraemmi - 9.4.2023
Nuu - 9.4.2023
Ilahduin kun "Tähdet Tähdet" -ohjelma alkoi taas. Oon siitä tykännyt aina !
Voi pee sentään että meni maku kun sen juontaja nostaa mulla melkeen yökkäyksen. Ei voi mitään, joidenkin tyyli vaan saa ihokarvat inhotuksesta nousemaan.
No yritän kelata mahdollisuuksien mukaan juonnot pois ja kattoa vaan esitykset. Jos ei onnistu niin sit jää tää kausi katsomatta Crazy

Tuomaristossa tosin on mun suosikkijuontaja joten ehkä tasapaino pysyy katsottavan puolella .

Kukas siellä juontaakaan ? Meillä se on vielä boksissa katsomatta ...otetaan melkein kaikki ohjelmat nykyään talteen ja katsotaan sitten niin voi kelata mainokset ja just liibalaaban mitä monessa on liikaa..moni tunnin ohjelma on oikeasti 30 min.

Susanna Laine nyt tullut siihen juontajaksi.   

Hän on nyt muodissa kuten riksun pingviini ..
By Nuu - 16.4.2023

The Voice of Finland  loppusuora. Pannaan pystyy  pikkuinen leikkimielinen kisa. Laittakaa tänne omat suosikkinne per tiimi. Ja lopuksi vielä veikkaus kuka voittaa koko kisan jos sellainen vahva tuntuma löyty.


By Nuu - 16.4.2023

Mun veikkaukset: 
Tonin ja Sipen tiimi: Onni Kivipelto
Maijan tiimi: Arto Pesonen
Annan tiimi : Eemeli Nissinen
Elastisen tiimi: Aku Keinonen sekä Timmy Tattari.

Lopullinen voittaja: Aku Keinonen
By asarina - 16.4.2023

Nuu - 15.4.2023
Mun veikkaukset: 
Tonin ja Sipen tiimi: Onni Kivipelto
Maijan tiimi: Arto Pesonen
Annan tiimi : Eemeli Nissinen
Elastisen tiimi: Aku Keinonen sekä Timmy Tattari.

Lopullinen voittaja: Aku Keinonen

Nyt on niin monta hyvää  Onni ,Eemeli sekä Aku kaikki mun suosikkeja ollut alusta asti. Ehkä Onni  Kivipelto jos joku pitää valita
By kakapo - 16.4.2023

Minun suosikkini, ja voittajaehdokas on Onni Kivipelto. Hänellä on aivan mahtava ääni. 
By Nuu - 29.4.2023

Hyvä oli Voicen finaali.

Onni yksillä, kevät kaikilla BigGrin
By Kurppa. - 29.4.2023

Areenassa Kom-teatterin 50-vuotis juhlakonsertti.
By raya - 30.4.2023

Kurppa. - 29.4.2023
Areenassa Kom-teatterin 50-vuotis juhlakonsertti.

Kattelen Teemalta parasta aikaa.
By miraemmi - 30.4.2023

Asarina - 16.4.2023
Nuu - 15.4.2023
Mun veikkaukset: 
Tonin ja Sipen tiimi: Onni Kivipelto
Maijan tiimi: Arto Pesonen
Annan tiimi : Eemeli Nissinen
Elastisen tiimi: Aku Keinonen sekä Timmy Tattari.

Lopullinen voittaja: Aku Keinonen

Nyt on niin monta hyvää  Onni ,Eemeli sekä Aku kaikki mun suosikkeja ollut alusta asti. Ehkä Onni  Kivipelto jos joku pitää valita

Heikki joka muistutti B.Jovia kovin ja äänikin oli hyvä ja ikää +40 ..karsiutui ..sen jälkeen oli sama kuka voittaa.
By hoyabella - 1.5.2023

Nuu - 9.4.2023
Ilahduin kun "Tähdet Tähdet" -ohjelma alkoi taas. Oon siitä tykännyt aina !
Voi pee sentään että meni maku kun sen juontaja nostaa mulla melkeen yökkäyksen. Ei voi mitään, joidenkin tyyli vaan saa ihokarvat inhotuksesta nousemaan.
No yritän kelata mahdollisuuksien mukaan juonnot pois ja kattoa vaan esitykset. Jos ei onnistu niin sit jää tää kausi katsomatta Crazy

Tuomaristossa tosin on mun suosikkijuontaja joten ehkä tasapaino pysyy katsottavan puolella .

