Puutarha.netin yhteydenottopyyntöpalvelu

Puutarha.netin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Hongan hirsiset mökit ja saunamökit

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Kauniit mökit istuvat suomalaiseen maisemaan.
Honka-mökit ja -saunamökit

Honka-hirsihuvilat

Hongan lomakotivalikoima kattaa vaativimmatkin loma-asumisen tarpeet. Kodikkuus sekä toiminnallisuus ovat olleet suunnittelussa kantavana ajatuksena.
Honka-hirsihuvilat

Lumon-lasiterassit

Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien terassin laseja?
Lumon Suomi Oy

Lumon-parvekelasitukset

Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ilmassa lenteleviltä roskilta. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien parvekkeen laseja?
Lumon Suomi Oy

Bosch-ilmanjäähdytin


Bosch-ilmanjäähdytin

Putkisaneeraus sukittamalla/Capse Oy

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistön omistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon.
Putkisaneeraus sukittamalla

Tycroc-aluslevyt lattialämmitykseen


Tycroc-aluslevyt lattialämmitykseen

AKOwall-elementit ja valmisperustukset

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy tuottaa markkinoille AKOwall-väliseinäelementit, joilla saadaan helposti vesieristysvalmista kivirakenteista väliseinää jo talonrakennuksen runkovaiheessa. Lisäksi yrityksen valikoimiin kuuluvat muun muassa sähköautojen latausasemille soveltuvat valmisperustukset.
AKOwall-elementit ja valmisperustukset

Karanttia-väestönsuojat


Väestönsuojat

Fastlock Uni -valokate

Fastlock Uni -valokate valmistetaan korkealaatuisesta polykarbonaatista, joka on iskunkestävä ja pitkäikäinen materiaali. -asentaminen on nopeaa ja helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö valokatteista.
Fastlock Uni -valokate

Pihasaunat ja piharakennukset


Pihasaunat ja piharakennukset

Pihasuunnittelua ja taimimyyntiä

Tarvitsisitko apua puutarhasi suunnitteluun? Taimia tai tarvikkeita pihallesi? Puutarhamyymälä Muhevaisen valikoimista löydät kaiken tarpeellisen - ja myös pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit pääkaupunkiseudulle. Kirjoita lisätietokenttään, minkälaista apua/tuotetta kaipaat!
Pihasuunnittelua ja taimimyyntiä

Pihatuotteet ja ketokatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, kiviainekset, luonnonkivet kuin ketokatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

LedStore

LedStoren valaistussuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa ja pihassa on valoa riittävästi. Haluaisitko ilmaisen suunnitelman?
Lamppukauppa Led Store Oy

Kurasyöppö kura-allas

Kura-altaan päällä saa puhdistettua kuraiset kengät, lastenvaunujen ja pyörätuolien renkaat, harrastevälineet, puutarhatyökalut, lemmikkien turkit - kaiken kuran ja lian, mitä ulkoa sisälle ajautuu.
Kura-allas

Metehe - kelatuotteet

Erikokoisten kelojen lisäksi Metehe toimittaa rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita.
Metehe - kelatuotteet

Autotallit, autokatokset, varastot


Piharakennukset

Käymälä- ja jätevesiratkaisut kaikkiin kohteisiin


Posliiniset sisäkuivakäymälät

Metehe - Julkisivutuotteet

Metehe Oy valmistaa ja myy kotimaisia julkisivutuotteita, joilla syntyvät tyylikkäät ja kestävät julkisivuverhoukset kaikkiin kohteisiin.
Metehe - Julkisivutuotteet

Metehe - Reikälevyt ja arkit

Metehe valmistaa reikälevyjä alumiinista, kuparista, messingistä sekä ruostumattomasta, haponkestävästä, kylmävalssatusta, maalipinnoitetusta ja kuumasinkitystä teräksestä. Arkkilinja valmistaa tehokkaasti erikokoisia teräsohutlevyarkkeja niin pieniä kuin suuriakin määriä.
Metehe - Reikälevyt ja arkit

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20


Yhteystiedot

@
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.