Just näin, huono juontaja. Missiydellä näköjään pääsee minne vain. Ei vain riitä, juontajakoulutukseen ja äänenkäyttökoulutukseen. Ei riitä, pois noista ohjelmista..
By miraemmi - 3.5.2023

Tähtiä en ole voinut katsoa ..tähti kisan juontaja oli hyvä puoliseiskassa mut kiljukaulana ei kiitos..ja ne tuomarit kanssa, eka jakso jäi puoleen ja töllö kiinni. 
By Nuu - 4.5.2023

Katsoin äsken Tähdet Tähdet -ohjelman HipHop-jakson. Hyvät esitykset ! Olisi kiva pystyä nauttimaan ohjelmasta kokonaisuutena ilman että pitää katsella välillä seinille ja peittää  korvat Crazy

Laitoin äsken menemään palautteen neloselle  aiheesta. 
By kakapo - 4.5.2023

Nuu - 3.5.2023
Katsoin äsken Tähdet Tähdet -ohjelman HipHop-jakson. Hyvät esitykset ! Olisi kiva pystyä nauttimaan ohjelmasta kokonaisuutena ilman että pitää katsella välillä seinille ja peittää  korvat Crazy

Laitoin äsken menemään palautteen neloselle  aiheesta. 

Tallennan ohjelman, ja katson nopeutettuna nuo ärsyttävät kohdat.
By Nuu - 6.5.2023

Kattelen just nelosen uutta musiikkiohjelmaa "Suomi soi". Vaikuttaa mukavalta Smile
By miraemmi - 6.5.2023

kakapo - 4.5.2023
Nuu - 3.5.2023
Katsoin äsken Tähdet Tähdet -ohjelman HipHop-jakson. Hyvät esitykset ! Olisi kiva pystyä nauttimaan ohjelmasta kokonaisuutena ilman että pitää katsella välillä seinille ja peittää  korvat Crazy

Laitoin äsken menemään palautteen neloselle  aiheesta. 

Tallennan ohjelman, ja katson nopeutettuna nuo ärsyttävät kohdat.
Meikä ei katso enää ollenkaan ja esiintyjissä ei vikaa mut muutoin ihan kauhea...ei hermo kestä.
By miraemmi - 6.5.2023

Nuu - 5.5.2023
Kattelen just nelosen uutta musiikkiohjelmaa "Suomi soi". Vaikuttaa mukavalta Smile

Siinäkin kummaa lätinää ja vetäjä kuin durasell... happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista..
By Nuu - 6.5.2023

miraemmi - 5.5.2023
Nuu - 5.5.2023
Kattelen just nelosen uutta musiikkiohjelmaa "Suomi soi". Vaikuttaa mukavalta Smile

Siinäkin kummaa lätinää ja vetäjä kuin durasell... happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista..

Musta taas on kiinnostavaa kuulla niiden artistien omakohtaisia kokemuksia uraltaan. Tähän mennessä jo tullut aika syviäkin raapaisuja. Ehdottomasti aion tätä ohjelmaa katsoa.
Ja juontajana Heikki Paasonen on täys kymppi.

Jännä kuinka eri ihmiset kokee saman ohjelman niinkin eri tavalla.
By miraemmi - 6.5.2023

Nuu - 5.5.2023
miraemmi - 5.5.2023
Nuu - 5.5.2023
Kattelen just nelosen uutta musiikkiohjelmaa "Suomi soi". Vaikuttaa mukavalta Smile

Siinäkin kummaa lätinää ja vetäjä kuin durasell... happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista..

Musta taas on kiinnostavaa kuulla niiden artistien omakohtaisia kokemuksia uraltaan. Tähän mennessä jo tullut aika syviäkin raapaisuja. Ehdottomasti aion tätä ohjelmaa katsoa.
Ja juontajana Heikki Paasonen on täys kymppi.

Jännä kuinka eri ihmiset kokee saman ohjelman niinkin eri tavalla.

JEPS ... makuasioista ei ole kiisteleminen Voice on ihan ok .. mut siinäkin ollaan puhuttu et miksi vain yksi voittaa, voisi olla kuten urheilussakin eli kulta ja hopea ja pronssi ? Saisi useampi loistaa jotka loppuun ovat päässeet.
By Nuu - 9.5.2023

Meinaako joku kattoa tänään Euroviisujen 1. semifinaalin ?  Käärijähän on siinä, esiintyy viimeisenä. Ja  Ruotsin Loreen on samassa semifinaalissa.   Molempiahan on veikkailtu koko kisan voittajiksi.

Mua ei kiinnosta ne muut esitykset mut se  Ruotsin esitys olis ehkä hyvä nähdä. Ja tietty Käärijän vois katsoa uusiksi, näin sillon Suomen karsinnoissa kyllä.
By Nuu - 10.5.2023

Herranjestas, aloin katsomaan nyt niitä semifinaaleja ja nyt esiintyy Kroatia. Oikeesti, onko toi vitsi ?   Aivan hirveetä  paskaa, pakko sanoa w00t

Muoks: Ruotsin Loreen esiintyy numerolla 11, Käärijä viimeisenä numerolla 15.   Vielä ehtii katsomaan molemmat jos kiinnostaa.
By kitikat - 10.5.2023

Koetin katsoa mutta en pysynyt hereillä. Pitää katsoa Areenasta.
By Ohvakukka - 10.5.2023

En katsonut eilen semifinaalia mutta aamulla kuuntelin radiosta cha cha cha. 
By valtsu - 10.5.2023

Tää Kuukuiskaajien  buumerversio sopinee puutarhaharrastajien makuun kuin harava käteen

Katso Kuunkuiskaajat Cha Cha Cha - Boomer version (Käärijä Eurovision support) YouTubessa

https://youtu.be/-9xRCF_8IL8
By LeonM - 10.5.2023

Mulle kerrottiin, että se kroatialainen viiksivallujen miesburleskiesitys oli pääosin kettuilua Valkovenäjän ja Venäjän suuntaan. Se kahden merkin mittainen "SC hattujen kanssa" liittyi jotenkin siihen,ettei venäjänkielessä ole oikeasti heidän viime vuodesta käyttämäänsä venäläisen maailman ja rauhan "ruskii mir" "Z" -kirjainta.

Sitten se "äiti osti traktorin" oli piikki valkovenäläisen Lukashenkan suuntaan, joka muutama vuosi sitten kukistaessaan maan sisäisiä mielenosoituksia väkivaltaisesti käski kansaa peltotöihin ja jääkiekkoa katsomaan, koska sillä koronakin paranee. Tämä tapahtui ihan pandemia alussa, kun tautia ei osattu kunnolla hoitaa ja rokotettakaan ei ollut tarjolla.

Olihan se esitys ihan outo. Vähän samaan tapaan kuin Ukrainan 2007 camp-esitys Verka Serduchkan "Dancing Lasha Tumbai", jonka poliittinen viesti taisi olla suurinpiirtein rivienvälistä kuultu "Dancing Russia Goodbye".

Dancing Lasha Tumbai
By miraemmi - 11.5.2023

Meillä ei katsota europliisuja lainkaan niin säästyy mieliharmilta ja kun se ei ole edes viihdettä ni töllö pysyy kiinni.
By kitikat - 11.5.2023

En varmaan pysy tänäkään iltana hereillä, pitää katsoa aamulla. Lauantaina on pakko pysyä, on niin jännät paikat. Saapa nähdä miten Käärijän käy👍👍👍
By valtsu - 11.5.2023

kitikat - 11.5.2023
En varmaan pysy tänäkään iltana hereillä, pitää katsoa aamulla. Lauantaina on pakko pysyä, on niin jännät paikat. Saapa nähdä miten Käärijän käy👍👍👍

Onhan täällä joku toinenkin 👍
Katsoa jaksaa, mutta tulosten odottelu on pitkäpiimäistä. Viimeksi katsoin Lordin esitykset ja nyt Käärijän, ei epäilyksen häivääkään
👈🟢🟢😃🟢🟢👉
käärijä-emoji

Kotimaisia itkulauluvolinaohjelmia en ole ainoatakaan katsonut. Enkä Salkkareita enkä Kauniita ja pöhkeitä.


By kitikat - 11.5.2023

valtsu - 11.5.2023
kitikat - 11.5.2023
En varmaan pysy tänäkään iltana hereillä, pitää katsoa aamulla. Lauantaina on pakko pysyä, on niin jännät paikat. Saapa nähdä miten Käärijän käy👍👍👍

Onhan täällä joku toinenkin 👍
Katsoa jaksaa, mutta tulosten odottelu on pitkäpiimäistä. Viimeksi katsoin Lordin esitykset ja nyt Käärijän, ei epäilyksen häivääkään menestyksestä.

Kotimaisia itkulaluvolinsohjelmia en ole ainoatakaan katsonut. En Salkkareita enkä Kauniita ja pöhkeitä,jaksossa .Minä oon katsonut kaikki kuuskytluvulta lähtien. Joskus oon nukahtanut kun Suomella ei oo ollut häävi kappale.
Muita lauluohjelmia en ole seurannu, paitsi Masked Singeriä, se taitaa olla ainoa.
By Rapunzel - 11.5.2023

Ajattelin ottaa lauantaina päikkärit, niin jaksaa paremmin. On se kyllä ihan liian pitkä formaatti 🥱
By suokukka - 11.5.2023

Minä en todellakaan haaveile katsovani, luen sitten lehdestä.
Menen sunnuntaina töihin, eli herätys ennen kello viittä.
By Nuu - 11.5.2023

Mihin aikaan ne viisut on lauantaina?

Mulle nousee riemun virne naamalle edelleen kun muistan lordin silloin pistelaskun tulosta ootellessaan kameralle näyttämän  paperin jossa luki "torilla tavataan"  🤩
By valtsu - 14.5.2023

🏆 👈🟢🟢😃🟢🟢👉 🏆
By miraemmi - 14.5.2023

Luojankiitos ettei voitettu tota kisaa...säästyi veroeuroja w00t
By Kurppa. - 14.5.2023

Ja loppuu toi mahoton uutisointi aiheesta.
Jäännyt oikeat asiat pimentoon, kuten varmasti tarkoituskin.
By Rapunzel - 14.5.2023

Mä näen Käärijän suomalaisiin luoman innostuksen ja spontaanin heittäytymisen todella hienona asiana. Täällä ei koskaan innostuta mistään joukolla (paitsi joskus jääkiekossa) ja aina on vain negatiivista sanottavaa ihan kaikesta. Ja mitä ne nyt meistä ajattelee.

Kyllä oli hienoa kuulla, miten yleisö Liverpoolissa mylvi Käärijän nimeä ja cha cha chaata, vaikka raadeilta ropisi Ruotsiin pisteitä. Käärijän valloittava esiintyminen hurmasi ympäri Eurooppaa. Muutkin kuin suomalaiset ovat sitä mieltä, että hän oli se todellinen voittaja ylivoimaisilla yleisöäänillään.
By Nuu - 14.5.2023

En viitsinyt jäädä oottelemaan illalla sitä ääntenlaskua. Aattelin että mulle riittää et aamulla nään tavataanko torilla BigGrin.
Todella hieno sijoitus Käärijältä, mut en huonompaa oottanutkaan. Mun mielestä Suomen kappale oli parempi kuin Ruotsin. 

YLE : 
Käärijä voitti yleisön puolelleen: 18 maata antoi täydet pisteet.
Käärijä oli yleisöäänten perusteella viisujen selkeä suosikki, mutta hävisi Ruotsille tuomariston antamissa pisteissä. Suomi sai yleisöpisteitä yhteensä 376 ja Ruotsi 243. Ammattilaisraadilta taas Ruotsi sai yhteensä 340 ja Suomi 150 pistettä.


By kitikat - 14.5.2023

Rapunzel - 14.5.2023
Mä näen Käärijän suomalaisiin luoman innostuksen ja spontaanin heittäytymisen todella hienona asiana. Täällä ei koskaan innostuta mistään joukolla (paitsi joskus jääkiekossa) ja aina on vain negatiivista sanottavaa ihan kaikesta. Ja mitä ne nyt meistä ajattelee. Kyllä oli hienoa kuulla, miten yleisö Liverpoolissa mylvi Käärijän nimeä ja cha cha chaata, vaikka raadeilta ropisi Ruotsiin pisteitä. Käärijän valloittava esiintyminen hurmasi ympäri Eurooppaa. Muutkin kuin suomalaiset ovat sitä mieltä, että hän oli se todellinen voittaja ylivoimaisilla yleisöäänillään.

Vihdoin jotain iloista innostusta kansalta, ei aina valittamista ja moittimista. Tykkäsin molemmista mutta Jere oli mun voittaja. Sitä Italian kappaletta en ymmärtänyt ollenkaa, luulin että jää viimeiseksi ja samaten Belgian, kumma juttu.
By Henni - 14.5.2023

Olen kyllä tosi iloinen tuon Käärijän puolesta. Välillä jo hirvitti, että miten sen poikaraukan hermot kestää. Varmasti ollut ihan hirveät paineet ennakkosuosikkina.
Tämä sijoitus oli ansaittu eikä tarvinnut pettyä. Sääli tietysti ettei voittanut, mutta tuo yleisöäänten enemmistö varmasti tuntui tosi hyvältä.
By kakapo - 14.5.2023

Henni - 14.5.2023
Olen kyllä tosi iloinen tuon Käärijän puolesta. Välillä jo hirvitti, että miten sen poikaraukan hermot kestää. Varmasti ollut ihan hirveät paineet ennakkosuosikkina. Tämä sijoitus oli ansaittu eikä tarvinnut pettyä. Sääli tietysti ettei voittanut, mutta tuo yleisöäänten enemmistö varmasti tuntui tosi hyvältä.

Kuuntelin tänään sen Ruotsin voittokappaleen. Jos arvostellaan vain musiikkia, on se selvästi parempi, kuin tämä Käärijäjuttu. Makuasioista ei toki voida kiistellä. 
By Kurppa. - 14.5.2023

Tähdet tähdet ohjelmassa upeita suorituksia!
By miraemmi - 15.5.2023

Rapunzel - 14.5.2023
Mä näen Käärijän suomalaisiin luoman innostuksen ja spontaanin heittäytymisen todella hienona asiana. Täällä ei koskaan innostuta mistään joukolla (paitsi joskus jääkiekossa) ja aina on vain negatiivista sanottavaa ihan kaikesta. Ja mitä ne nyt meistä ajattelee. Kyllä oli hienoa kuulla, miten yleisö Liverpoolissa mylvi Käärijän nimeä ja cha cha chaata, vaikka raadeilta ropisi Ruotsiin pisteitä. Käärijän valloittava esiintyminen hurmasi ympäri Eurooppaa. Muutkin kuin suomalaiset ovat sitä mieltä, että hän oli se todellinen voittaja ylivoimaisilla yleisöäänillään.

Makuasioita on vaan meitäkin jotka ei koe sirkushuveja kovinkaan merkitksellisiksi ei niin et uutisissakin paukutetaan .. ei se väheksyntää ole vaan viihde on viihdettä ei muuta.
By miraemmi - 15.5.2023

Kurppa. - 14.5.2023
Tähdet tähdet ohjelmassa upeita suorituksia!

Parempia kuin europliisuissa nyt katsoin sitä vaikken tykkää juonnosta en tuomareista ..otin meinaan nauhalle ja kelasin ne huonot osat pois kokonaan.
By Kurppa. - 10.9.2023

Upeita tansseja jo ensimmäisessä ohjelmassa!
By kitikat - 10.9.2023

Kurppa. - 10.9.2023
Upeita tansseja jo ensimmäisessä ohjelmassa!

Aivan upeita ja erilaisia tanssijoita mukana. 💃💃
By kakapo - 11.9.2023

Aivan käsittämättömän taitavia olivat. On taas jännä seurata ketkä nousevat omiksi suosikeiksi, ja miten he sitten pärjäävät. 
By Nuu -